Chabarovsk – Vladivostok 0:2 (kon.) | Jekaterinburg – Jugra Chanty-Mansijsk 0:2 (kon.) | Metallurg Magnitogorsk – Omsk 4:2 (kon.)
Čeljabinsk – Red Star Kunlun 1:3 (kon.) | Čerepovec – Záhreb 0:3 (kon.) | Nižnekamsk – HC Slovan sk 2:3 (kon.)
Novgorod – Jaroslavľ 1:3 (kon.) | Dinamo Minsk – Riga 1:3 (kon.) | Petrohrad – Helsinki 3:5 (kon.)
Soči – S.Moskva 4:1 (kon.)
koniec
Traktor Čeljabinsk
1:3 (0:1, 0:1, 1:1)
Kunlun
cz Štvrtok 19.01.2017, 15:00 • Traktor Arena, Čeljabinsk • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:12
    Chad Rau se v blízkosti levé tyče ocitl v šanci a zápěstím mířil těsně nad ledem k levé tyči, Vasilij Děmčenko ale předvedl pěkný zákrok a vyrážečkou jeho pokus vyrazil!
     
    54:41
    Tomáš Marcinko byl vyloučen na dvě minuty za vysokou hůl, což znamená, že si Traktor zahraje přesilovou hru 5 na 3, která potrvá 1 minutu a 39 sekund!
     
    54:20
    Janne Jalasvaara vyhodil puk z obranného pásma přes ochranné sklo a dostal dvě minuty za zdržování hry.
    51:33 Dmitrij PESTUNOV - 1:3
     
    51:33
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    DMITRIJ PESTUNOV si na vrcholu levého kruhu pro zpracování krásně zpracoval neposedný puk a mezi dvěma protihráči napřáhl ke střele, která zamířila nad lapačkou Tomiho Karhunena do vzdálenějšího pravého horního rohu brány. Traktor se prosadil ve hře 4 na 4 a podařilo se mu alespoň vstřelit čestný úspěch! Asistence: Arťom Borodkin a Alexandr Černikov.
     
    50:24
    Tobias Viklund ve středním pásmu u hrazení fauloval unikajícího Maxima Jakuceňu a dostal dvě minuty plus deset minut osobní trest za nesportovní chování. Hra bude pokračovat ve hře 4 na 4. Dvouminutový trest za Tobiase Viklunda odpyká Vadim Pereskokov.
     
    49:54
    Paul Szczechura v levém rohu útočného pásma zbytečně fauloval a dostal dvě minuty za podražení.
     
    49:29
    Traktor po zpětné přihrávce napřáhl na levém křídle ke tvrdé střele s příklepem, která mířila k přední tyči, Tomi Karhunen šel ale rychle do kolen a vyrazil ji betony mimo!
     
    47:39
    Traktor nebezpečně vypálil na levém křídle z kruhu pro vhazování a Tomi Karhunen musel předvést dobrý reflex, aby jeho střelu letící těsně nad ledem vyrazil pravým betonem!
    45:22 Maxim Jakuceňa se ocitl před bránou ve velké šanci.
     
    45:22
    Maxim Jakuceňa si rychle vyměnil puk s jedním ze svých spoluhráčů a před bránou se ocitl po krátké kolmé přihrávce v obrovské šanci, bekhendem ale na bezchybného Tomiho Karhunena vyzrát nedokázal! Domácí se vzápětí snažili dostat k dorážce, brankář Kunlunu ale vleže ukryl puk pod sebou.
     
    42:04
    Střídání v týmu Traktor Čeljabinsk: ze hřiště odchází Pavel Francouz, přichází Vasilij Děmčenko.
    42:04 Damien FLEURY - 0:3
     
    42:04
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Tomi Sallinen přihrávkou od modré čáry roztáhl hru doprava na DAMIENA FLEURYHO, který na vrcholu kruhu pro vhazování napřáhl k nádherné střele zápěstím a nad lapačkou Pavla Francouze zamířil do vzdálenějšího levého horního rohu brány – 0:3! Asistence: Tomi Sallinen.
    34:47 Zach JÜE - 0:2
     
    34:47
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    ZACH JÜE se nádhernou stahovačkou vyhnul ležícímu obráncovi Alexejovi Petrovovi a od modré čáry napřáhl k prudké střele s příklepem, která byla tečována a nad vyrážečkou Pavla Francouze zamířila k pravé tyči. Kunlun se v závěru druhé třetiny ujímá dvoubrankového vedení a vede 2:0! Asistence: Chad Rau.
     
    33:19
    Tommi Taimi absolvoval tvrdý hit a v objetí lékaře odešel na ošetřovnu. Pro Kunlun je to velká komplikace, protože nyní bude muset točit pět obránců.
     
    31:21
    Nikolaj Bělov od modré čáry napřáhl k pěkné střele letící těsně nad ledem, po které puk po jedné nebo dvou tečí proskákal vedle pravé tyče hostující brány!
     
    30:29
    Arťom Peňkovskij a Denis Mošarov usilovně bojovali v levém rohu útočného pásma o puk a druhý jmenovaný hráč byl dvakrát přistrčen na hrazení. Janne Jalasvaara to přehnal s důrazem a nakonec byl vyloučen za hrubost.
     
    29:19
    Kunlun vyhodil puk po pravé straně na zakázané uvolnění a vzápětí si vzal oddechový čas.
     
    25:53
    Jeden z hráčů Traktoru se ocitl v blízkosti pravé tyče ve slibné brankové příležitosti, jeho střela zápěstím ale zamířila nad a brankář Tomi Karhunen zasahovat nemusel.
    22:58 Damien Fleury a jeho fantastická individuální akce!
     
    22:58
    Damien Fleury se nadechl k nádherné individuální akci, která mu vyšla téměř dokonale! Hostující útočník se mezi čtyřmi protihráči protáhl před bránu, jeho následná střela ale zamířila z blízkosti těsně vedle vzdálenější levé tyče. Vzápětí se před bránou dostal ke dvěma střelám Linus Videll, Pavel Francouz si ale dokázal poradit a puk ukryl ve svém náručí.
     
    21:13
    Maxim Jakuceňa na levém křídle nabral velkou rychlost a z úhlu vypálil krásně zápěstím, jeho následná střela ale zamířila těsně nad a puk skončil v ochranné síti!
     
    18:40
    Kirill Kolcov na vrcholu pravého kruhu pro vhazování napřáhl k prudké střele zápěstím, která těsně nad ledem mířila k pravé tyči, Tomi Karhunen ji ale dokázal ukrýt v lapačce!
     
    16:56
    Joonas Järvinen fauloval jednoho z hráčů Traktoru v blízkosti levé tyče brány a dostal dvě minuty za hákování.
    13:55 Tobias VIKLUND - 0:1
     
    13:55
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    TOBIAS VIKLUND si v blízkosti levé tyče ze druhé vlny najel na krásnou přihrávku Linuse Vidella z pravého křídla a bez střelou bez přípravy zamířil z blízkosti nad lapačkou Pavla Francouze k levé tyči. Nádherná akce, po které Kunlun vede nad Traktorem 1:0! Asistence: Linus Videll.
     
    12:57
    Martin Bakoš odehrál skvělé střídání, když v jeho závěru napřáhl od modré čáry k pěkné táhlé střele, Pavel Francouz ji ale dokázal mezi těly najít a lapil ji do lapačky!
    11:52 Střela Peňkovskiho zasáhla Bellemorea do obličeje!
     
    11:52
    Arťom Peňkovskij vypálil z pravého kruhu zápěstím, jenže nabral puk jako na lopatu a jeho následný pokus nepříjemně zasáhl do obličeje Bretta Bellemorea. Hostující hráč utrpěl krvavé zranění a musel okamžitě zamířit rychle na ošetřovnu. Těžko říci, zda to bude chtít šití.
     
    09:32
    Arťom Peňkovskij byl na levém křídle faulován a Tuukka Mäntylä dostal dvě minuty za podražení. Traktor Čeljabinsk má k dispozici první přesilovou hru dnešního utkání.
     
    08:07
    Vladimir Děnisov se na opačné straně ledové plochy ocitl v blízkosti pravé tyče ve velké šanci, z úhlu ale nedokázal střelou bez přípravy po přihrávce spoluhráče z levého křídla Tomiho Karhunenena propálit!
    07:05 Francouz a jeho parádní zákrok proti střele Jalasvaary!
     
    07:05
    Danil Mamajev pálil od modré čáry vedle levé tyče a na opačné straně se ocitl v obrovské šanci Janne Jalasvaara, který z mezikruží krásnou střelou zápěstím mířil do levého horního rohu brány, Pavel Francouz ale předvedl spektakulární zákrok, když jeho pokus loktem pravé ruky vyrazil do ochranné sítě!
     
    06:45
    Denis Mošarov narazil na střídačku svého týmu Linusu Vidella a dostal dvě minuty za nedovolené bránění. Trestu se ovšem vzápětí nevyhnul ani hostující hráč Linus Videll, který dostal dvě minuty za krosček.

    Tomáš Reiner

    Góly a asistencie: 52. Pestunov (Borodkin) – 14. Viklund (Videll), 35. Jüe (Rau), 43. Fleury (Sallinen)


    Traktor Čeljabinsk: Francouz (43. Demčenko) – Borodkin, Belov, Děnisov (C), Kolcov, A. Petrov, Klimontov, Mamajev – Szczechura, Roy, – Pestunov (A), , Jakuceňa – Gubarev, Novotný, – J. Petrov (A), Penkovskij, Šolochov – Mošarov.
    Kunlun: Karhunen (Kuzmin) – Järvinen, Mäntylä, Bellemore, Jalasvaara (C), Taimi, Viklund – Videll, Rau (A), Collins – Ponikarovskij, Wärn (A), Marcinko – Sallinen, Enlund, Bakoš – Pereskokov, Fleury, Jüe – J. Alševskij.

    Rozhodca: Alexandr Sojn, Andrei Rogachjov. Čároví: Jevgenij Litvinov, Alexandr Otmachov

    Diváci: 7100