Chabarovsk – Vladivostok 0:2 (kon.) | Jekaterinburg – Jugra Chanty-Mansijsk 0:2 (kon.) | Metallurg Magnitogorsk – Omsk 4:2 (kon.)
Čeljabinsk – Red Star Kunlun 1:3 (kon.) | Čerepovec – Záhreb 0:3 (kon.) | Nižnekamsk – HC Slovan sk 2:3 (kon.)
Novgorod – Jaroslavľ 1:3 (kon.) | Dinamo Minsk – Riga 1:3 (kon.) | Petrohrad – Helsinki 3:5 (kon.)
Soči – S.Moskva 4:1 (kon.)
koniec
Neftechimik Nižnekamsk
2:3 (1:1, 0:2, 1:0)
HC Slovan Bratislava
Štvrtok 19.01.2017, 17:00 • Neftechim Arena, Nižnekamsk • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    50:00 Igor Polygalov - 2:3
     
    50:00
    Nižnekamsk dal gól!
    Domáci sa kontaktným gólom vracajú do hry, IGOR POLYGALOV z obranného pásma prešiel s pukom na hokejke ako nôž maslom do pásma belasých, vystrelil švihom z vnútornej strany ľavého kruhu a Brustovi to zavesil okolo lapačky. Asistencie: Ivan Lekomcev a Andrej Karejev.
    38:07 Pavol Skalický - 1:3
     
    38:07
    Slovan Bratislava dal gól!
    Brejková akcia hostí, Slovan vyrobil prečíslenie, puk po ľavej strane ťahal vpred na palici PAVOL SKALICKÝ, ktorý sa rozhodol pre individuálnu akciu, nakorčuľoval pred bránku a po kľučke na Karejeva po ľade zasunul. Asistencia: Patrik Lušňák.
    36:59 Nick Plastino - 1:2
     
    36:59
    Slovan Bratislava dal gól!
    Slovan dostal domácich pod tlak a kombinoval s pukom na hokejkách, Cheechoov pokus z medzikružia bol ešte zblokovaný, no vzápätí Slovan vyrobil akciu a z ľavého kruhu príklepom NICK PLASTINO prestrelil Karejeva v domácej klietke. Asistencie: Jonathan Cheechoo a Jeff Taffe.
    09:04 Michal Hlinka - 1:1
     
    09:04
    Slovan Bratislava dal gól!
    Exportný gól belasých, vyhrané buly, puk smeroval na modrú a z jej stredu príklepom pálil Sersen, puk tečoval pred bránkou MICHAL HLINKA a ten skončil v ľavom hornom rohu bránky Neftechimiku. Asistencie: Michal Sersen a Jeff Taffe.
    00:12 Richard Gynge - 1:0
     
    00:12
    Nižnekamsk dal gól!
    Domáci vyhrali úvodné buly, po ľavej strane puk vpred potiahol Žukov, pri prečíslení dva na jeden puk poslal vpravo ponad padajúceho Sersena a RICHARD GYNGE prekonal Brusta v bránke hostí. Asistencie: Michail Žukov a Kirill Ľamin.

    Vladimír Korduliak

    Góly a asistencie: 1. Gynge (Žukov, Ľamin), 50. Polygalov (Lekomcev, Karejev) – 10. M. Hlinka (Sersen, Taffe), 37. Plastino (Cheechoo, Taffe), 39. Skalický (Lušňák)


    Neftechimik Nižnekamsk: Karejev (Kolppanen) – Ľamin, Kinrade, Bryncev, Pervyšin, Berezin, Lekomcev (A), Fazylzianov – Žukov, Brulé, Gynge – Polygalov (A), Stoliarov (C), I. Bortnikov – Galiardi, Poriadin, Jakimov – Koňkov, N. Kvartaľnov, Šiksatdarov – Zdunov
    HC Slovan Bratislava: Brust (Pogge) – Sersen (C), Kundrátek, Plastino, Švarný (A), Starosta, Bačík, Pätoprstý, Rosandič – M. Hlinka, Taffe (A), Cheechoo – Musatov, Jeglič, Chipchura – Skalický, Lušňák, Šťastný – Sukeľ, Šiška, Petráš

    Rozhodca: Akuzovskij, Fatejev – Kučava, Novikov

    Diváci: 5.300