Montreal – Pittsburgh 1:4 (kon.) | Winnipeg – Arizona 6:3 (kon.) | Detroit – Boston 6:5 (2:1 po s.n.)
Edmonton – Florida 4:3 (po pr.) | LA Kings – San Jose 2:3 (kon.)
koniec po predl.
Edmonton Oilers
4:3 (2:1, 0:1, 1:1 - 1:0)
Florida Panthers
cz Štvrtok 19.01.2017, 03:30 • Rogers Place, Edmonton • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    64:57 Connor MCDAVID - 4:3
     
    64:57
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Na nájezdy nedojde, je rozhodnuto, domácí vyhrávají tento zápas v prodloužení. Leon Draisaitl dlouhým pasem našel CONNORA MCDAVIDA, který se dostal do brejku. Počkal si na pohyb brankáře a vystřelil. James Reimer sice puk chytil do lapačky, ale puk se dostal celým objemem za brankovou čáru. Po konzultaci s videorozhodčím gól platí. Asistence: Leon Draisaitl.
    57:01 Jordan EBERLE - 3:3
     
    57:01
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Tři minuty před koncem třetí třetiny domácí hokejisté k velké radosti vyrovnávají. Ryan Nugent-Hopkins našel JORDANA EBERLEHO, který se řítil sám na branku. Počkal si na první pohyb brankáře, a pak zakončil do horní části branky. Asistence: Ryan Nugent-Hopkins.
    54:45 Greg MCKEGG - 2:3
     
    54:45
    Florida právě vstřelila branku!
    Hostující hokejisté se dostávají do vedení. Aaron Ekblad přihrál Jaromíru Jágrovi. Český hráč se dostal do útočného pásma do oblasti kruhu, odkud vystřelil. Jeho ránu ještě před brankou tečoval GREG MCKEGG. Asistence: Jaromír Jágr a Aaron Ekblad.
    38:35 Michael SGARBOSSA - 2:2
     
    38:35
    Florida právě vstřelila branku!
    Gólem v přesilové hře hostující hokejisté vyrovnávají. Jonathan Marchessault vystřelil, jeho střelu odrazil domácí brankář jen před sebe a MICHAEL SGARBOSSA měl snadnou pozici. Je to pro něho první gól v NHL a kotouč pochopitelně chce. Asistence: Jonathan Marchessault a Aaron Ekblad.
    17:13 Vincent TROCHECK - 2:1
     
    17:13
    Florida právě vstřelila branku!
    Hostující hokejisté necelé tři minuty před koncem první třetiny snižují. Reilly Smith našel VINCENTA TROCHECKA, který se prosazuje střelou na bližší tyč. Domácí gólman tento moment možná poněkud podnoceni. Asistence: Reilly Smith, Keith Yandle.
    13:06 Mark LETESTU - 2:0
     
    13:06
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Domácí celek bleskově využívá přesilovou hru. Oilers vyhráli buly před brankou soupeře, a tak se mohl do zakončení po rychlé akci dostat MARK LETESTU. Domácí hráč si poradil s brankářem Floridy, který inkasuje druhý gól. Asistence: Connor McDavid a Andrej Sekera.
    06:10 Zack KASSIAN - 1:0
     
    06:10
    Edmonton právě vstřelil branku!
    Po rychlé akci se domácí hokejisté dostávají do vedení. Connor McDavid našel výborným pasem ZACKA KASSIANA, který zakončil přečíslení povedenou střelou. Brankář Floridy se snažil, ale na tuto střelu neměl nárok. Asistence: Connor McDavid.

    Jan Prošek

    Góly a asistencie: 7. Kassian (McDavid), 14. Letestu (McDavid, Sekera), 58. Eberle (Nugent-Hopkins), 65. McDavid (Draisaitl) – 18. Trocheck (R. Smith, Yandle), 39. Sgarbossa (Marchessault, Ekblad), 55. McKegg (Jágr, Ekblad)


    Edmonton Oilers: Talbot (Gustavsson) – Klefbom, A. Larsson, Sekera, Russell, Gryba, Davidson – Maroon, McDavid, Draisaitl – B. Pouliot, Nugent-Hopkins, Eberle – Lucic, Caggiula, Slepyšev – Khaira, Letestu, Kassian.
    Florida Panthers: Reimer (Luongo) – Yandle, Pysyk, Matheson, Demers, Ekblad, McIlrath – McCann, Trocheck, Jágr – Marchessault, J. Jokinen, R. Smith – MacKenzie, Sgarbossa, Sceviour – S. Thornton, McKegg, P. Thompson.

    Rozhodca: Charron – Hanson – Murchison, Mach

    Diváci: 18 347