Bohemians – Vítkovice 1:5 (kon.)
koniec
FbŠ Bohemians
1:5 (0:1, 1:3, 0:1)
1. SC Vítkovice
cz Utorok 17.01.2017, 17:00 • Sportovní hala Euronics, Zlín • Pohár České pojišťovny - ženy (CZ)
Predzápasové kurzy
     
    57:39
    Mohlo to být o pět branek, ale Zuzana Halfarová trefila pouze tyč prázdné branky Bohemians!
     
    56:01
    Bohemians se ještě v závěrečných minutách pokusí zdramatizovat zápas, když Omelková zůstává na střídačce. Bohemians hrají v šesti!
     
    53:58
    Anna Poláková dostala přihrávku do otevřené obrany, blafákem chtěla přelstít brankářku Vítkovic, jenže Vávrová dokázala na kličku zareagovat.
     
    53:08
    Kociánová našla Pantělejevovou, jenž trefila břevno branky Bohemians!
    51:52 Ivana ŠUPÁKOVÁ - 1:5
     
    51:52
    Tým Vítkovice právě vstřelil branku!
    Jenže z následné protiakce přidávají pátou branku Vítkovice. IVANA ŠUPÁKOVÁ dostala dostatek prostoru a dobrou přihrávku do středu pole, aby propálila Omelkovou. Asistence: Michaela Šponiarová.
     
    51:07
    Přečíslení útoku Bohemians po ose Hyršlová – Slavíková zakončovala Patakyová, která trestuhodně netrefila téměř odkrytou branku Vítkovic!
     
    46:31
    Kiecková v rychlosti posunula na Martinákovou, jenž v blízkosti branky Bohemians orazítkovala tyč! Omelková už se otáčela a hledala míč v brance.
    37:52 Lucie SEMERÁKOVÁ - 1:4
     
    37:52
    Bohemians právě vstřelili branku!
    Přeci jen se povedlo Bohemians snížit stav, a tak ještě není nic hotovo. Zittová předala míč LUCII SEMERÁKOVÉ, která dokázala přesně zamířit nad rameno Vávrové. Asistence: Veronika Zittová.
    31:36 Skvělý zákrok Omelkové
     
    31:36
    A další velká příležitost pro Vítkovice, když Halfarová zakončovala po pasu od Šponiarové, jenže tentokrát se vyznamenala Omelková, která útok Vítkovic zlikvidovala.
    30:18 Madeleine ELLILÄ - 0:4
     
    30:18
    Tým Vítkovice právě vstřelil branku!
    Čtvrtá branka Vítkovic zřejmě otupí snažení Bohemians. Skrytá střela proskákala Omelková na přední tyči až do sítě. Autorkou branky je MADELEINE ELLILÄOVÁ, jenž ještě míč zasáhla před brankou Bohemians. Asistence: Anna Němcová.
    26:15 Adéla PANTĚLEJEVOVÁ - 0:3
     
    26:15
    Tým Vítkovice právě vstřelil branku!
    Nápor Vítkovic vyústil ve třetí branku. ADÉLA PANTĚLEJEVOVÁ se dostala k zakončení a přihrávku Martinákové dokázala uklidit za záda brankářky Bohemians. Asistence: Natálie Martináková.
     
    24:58
    Rychlé přečíslení Vítkovic nekončí třetí brankou. Šponiarová hledala před brankou Halfarovou, jenže gólovou reprízu překazila Omelková, která se natáhla po míči u tyče.
    22:33 Zuzana HALFAROVÁ - 0:2
     
    22:33
    Tým Vítkovice právě vstřelil branku!
    Vítkovice odskakují soupeřkám na rozdíl dvou branek. Přímočará akce podél levého mantinelu, která vedla od Halfarová, jenž vysunula ZUZANA HALFAROVÁ a ta už si dovedla poradit před Omelkovou, když se trefila na přední tyč. Asistence: Michaela Šponiarová.
     
    20:10
    Ihned v prvních vteřinách druhé části se protáhla po levé straně do zakončení Poláková, která trefila Vávrovou do masky!
    13:07 Kamila PALONCYOVÁ - 0:1
     
    13:07
    Tým Vítkovice právě vstřelil branku!
    Další útok Vítkovic již končí úvodní brankou. Zuzana Halfarová zatáhla míček po levém křídle a na středu viděla KAMILU PALONCYOVOU, která střelou nad rameno brankářky Bohemians rozvlnila síť. Asistence: Zuzana Halfarová.
     
    12:19
    Romana Kiecková se tlačila k brance z pravé strany a Omelková na poslední chvíli zasáhla proti následné dorážce, když se Kiecková natahovala po volném míči.
     
    08:01
    A opět Veronika Zittová! Kličkou oklamala obránkyni Vítkovic, jenže ani napodruhé jí nevyšlo zakončení. Zittová naštvaně praštila s holí a uklidnit jí musel sudí.
    05:50 Únik Zittové
     
    05:50
    Veronika Zittová osamoceně postupovala na brankářku Vítkovic, ale ve velké šanci neuspěla, když přestřelila!

    David Šimon

    Góly a asistencie: 38. Semeráková (Zittová) – 14. Paloncyová (Halfarová), 23. Halfarová (Šponiarová), 27. Pantělejevová (Martináková), 31. Elliläová (Němcová), 52. Šupáková (Šponiarová)


    FbŠ Bohemians: Omelková (Kreisingerová) – Hyršlová, Preisslerová, Kašparová, Šindelářová, Slavíková, Poláková, Kalecká, Havlíková, Veselova, Omelková, Rybičková, Nová, Semeráková, Patakyová, Bočanová, Zittová.
    1. SC Vítkovice: Vávrová (Kubíčková) – Šponiarová M., Hložánková, Halfarová, Niemcová, Černá, Pantělejevová, Kiecková, Ferenčíková, Klapitová, Šponiarová Z., Mandátová, Kociánová, Šupáková, Paloncyová, Elliläová, Theimerová, Martináková, Hanzlíková.

    Rozhodca: Jan Drška a Jiří Meisner

    Diváci: 612