Inter – Bologna 3:2 (po pr.)
koniec po predl.
Inter Miláno
3:2 (2:1)
Bologna FC
cz Utorok 17.01.2017, 21:00 • Stadio Giuseppe Meazza (San Siro), Milán (82 955 míst) • Taliansky pohár • Osemfinále
Predzápasové kurzy
     
    Z mé strany je to pro dnešek vše. Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Dobrou noc! (23:36:21)
     
    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 8:2. Střely mimo: 12:5. Rohy: 9:5. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 13:25.
     
    Inter Milán nakonec zvládl prodloužení náročného zápasu a postupuje do čtvrtfinále Coppa Italia! Domácí celek vstoupil do prodloužení aktivně, ale Bologna z počátku také zlobila. Rozhodující moment přišel v 99. minutě, kdy se prosadil Antonio Candreva! Od té doby už si Inter vedení pohlídal, nepustil soupeře do šancí a vydřel postup!
     
    120
    Konec zápasu.
     
    120
    Di Francesco se snažil prodrat do pokutového území. Hostující fotbalista ale narazil už na hranici velkého vápna a Inter se podle všeho dočká postupu.
     
    119
    Inter se nyní usadil na polovině soupeře. Domácí celek nikam nespěchá a v závěru prodloužení se snaží nastřádat cenné vteřinky k dobru.
     
    118
    Donsah krásným centrem hledal spoluhráče v pokutovém území, ale Medel výborně vystoupil na hranici pokutového území a přihrávku zastavil.
     
    117
    Icardi sice uspěl v hlavičkovém souboji na polovině soupeře, ale míč prodloužil jen za sebe, kde byl obránce Bologni. Hosté mohou zaútočit.
     
    116
    Mounier si popíchl míč mezi dvěmi hráči Interu. Hostující fotbalista poté přihrával na hranici pokutového území, ale k balónu se neprobil nikdo ve žlutém.
     
    115
    Na druhé straně napřáhl z úctyhodné vzdálenosti Pulgar. Středopolař hostujícího celku se opřel do skákajícího míče, jenže jeho pokus minul branku.
     
    114
    Icardi krásnou přihrávkou poslal do úniku Maria, který si posunul míč do levé strany a z ostrého úhlu poslal míč vedle branky!
     
    113
    Icardi odcentroval z pravé strany do pokutového území. Na zadní tyči si brousil zuby Brozović, jenže před chorvatským hráčem přizvedl míč obránce.
     
    112
    Antonio Candreva už je ale zpátky na nohou a opět pokračuje ve hře. Bologna mezitím rozjela postupnou kombinaci v blízkosti půlící čáry.
     
    111
    Candreva nyní zůstává ležet na trávníku a drží se za pravou nohu. Se střelcem dosud rozdílové branky to nevypadá dobře.
     
    110
    Žlutou kartu dostává Candreva (Inter Milán).
     
    109
    Icardi se v pokutovém území tlačil za centrem z pravé strany. Domácí útočník sice stačil balón líznost, ale brankář neměl s jeho pokusem problémy.
     
    108
    Candreva dostal přihrávku na pravou stranu. Střídající fotbalista Interu mohl centrovat, ale raději podržel míč a roztáhl hru na další hráče.
     
    107
    Krafth v tísni odehrál míč od postranní čáry. Krajní obránce hostujícího celku dopravil míč na polovinu Interu. Bologna by však potřebovala útočit.
     
    106
    Inter zahájil druhou část prodloužení výkopem. Domácí celek ihned útočil po pravé straně, ale domácí hráči rychle přišli o balón.
     
    106
    Začalo druhé prodloužení.
     
    Hráči si nyní vymění strany a budeme pokračovat druhou částí prodloužení.
     
    105+1
    První prodloužení skončilo.
     
    105+1
    Žlutou kartu dostává Medel (Inter Milán).
     
    104
    Icardi utržil úder do obličeje a nyní zůstává ležet u postranní čáry. Domácí fotbalista se svíjí v opravdu nefotbalové pozici.
     
    103
    Žlutou kartu dostává Di Francesco (Bologna FC).
     
    102
    Krafth se nyní stačil vrátit a zabránil další přihrávce do pokutového území. Zadák hostujícího celku odkopl míč do autu.
     
    101
    Bologna se snaží přispěchat s bleskovou odpovědí. Di Francesco si hledal prostor ke střele, jenže zadáci Interu byli na místě.
    99. Antonio CANDREVA - 3:2
     
    99
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    Inter si bere zpět ztracené vedení! Icardiho centr před branku sice Krafth srazil mimo dosah Maria, ale míč se odrazil jen do míst, kde byl ANTONIO CANDREVA, který se štěstím dopravil balón do branky!
     
    98
    Di Francesco si krásným převzetím míče přichystal balón na pravačku a pohotově vypálil. Jeho rána šla ze záklonu a míč končí na tribuně.
     
    97
    Brozović se rychlou zasekávačkou zbavil svého strážce a vymyslel centr s velkým množstvím rotace. Jeho pobídka však prosvištěla do zámezí.
     
    96
    Tentokrát přilétl míč na malé vápno, kde hlavičkoval Icardi. Domácí střelec tentokrát dopravil balón za hranici šestnáctky.
     
    95
    Bologna vybojovala rohový kop. Centrovaný míč se snesl na přední tyč, kde zasáhl Icardi. Hosté si rozehrávku rohového kopu zopakují.
     
    94
    Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Eder, přichází Brozović.
     
    93
    Icardi se stáhl hluboko k půlící čáře, kde ustál souboj s Donsahem a raději rozehrál na vlastní obránce. Inter si může připravit útok.
     
    92
    Medel přečetl přihrávku soupeře do pokutového území, stačil se natáhnout po míči a na poslední chvíli vypíchl balón před rozběhnutým soupeřem.
     
    91
    Bologna obstarala výkop do první části prodloužení. Hostující celek rozjel postupnou kombinaci na vlastní polovině. Nikdo z hráčů Interu soupeře neatakuje.
     
    91
    Začal první poločas prodloužení.
     
    Základní hrací doba nám nepřinesla postupujícího do čtvrtfinále! Inter si ve druhém poločase vypracoval několik šancí, ale ani jednu z nich nedokázal využít! Naopak jedinou možnost Bologni přetavil ve vyrovnávací branku Donsah! O vítězi dnešního duelu tak musí rozhodnout prodloužení nebo následný penaltový rozstřel!
     
    90+3
    Druhý poločas skončil.
     
    90+2
    Mario cpal míč na malé vápno, kam spěchal Icardi, ale před domácím střelcem zasáhl jeden z obránců. Inter si vypracoval obrovský tlak.
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty!
     
    90
    Mario si narazil míč s Icardim a sprintoval do pokutového území. Po míči se na poslední chvíli natáhl Maietta a odkopl míč na roh.
     
    89
    Ansaldi se musel bleskově vrátit do obrany. Krajní zadák Interu se ale natlačil před jednoho ze soupeřů a nechal se faulovat. Interu se krátí čas na vstřelení rozhodující branky.
     
    88
    Až nyní se hosté konečně zmocnili míče. Bologna rozjela kolotoč krátkých přihrávek na vlastní polovině. Do kombinace se zapojil i da Costa.
     
    87
    Eder adresoval krásnou přihrávku Ansaldimu. Krajní obránce Interu vyslal nadýchaný centr do vápna, který před Icardim odkopl do bezpečí obránce.
     
    86
    D´Ambrosio napřáhl zpoza hranice pokutového území. Do jeho prudké rány po zemi si lehl jeden z obránců, který míč zpomalil.
     
    85
    Mario vyslal další centr do pokutového území. Míč se tentokrát stáčel přímo do branky, ale Oikonomou jej vyhlavičkoval do bezpečí.
     
    84
    Inter kombinuje s míčem na kopačkách. Fotbalisté hostujícího celku ale dobře zahušťují prostor a nenechávají domácím prostor ke kombinaci.
     
    83
    Eder dostal přihrávku na levou stranu, poslal zpětnou přihrávku na hranici vápna, odkud zkusil štěstí Kondogbia, jenže jeho pokus po zemi končí v rukavicích brankáře.
     
    82
    Donsah si došel pro míč z autového vhazování. Hostující fotbalista však neustál jeden ze soubojů a Inter může znovu zaútočit.
     
    81
    Mario vymyslel vysoký centr do pokutového území. Na malém vápně si dělal prostor Icardi, před kterým balón přizvedl pozorný Maietta.
     
    80
    Bologna zahrávala rohový kop. Hosté tentokrát zvolili rozehrávku signálu, která se jim vůbec nepovedla a Inter získal míč.
     
    79
    Střídání v týmu Bologna FC: ze hřiště odchází Destro, přichází Okwonkwo.
    78. Icardiho možnost
     
    78
    Icardi mohl poslat Inter zpátky do vedení! Eder mu poslal centr před prázdnou branku, ale domácí střelec netrefil míč!
     
    77
    Mounier táhl protiútok hostů po pravém křídle. Střídající fotbalista se nakonec uvolnil a odcentroval vnějším nártem. Míč poslal do bezpečí Medel.
     
    76
    Domácí fotbalisté se okamžitě tlačí na polovinu soupeře a hledají cestičku do pokutového území. Inter chce o výhře rozhodnout v základní hrací době.
     
    75
    Domácí fotbalisté se dožadovali rohového kopu. Asistent rozhodčího byl opačného názoru a Bologna bude odkopávat od branky.
    73. Godfred DONSAH - 2:2
     
    73
    Bologna právě vstřelila branku!
    A pozor! Máme vyrovnáno! Bologna z ničeho nic srovnává krok! Před branku Interu přilétl prudký centr, na který si na zadní tyči naskočil osamocený GODFRED DONSAH a jeho zakončení rozvlnilo síť!
     
    72
    Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Palacio, přichází Icardi.
     
    71
    Střídání v týmu Inter Milán: ze hřiště odchází Barbosa, přichází Ranocchia.
     
    70
    Pulgar naložil u postranní čáry jednomu z domácích zadáků. Fotbalista Interu zavrávoral s takovou intenzitou, že dokonce přepadl přes reklamní baner.
     
    69
    Na druhé straně hrozil Mario! Domácí fotbalista si srovnal míč na pravačku a vyslal jedovatou dělovku zpoza hranice pokutového území. Da Costa jeho ránu s námahou kryl!
     
    68
    Donsah se po pravém křídle řítil za prudkou přihrávkou mezi obránce. Hostující záložník sice vlétl do vápna, ale Ansaldi dobře načasovaným skluzem zahrál do bezpečí.
     
    67
    Rodrigo Palacio vlétl s míčem u nohy do pokutového území. Domácí útočník vyslal prudkou střelu z úhlu, ale da Costa jeho pokus vyrazil!
     
    66
    Další zmatky v hostující obraně! Oikonomou se snažil odehrát prudký centr z levé strany, jenže netrefil míč podle svých představ a málem ohrozil vlastní branku.
     
    65
    Bologna navíc zahrávala přímý kop. Mounier se na zadní tyči odpoutal od svého strážce a nakonec se dostal k zakončení. Jeho hlavička však byla hodně nepřesná.
     
    64
    Domácí obránce D´Ambrosio si vyšlápl na jednoho ze soupeřů u postranní čáry a za své počínání vidí žlutou kartu.
     
    63
    Inter zahrával další rohový kop. Joel Mario vymyslel centr na malé vápno. Brankář hostujícího celku však vyrazil mezi hlavičkáře a stáhl míč do rukavic.
     
    62
    Střídající Mounier se okamžitě zapojil do akce hostů po pravé straně. Právě od jeho kopačky se však míč odrazil do zámezí. Inter bude vhazovat.
     
    61
    Střídání v týmu Bologna FC: ze hřiště odchází Rizzo, přichází Mounier.
     
    60
    Inter se nyní usadil na polovině soupeře a domácí fotbalisté si vyměňují krátké přihrávky na polovině hrací plochy. Nikdo z hostů jejich kombinaci neatakuje.
     
    59
    Joel Mario táhl akci Interu po pravém křídle, posunul míč do pokutového území Ederovi. Ten se ale nedokázal odpoutat od svého strážce a o míč přišel.
    58. Ederův technický pokus
     
    58
    Barbosa přiklepl míč na střed pokutového území Ederovi. Druhý jmenovaný si rychle srovnal míč na levačku a jeho technická rána prolétla těsně vedle zadní tyče!
     
    57
    Krafth se vydal podpořit ofenzívu Bologni náběhem po pravé straně. Krajní obránce hostů ale neprošel kolem Edera a Inter může zaútočit.
     
    56
    Z dalšího rohového kopu už se Interu nepodařilo ohrozit da Silvovu branku. Přetažený centr odhlavičkoval za hranici šestnáctky Oikonomou.
     
    55
    Inter bleskově rozehrál standardní situaci na polovině hřiště. Eder obdržel přihrávku do běhu, ale jeho centr do pokutového území srazila obrana.
     
    54
    Inter zahrával rohový kop a málem z toho byl krásný gól. Hostující obrana úplně zapomněla na Palacia, jenže domácí střelec poslal míč jen do rukavic brankáře!
     
    53
    Na světě je první žlutá karta! Donsah na polovině hrací plochy nedovoleně zastavil unikajícího soupeře.
     
    52
    Hra je přerušena! Na trávníku tentokrát zůstává ležet jeden z domácích fotbalistů. Zraněným fotbalistou je Gagliardiny, který však nejspíše bude pokračovat.
     
    51
    Eder vymyslel krásný centr před branku. Joel Mario se natlačil před obránce a krásnou hlavičkou nasměroval míč jen těsně vedle levé tyče!
     
    50
    Medel zůstal vysunutý na polovině hostujícího celku. Domácí stoper napadal rozehrávku Bologni, ale nakonec míč pro Inter nevybojoval.
     
    49
    Rodrigo Palacio se tentokrát pustil do souboje u postranní čáry. Útočník Interu ve fyzicky náročném souboji neudržel stabilitu a upadl.
     
    48
    Palacio se pustil do hlavičkového souboje s jedním z obránců. Domácí útočník však ve vzduchu soupeře nepředčil. Bologna může pokračovat.
     
    47
    Džemaili si hledal místo v pokutovém území. Autor jediné branky Bologni se hnal za prudkou přihrávku, ale nakonec se po míči nenatáhl.
     
    46
    Inter obstaral výkop do druhého poločasu. Domácí celek se okamžitě vydal do útoku, ale jeho akce po levé straně nabrala rychlého konce.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    První poločas je minulostí! Oba týmy se dlouho oťukávaly. Inter byl sice aktivnější, ale nemohl najít cestičku do pokutového území. Až ve 34. minutě se po rohovém kopu nádherně akrobatickým způsobem trefil Jeison Murillo! O pět minut později bylo na domácí straně ještě veseleji, protože Rodrigo Palacio přidal druhou branku! Už se zdálo, že si Inter do šatny odnese dvoubrankový náskok, ale Blerim Džemaili dvě minuty před přestávkou se štěstím snížil na 2:1!
     
    45+1
    První poločas skončil.
     
    45
    Nastavuje se jedna minuta!
     
    45
    Bologna najednou ožila a nyní se tlačí do pokutového území Interu. Hosté kombinují na pravé straně a hledají cestičku před svatyni Interu.
    43. Blerim DŽEMAILI - 2:1
     
    43
    Bologna právě vstřelila branku!
    A pozor! Máme sníženo! Bologna z ničeho nic zaskočila celý stadion! BLERIM DŽEMAILI se s míčem otočil na hranici pokutového území a jeho rána se od jednoho z obránců odrazila za záda bezmocného brankáře!
     
    42
    Na hřišti nám začíná přibývat nedovolených zákroků. Maietta si nedovoleně vyšlápl na Barbosu a Inter bude zahrávat další přímý kop.
     
    41
    Inter pokračuje v aktivním pojetí hry. Domácí celek se nadále tlačí na polovinu soupeře. D´Ambrosio tentokrát neuspěl na pravé straně a vybojoval jen aut.
    39. Rodrigo PALACIO - 2:0
     
    39
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    Inter navyšuje své vedení na 2:0! Joel Mario dostal přiliš času a prostoru na pravé straně, narýsoval krásnou pobídku do pokutového území, kde si míč vzal RODRIGO PALACIO a střelou na zadní tyč překonal bezmocného brankáře!
     
    38
    Joel Mario pelášil po levé straně za dlouhou přihrávkou, posunul si balón kolem obránce, ale už jej nezachytil na hrací ploše. Da Costa bude rozehrávat.
     
    37
    Džemaili už je zpátky na nohou a Bologna může pokračovat v kombinaci. Po úvodní brance se probudili také domácí příznivci, kteří teď hlasitě podporují svůj tým.
     
    36
    Hra je přerušena. Džemaili schytal v jednom ze soubojů šrám a nyní zůstává ležet na trávníku. Uvidíme, zda bude schopen pokračovat.
    34. Jeison MURILLO - 1:0
     
    34
    Inter Milán právě vstřelil branku!
    Tak tohle byl parádní fotbalový moment! Inter se ujímá vedení po rohovém kopu! Centr od rohového praporku přilétl na značku pokutového kopu, kde číhal JEISON MURILLO, který vystřihl parádní nůžky! Jeho rána prosvištěla pod břevno a brankář se za míčem jen ohlédl!
     
    33
    Exekuce přímého kopu se ujal Eder. Jeho dělovka prolétla zdí, míč se odrazil k jednomu z domácích fotbalistů, jenže po jeho ráně bude následovat jen rohový kop.
     
    32
    Gabriel Barbosa si krásně píchl míč kolem Destra a hostující fotbalista jej lehkým škrábnutím poslal k zemi. Inter bude zahrávat přímý kop z nadějné pozice.
     
    31
    Destro předvedl parádní technickou vytříbenost na polovině Interu. Hostující fotbalista si přehodil balón přes hlavu a poté byl faulován. Bologna může pokračovat.
     
    30
    Je za námi půlhodina hry a stále čekáme na první velkou šanci. Domácí Inter se sice tlačí na polovinu soupeře, ale Bologna nepouští soupeře do vápna.
     
    29
    Palacio se zuby nehty snažil udržet míč ve hře. Domácí fotbalista odehrál balón ve skluzu, ale rozhodčí signalizuje, že míč opustil hřiště.
     
    28
    Na druhé straně si domácí celek vybojoval rohový kop. Joel Mario vymyslel centr na malé vápno, kde ve vzdušném prostoru kraloval Masina.
     
    27
    Rizzo bojoval o míč s Barbosou u rohového praporku. Rizzo se zkoušel otočit, ale domácí fotbalista mu míč vypíchl a navíc vybojoval odkop od branky.
     
    26
    Ansaldi sebral prudkou přihrávku na polovinu Interu, obratně se s míčem otočil a snažil se jej potáhnout na polovinu Bologni. Při své snaze však balón nechal za sebou.
     
    25
    Medel svému kolegovi ze stoperské dvojice pořádně zkomplikoval život. Medel totiž vymyslel prudkou přihrávku vzduchem a Murillo se musel hodně soustředit.
     
    24
    Barbosa si navedl míč z pravé strany na střelu a vyslal zajímavý projektil těsně nad zemí. Da Costa jeho pokus kontroloval a schoval míč v rukavicích.
     
    23
    Palacio si hledal prostor na hranici ofsajdu. Naneštěstí pro Inter se domácí útočník o krok zapomněl za obranou a přihrávku směřovala do ofsajdu.
     
    22
    Masina se skvěle vrátil s Barbosou. Hostující obránce navíc fotbalistu Interu předčil v hlavičkovém souboji a nepustil Inter do šance.
     
    21
    Inter vybojoval první rohový kop dnešního utkání. Palacio poslal centr na malé vápno. Da Costa vystartoval ven z branky a stáhl balón do rukavic.
     
    20
    Barbosa měl spoustu času na zakončení v pokutovém území. Fotbalista Interu měl problémy se zpracováním míče a obránce jeho ránu nakonec zablokoval.
     
    19
    Hosté se hnali do otevřené obrany Interu. Destro obdržel přihrávku do pokutového území, jenže místo pohotového zakončení si balón ještě přehodil na pravačku a trefil jen obránce před sebou.
     
    18
    Joel Mario si na pravé straně narazil míč s Barbosou. Druhý jmenovaný se pokusil procedit míč do šestnáctky, jenže Maietta byl připraven.
     
    17
    Džemaili zatím hraje pozičně na vynikající úrovni. Středopolař hostujícího celku si znovu pokryl míč tělem a podruhé v utkání získal pro Bolognu standardní situaci.
     
    16
    Krafth chtěl překonat obrannou řadu Interu chytrým dloubákem, ale provedení se mu vůbec nepovedlo. Míč končí za autovou čárou.
     
    15
    Oikonomou se vydal podpořit ofenzívu hostujícího celku. Stoper Bologni se dokonce dostal k zakončení, nicméně jeho rána prolétla vysoko nad břevnem.
     
    14
    Eder se rychlou stahovačkou zbavil svého strážce a chtěl posunout míč na Barbosu. Druhý jmenovaný ale obdržel přihrávku na patu.
     
    13
    Do kombinace hostujícího celku se zapojil i brankář da Costa. Gólman Bologni nakopl míč na polovinu Interu, kde hosté pokračují v kombinaci.
     
    12
    Gabriel Barbosa se na polovině hrací plochy pustil do křížku s Destrem. Hostující fotbalista se dožadoval odpískání faulu, což se Barbosovi vůbec nelíbilo.
     
    11
    Džemaili si přikryl míč tělem, posunul si jej do středu hrací plochy. D´Ambrosio byl o kus za ním, a proto si pomohl nedovoleným zákrokem.
     
    10
    Joel Mario si zpracoval těžkou přihrávku mezi dva protihráče, protančil mezi nimi s míčem na kopačce a ještě stačil přesně rozehrát.
     
    9
    Inter měl k dispozici přímý kop ze zajímavé pozice. Exekuce se ujal Eder, který zvolil technickou ránu, která prolétla kolem zdi, ale míč si to namířil vysoko nad branku.
     
    8
    Joel Mario dostal parádní pobídku do běhu. Záložník Interu se prosmýkl na hranici pokutového území a centrem před branku hledal Edera. Obránci byli opět na místě.
     
    7
    Palacio prošel s míčem až do pokutového území. Na hranici šestnáctky se obratně otočil a snažil se najít spoluhráče, nicméně obránci Bologni se rychle vrátili.
     
    6
    D´Ambrosio má v úvodu utkání spoustu práce. Krajní obránce Interu nyní musel zasahovat na polovině hrací plochy, kde vybojoval vhazování.
     
    5
    D´Ambrosio si dobře pokryl míč na polovině hostujícího celku a napadající Masina jej rukama stáhl na trávník. Inter Milán může pokračovat v kombinaci.
     
    4
    Gagliardini se skvěle vrátil na polovinu hrací plochy. Domácí fotbalista se položil pod nohy unikajícího soupeře a nakonec vybojoval balón.
     
    3
    D´Ambrosio dostal přihrávku do pravé strany, posunul si míč až před pokutové území, kde chtěl vybídnout Gabriela, ale brazilský fotbalista míč neudržel.
     
    2
    Bologna se poprvé v utkání přiblížila pokutovému území. Maietta operoval na levé straně, snažil se obejít obránce, ale jeho průnik skončil ještě před šestnáctkou.
     
    1
    Bologna obstarala výkop do dnešního utkání. Hosté se ihned vydali do útoku po levé straně. Záloha Interu se ale dobře pohybovala a nepustila soupeře na svou polovinu.
     
    1
    Utkání právě začalo.
     
    Úvodní sestavy:

    Inter Milán: Carrizo – D´Ambrosio, Medel, Murillo, Ansaldi – Gagliardini, Kondogbia – Barbosa, Palacio, Eder
    Náhradníci: Handanović, Berni, Andreolli, Icardi, Biabiany, Ranocchia, Santon, Gnoukouri, Nagatomo, Brozović, Candreva, Miangue

    Bologna FC: Da Costa – Krafth, Oikonomou, Maietta, Masina – Donsah, Pulgar, Džemaili – Di Francesco, Destro, Rizzo
    Náhradníci: Mirante, Sarr, Viviani, Mounier, Krejčí, Brignani, Mbaye, Nagy, Floccari, Okwonkwo, Frabotta, Bianconi.
     
    Vzájemné duely

    Dnešní soupeři se spolu setkali v úvodu letošního ročníku Serie A. Inter na domácí půdě od začátku utkání prohrával, ale Perišič před přestávkou zařídil remízu 1:1.
     
    Inter Milán

    Inter vstupuje do italského poháru až v této fázi. Věhlasný klub bude chtít v této soutěži získat zpět přízeň fanoušků po zpackaném podzimu v Evropské lize. Interu se alespoň začíná dařit v Serii A, kde už pětkrát v řadě neprohrál. O víkendu doma přehrál Chievo 3:1.
     
    Bologna FC

    Bologna si cestu do osmifinále Coppa Italia musela proklestit přes dva soupeře. V úvodním vystoupení si na své půdě poradila 2:0 s Trapani. V následujícím kole čekala na Bolognu Verona, kterou dnešní hosté porazili vysoko 4:0. V sestavě Bologni bychom se dnes navíc mohli dočkat Ladislava Krejčího.
     
    Dobrý večer všem fanouškům italského fotbalu! Vítejte u sledování osmifinále Coppa Italia! Společně se dnes zaměříme na duel mezi Interem Milán a Bolognou. Výkop je stanoven na 21 hodin.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 21:00.

    Tomáš Kubečka

    Góly: 34. Murillo, 39. Palacio, 99. Candreva – 43. Džemaili, 73. Donsah

    Karty:   64. D´Ambrosio (INM), 105+1. Medel (INM), 110. Candreva (INM) – 53. Donsah (BLG), 103. Di Francesco (BLG)


    Držení míče: 55 % : 45 %.
    Střely na branku: 8:2. Střely mimo: 12:5. Rohy: 9:5. Ofsajdy: 3:0. Fauly: 13:25.
    Inter Miláno: Carrizo – D´Ambrosio, Medel, Murillo, Ansaldi – Gagliardini, Kondogbia – Barbosa (71. Candreva), Palacio (72. Icardi), Eder (94. Brozović)
    Náhradníci: Handanović, Berni, Andreolli, Icardi, Biabiany, Ranocchia, Santon, Gnoukouri, Nagatomo, Brozović, Candreva, Miangue

    Bologna FC: Da Costa – Krafth, Oikonomou, Maietta, Masina – Donsah, Pulgar, Džemaili – Di Francesco, Destro (79. Okwonkwo), Rizzo (61. Mounier)
    Náhradníci: Mirante, Sarr, Viviani, Mounier, Krejčí, Brignani, Mbaye, Nagy, Floccari, Okwonkwo, Frabotta, Bianconi