NFL: Dallas Cowboys - Green Bay Packers 31:34 (kon.) | NFL: Kansas City Chiefs - Pittsburgh Steelers 16:18 (kon.)
koniec udalosti
NFL: Kansas City Chiefs - Pittsburgh Steelers

16:18

(7:6, 0:6, 3:3, 6:3)

cz Pondelok 16.01.2017, 02:20 • Arrowhead Stadium, Kansas City, Missouri • Americký futbal • 2. kolo
     
    Děkuji za pozornost. (05:39:33)
     
    Divizní kolo play off NFL je u konce. Nabídlo mnoho úchvatných zážitků, mnoho příběhů a hlavně odhalilo poslední 4 přeživší, kteří za týden budou bojovat o postup do Super Bowlu LI. Obě finále konferencí vám samozřejmě zprostředkujeme.
     
    Pittsburgh Steelers postupují do finále konference AFC, ve kterém se za týden utkají ve Foxborough na Gillette Stadium s tamními New England Patriots!
    Všeříkající animace k dnešnímu souboji Le'Veon Bell vs. obrana Chiefs.

     
    Ani druhý poločas nenabídl zrovna úchvatnou podívanou, přesto bylo v závěru drama! Steelers totiž přes výraznou ofenzívní převahu ani ve druhém poločase nedokázali skórovat touchdown, takže Chiefs byli stále v dosahu. Chris Boswell dalšími dvěma proměněnými field goaly, celkově tedy šesti v zápase, překonal rekord play off NFL. Le'Veon Bell dokázal překonat svůj týden starý klubový rekord v počtu naběhaných yardů v zápase v play off, navíc celkovým součtem 337 běhových yardů v prvních dvou kariérních zápasech v play ff vytvořil rekord celé ligy. Ani to však nestačilo k tomu, aby se Steelers nebáli o výsledek až do konce. Chiefs v závěru začali riskovat, což se jim vyplatilo natolik, že necelé 3 minuty před koncem skórovali druhý touchdown v utkání (Spencer Ware) a stáhli ztrátu na dva body. Následně hráli dvoubodovou konverzi na vyrovnání stavu, jenže o úspěch se sami připravili faulem a následnou opakovanou konverzi z větší vzdálenosti už nezvládli. Zbytek utkání si už hosté pohlídali a slaví postup!

     
    Konec utkání.
     
    0:32
    PIT, 3&12, PIT 17
    Třetí zakleknutí, je konec! Steelers vítězí a postupují do finále konference!
     
    1:12
    PIT, 2&11, PIT 18
    Druhé zakleknutí. Ještě jedno a je hotovo!
     
    1:51
    PIT, 1&10, PIT 19
    Big Ben zaklekl.
     
    1:53
    První time out Steelers.
     
    2:00
    PIT, 3&3, PIT 12
    Brown zachytil, Steelers mají první down! Sice vyběhl ze hřiště a zastavil čas, ale hlavní jsou další 4 pokusy, protože teď by mělo stačit zápas doklekat a zvítězí!
     
    2:00
    Two-minute warning.
     
    2:32
    PIT, 2&8, PIT 7
    Přesná přihrávka Rogersovi pro 5 yardů.
     
    2:32
    Poslední time out Chiefs.
     
    2:38
    PIT, 1&10, PIT 5
    Bell se posunul středem o 2 yardy.
     
    2:43
    Santos kopl míč z výkopu před end zónu, kde však Gilbert udělal při returnu hrubou chybu, místo dopředu šel do strany a byl složen 5 yardů před vlastní end zónou. Složitá situace pro hosty při rozehrávce.
     
    2:43
    TWO POINT CONVERSION – 12 yardů
    Smith nehodil přesný míč, konverze je neúspěšná! Chiefs stále ztrácí 2 body!
     
    2:43
    TWO POINT CONVERSION
    Smith sice hodil přesný míč volnému Harrisovi, jenže Fisher se při blokování dopustil evidentního držení, které je odpískáno a akce anulována! Chiefs samozřejmě budou hrát dvoubodovou konverzi znovu, ale ne ze 2 yardů, nýbrž ze 12 yardů!

    Libor Štěpán

    Vysvětlivky
    U každé jednotlivé akce bude v úvodu znázorněn údaj o týmu, který je momentálně v držení míče, o fázi aktuální akce, a také o aktuální poloze hry.

    Příklad KC, 3&5, PIT 42 – U míče je Kansas City, hraje třetí down, potřebuje získat pět yardů k dosažení dalšího prvního downu a hraje z linie 42 yardů na polovině Pittsburghu.