Čeljabinsk – S.Moskva 3:2 (kon.) | Metallurg Magnitogorsk – Novgorod 3:2 (po pr.) | Čerepovec – Novokuzneck 3:0 (kon.)
Petrohrad – Novosibirsk 6:2 (kon.) | HC Slovan – Jugra Chanty-Mansijsk sk 3:2 (kon.)
koniec po predl.
Metallurg Magnitogorsk
3:2 (1:1, 1:1, 0:0 - 1:0)
HC Torpedo Nižnij Novgorod
cz Nedeľa 15.01.2017, 13:00 • Arena Metallurg • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    62:34 Chris LEE - 3:2
     
    62:34
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Přečíslení dva na jednoho. Mozjakin dal křižnou přihrávku přes jednoho beka na Chrise Leeho a ten se nemýlil. Autorem branky je CHRIS LEE. Asistence: Sergej Mozjakin.
    37:49 Danis ZARIPOV - 2:2
     
    37:49
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Autorem branky je DANIS ZARIPOV.. Pas za obranu, z obranného pásma až na druhou modrou a Danis Zaripov si věděl rady. Jeho zkušenosti jsou obrovské a nyní to potvrdil při zakončení zůstal s chladnou hlavou a Proskurjakova propálil. Asistence: Chris Lee.
    33:29 Brandon MCMILLAN - 1:2
     
    33:29
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    McMillan pláchl domácí obraně a zvolil střelu pod vyrážečku. Volba to byla správná. Samsonovovy propadl puk podpaždí. Novgorod se ujíma vedení 2:1. Autorem branky je BRANDON MCMILLAN. Asistence: Vladimír Galuzin, Maxin Osipov.
    07:26 Tommi SANTALA - 1:1
     
    07:26
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Využitá přesilová hra. Santala dostal nabito na vrchol pravého kruhu, odkud vypálil tvrdě a přesně do horní poloviny branky. Autorem branky je TOMMI SANTALA. Asistence: Tomáš Filippi.
    03:35 Grigorij ŽELDAKOV - 0:1
     
    03:35
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Butler objel branku, přihrál na modrou Želdakovovi, který pálil z první a jeho střela prošla někde u levé tyče Samsonovovy branky. Autorem branky je GRIGORIJ ŽELDAKOV. Do vedení se dostává překvapivě Novgorod. Asistence: Kaspars Daugavinš, Bobby Butler.

    Jan Volf

    Góly a asistencie: 8. Santala (Filippi), 38. Zaripov (Lee), 63. Lee (Mozjakin) – 4. Želdakov (Daugavinš, Butler), 34. McMillan (Galuzin, M. Osipov)


    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin (Samsonov) – Antipin, J. Birjukov, Bereglazov, Lee, Budkin, S. Těreščenko, Dronov – Mozjakin, Jan Kovář, Zaripov – A. Sjomin, Kosov, Filippi – Timkin, Osala, Santala – De. Kazionov, Platonov, Železkov – Kaletnik.
    HC Torpedo Nižnij Novgorod: Proskuriakov (Biriukov) – Želdakov, M. Osipov, Barancev, Jegoršev, Šulenin, Višnevskij – Gračov, Žerdev, Ashton – Butler, Siomin, Daugavinš – Norman, Galuzin, McMillan – Veriajev, Mozer, A. Potapov – V. Kuľomin, Urakov.

    Rozhodca: Gusev, Cypljakov – Berseňov, Raming