Třinec – Mladá Boleslav 0:3 (kon.) | Liberec – Litvínov 2:1 (kon.) | Chomutov – Kometa Brno 6:3 (kon.)
Zlín – Hradec Králové 4:1 (kon.) | Pardubice – Plzeň 2:3 (kon.) | Olomouc – Vítkovice 5:0 (kon.)
Sparta Praha – K. Vary 2:1 (po pr.)
koniec
Piráti Chomutov
6:3 (2:0, 2:2, 2:1)
HC Kometa Brno
cz Piatok 13.01.2017, 17:30Tipsport extraliga (ČR) • 38. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:10 Michal GULAŠI - 6:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    59:10
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hosté snižují na rozdíl tří branek! MICHAL GULAŠI napřáhl ke střele od modré, která prošla Lacovy mezi betony až za brankovou čáru. Asistence: Ondřej Němec a Marcel Haščák.
     
    59:00
    Poslední minutka zápasu!
     
    58:38
    Ondřej Němec střelou z levého kruhu trefil tyč Lacovy svatyně.
     
    58:24
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Brett Flemming – 2 min., hákování).
     
    57:36
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Marek Kvapil – 2 min., hákování).
     
    57:04
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Vladimír Růžička – 2 min., sekání).
     
    55:01
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Brett Flemming – 2 min., zdržování hry / vystřelení nebo vyhození puku mimo).
     
    54:13
    Růžička nezpracoval přihrávku jednoho ze svých spoluhráčů a do samostatného úniku se tak nedostal. Následně ale vyslal na branku střelu z obrovského úhlu, kterou orazítkoval pravou tyč Vejmelkovy svatyně.
     
    51:39
    Poletín se dostal ke kotouči těsně před Vejmelkou. Jeho následný střelecký pokus ale skončil jen trestuhodně nad brankou!
     
    50:58
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Radim Zohorna – 2 min., vražení na hrazení).
     
    49:01
    Kudělka se dostal s kotoučem středem kluziště až do levého kruhu, odkud hledal na opačné straně kluziště Kämpfa. Tomu ale kotouč přeskočil hůl a vystřelit se mu tak nepodařilo.
     
    48:37
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Vojtěch Němec – 2 min., držení protihráče).
     
    47:21
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Michal Poletín – 2 min., vysoká hůl).
    46:52 Vladimír RŮŽIČKA - 6:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    46:52
    Piráti právě vstřelili branku!
    Tak VLADIMÍR RŮŽIČKA se přeci jenom dočkal hattricku! Rutta vyslal na branku střelu od modré, kterou Vejmelka vyrazil pouze před sebe, kde se nacházel VLADIMÍR RŮŽIČKA, a ten se následnou střelou k bližší tyči nemýlil a zvýšil vedení svého týmu na 6:2. Asistence: Jakub Sklenář a Jan Rutta.
    45:37 Jan RUTTA - 5:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    45:37
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácí zvyšují na 5:2! Koblasa převzal kotouč na útočné modré. Následně se s ním dostal do levého kruhu, odkud našel v mezikruží Kämpfa. Ten však místo střely ještě našel po své pravici JANA RUTTU, a ten se následnou střelou do poloodkryté klece nemýlil. Asistence: David Kämpf a Petr Koblasa.
     
    44:48
    Růžička se dostal zcela osamocen ke střele z pravého kruhu. Jeho tvrdý pokus ke vzdálenější tyči ale skončil jen těsně vedle. Vladimír Růžička se tak hattricku zatím nedočkal.
     
    39:16
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Petr Koblasa – 2 min., vysoká hůl).
     
    38:20
    Růžička se dostal ke kotouči v mezikruží. Jeho následný bekhendový pokus skončil těsně vedle levé tyče Vejmelkovy svatyně.
     
    34:21
    Dnešní utkání sleduje v SD Aréně 4 884 diváků.
     
    33:37
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Marek Tomica – 2 min., držení protihráče).
     
    32:58
    Vondrka se opět řítil s kotoučem sám proti Vejmelkovi. Tentokrát ale neuspěl. Následně se Růžička dostal zcela osamocen ke střele těsně před brněnským brankářem. Svou nepovedenou střelou ale branku soupeře pouze přestřelil.
     
    31:51
    Vondrka v další obrovské šanci. Vejmelka ale proti jeho střele z mezikruží předvedl skvělý zákrok a tentokrát podržel svůj tým.
    30:18 Michal VONDRKA - 4:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    30:18
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácí se trefují ve vlastním oslabení! MICHAL VONDRKA ujel obráncům a střelou k pravé tyči nedal Vejmelkovi sebemenší šanci. Vondrka si mohl ještě vybrat, jestli přihraje Poletínovi. Vzal to ale na sebe a povedenou střelou k pravé tyči zvýšil na 4:2. Asistence: Bez asistence.
     
    29:37
    Nečas se dostal zcela osamocen ke střele z mezikruží. Střela mu ale příliš nesedla a Laco tak dokázal kotouč vyrazit mimo tři tyče.
     
    29:09
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Marek Tomica – 2 min., podražení).
     
    26:09
    Vyloučení v týmu HC Kometa Brno (Marcel Haščák – 2 min., podražení).
    25:17 Radim ZOHORNA - 3:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    25:17
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hosté snižují opět na rozdíl jedné branky! RADIM ZOHORNA se dostal ke střele z mezikruží a přesnou střelou pod horní tyčku nedal Lacovi sebemenší šanci zasáhnout. Asistence: Hynek Zohorna a Jozef Kováčik.
    24:20 Marek TOMICA - 3:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    24:20
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácí opět zvyšují na rozdíl dvou branek! Flemming vyslal na branku střelu od modré. Jeho pokus dokázal tečovat Tomica mimo tři tyče. Za brankou soupeře se ale dostal ke kotouči Poletín, který ho vrátil do před brankového prostoru, kde se nadvakrát dokázal prosadit MAREK TOMICA . Asistence: Ivan Huml a Brett Flemming.
    22:55 Marcel HAŠČÁK - 2:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    22:55
    Kometa právě vstřelila branku!
    Hosté využívají přesilovou hru a snižují na rozdíl jedné branky. Jeden z domácích obránců chyboval ve vlastní třetině a kotouč doslova namazal na hokejku MARCELA HAŠČÁKA, který se následnou střelou k bližší tyči nemýlil. Asistence: Bez asistence.
     
    21:49
    Vyloučení v týmu Piráti Chomutov (Dávid Skokan – 2 min., podražení).
     
    19:35
    Malec vyslal na branku střelu od modré, kterou ještě před Lacem tečoval Vincour. K brněnské smůle ale pouze těsně vedle levé tyče Lacovy svatyně.
     
    10:55
    Kämpf se dostal ke kotouči těsně před Vejmelkou. Následně si všiml po své levici volného Koblasu, a tak mu poslal přihrávku. Koblasa ale svou následnou střelou nedokázal překonat Vejmelku, který se ve svém brankovišti roztáhl a zabránil gólu!
    09:04 Vladimír RŮŽIČKA - 2:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    09:04
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácí vedou už o dvě branky! Kudělka napřáhl ke střele od modré čáry. Jeho pokus Vejmelka vyrazil pouze na hokejku VLADIMÍRA RŮŽIČKY, a ten se dnes už podruhé nemýlil! Asistence: Jakub Sklenář a Tomáš Kudělka.
     
    08:39
    Kratochvíl vyslal na branku nebezpečnou střelu z pravého kruhu. Jeho pokus ale dokázal Laco i s menšími problémy chytit.
     
    07:08
    Kämpf se dostal s kotoučem podél pravého mantinelu až před Vejmelku, kterého ale překonat nedokázal!
     
    05:24
    Kudělka napřáhl ke střele od modré čáry. Jeho pokus Vejmelka vyrazil pouze před sebe, kde se nacházel také Huml. Ten však kotouč nedokázal dorazit za záda brněnského brankáře, neboť byl tísněn jedním z obránců.
    04:07 Vladimír RŮŽIČKA - 1:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    04:07
    Piráti právě vstřelili branku!
    Domácí se dostávají do vedení! VLADIMÍR RŮŽIČKA se dostal do samostatného úniku a střelou nad vyrážečku nedal Vejmelkovi sebemenší šanci zasáhnout! Asistence: Jakub Sklenář.

    Martin Penker

    Góly a asistencie: 5. V. Růžička (Sklenář), 10. V. Růžička (Sklenář, Kudělka), 25. Tomica (Huml, Flemming), 31. Vondrka, 46. Rutta (Kämpf, Koblasa), 47. V. Růžička (Sklenář, Rutta) – 23. Haščák, 26. R. Zohorna (H. Zohorna, Kováčik), 60. Gulaši (O. Němec, Haščák)


    Piráti Chomutov: J. Laco (Král) – Flemming, R. Havel, Valach, Skinner, Rutta, Kudělka, L. Chalupa – Vondrka (C), Huml (A), Tomica (A) – Skokan, V. Růžička, Sklenář – Koblasa, Kämpf, Poletín – Kaše, Raška, Lauko.
    HC Kometa Brno: Vejmelka (Čiliak) – O. Němec (C), Štencel, Kováčik (A), Bartejs, Trška, F. Král, Malec, Gulaši – Vincour (A), Nečas, M. Kvapil – Haščák, V. Němec, Dočekal – H. Zohorna, F. Dvořák, R. Zohorna – Matěj Novák, Dymáček, Kratochvíl.

    Rozhodca: Pražák, Bulanov – Gernát, Hynek

    Diváci: 4 884