Hradec Králové – Chomutov 3:1 (kon.) | Liberec – Kladno 1:4 (kon.) | Vítkovice – HC Plzeň 6:5 (2:1 po s.n.)
po s.n. (2:1)
HC Vítkovice Ridera
6:5 (1:0, 2:3, 2:2 - 0:0)
HC Plzeň 1929
cz Piatok 13.01.2017, 17:00 • Ostravar aréna • DHL Extraliga juniorů (CZ) • 33. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Vítkovice Ridera.
    Autorem vítězné branky je LUKÁŠ ŽIAK.
     
    57:29
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    PETR ŠENDERA, z hranice kruhu prostřeluje Koláře! Vítkovice využívají výhodu 6 proti 4. Asistence: Daniel Spratek a Lukáš Žiak.
     
    51:21
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Máme tady druhý hattrick dnešního utkání! Autorem branky je MATYÁŠ KANTNER, který prostřeluje Daňa a hosté si tak berou vedení zpět na svou stranu. Asistence: Jakub Vavřička a Marek Rubner.
     
    47:31
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Autorem branky je LUKÁŠ ŽIAK, který tak završuje svůj dnešní hattrick! Vyrovnávací gól byl vstřelen po dobré přihrávce Jozefa Baláže do před brankového prostoru. Asistence: Jozef Baláž a Ondřej Gabrhelík.
     
    40:22
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Autorem branky je FILIP KOKOŠKA, který předvedl v signalizované výhodě dobrý důraz před brankou a posílá svůj tým do vedení! Asistence: Adam Novák a Jakub Pokorný.
     
    35:18
    A je vyrovnáno! Útok jenž, vstřelil druhý gól Plzně si vytvořil další skvělou šanci na jejím konci byl autor gólu MATYÁŠ KANTNER, ten dostal přihrávku od Tomáše Vracovského přímo před branku a posunul kotouč do branky! Asistence: Tomáš Vracovský, Filip Kokoška.
     
    32:48
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A už je to jen o jednu branku! Autorem gólu je MATYÁŠ KANTNER, který společně s Kokoškou a Vracovským nastartovali ihned po vhazování plzeňský útok a situace dva na jednoho tak skončila gólem. Asistence: Filip Kokoška a Tomáš Vracovský.
     
    32:39
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Autorem branky je MAREK RUBNER, který skvěle vypálil z modré a jeho dělovka skončila až za zády domácího brankáře. Asistence: Matěj Chalupa a Jakub Vavřička.
     
    28:01
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Autorem branky je LUKÁŠ ŽIAK, který dostal Jozefa Baláže bezchybnou přihrávku přímo před branku. Asistence: Baláž a Raška.
     
    25:45
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Autorem branky je LUKÁŠ ŽIAK, který překonává Koláře bekhendovou střelou. Asistence: Radim Toman a Ján Blaško.
     
    00:39
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Autorem branky je DANIEL SPRATEK, který ukázal správnou dravost – dostal se za obranu hostů – položil si hostujícího brankáře a zasul kotouč k tyči. Asistence: Petr Šendera.

    Jan Meichsner

    Góly a asistencie: 1. Spratek (Šendera), 26. Žiak (Toman, Blaško), 29. Žiak (Baláž, Raška), 48. Žiak (Baláž, Gabrhelík), 58. Šendera (Spratek, Žiak), rozh. náj. Žiak – 33. Rubner (Chalupa, Vavřička), 33. Kantner (Kokoška, Vracovský), 36. Kantner (Vracovský, Kokoška), 41. Kokoška (Novák, Pokorný), 52. Kantner (Vavřička, Rubner)

    Samostatné nájazdy:

    1. séria:
    0:1   Kantner (PLM)
    1:1   Žiak (VIT)
    2. séria:
    1:1   Roubal (PLM)
    1:1   Šendera (VIT)
    3. séria:
    1:1   Chalupa (PLM)
    1:1   Malina (VIT)
    4. séria:
    2:1   Žiak (VIT)
    2:1   Kantner (PLM)


    HC Vítkovice Ridera: Daňa (Kardinál) – Šendera. Veřmířovský, Weintritt, Mrowiec, Gabrhelík, Malík – Hartmann, Spratek, Blaško, Raška, Maxner, Malina, Toman, Žiak, Baláž, Kmošek, Kosina
    HC Plzeň 1929: Kolář (Krasanovský) – Kačena, Staněk, Váchal, Čechura, Novák, Pokorný, Krystl – Kantner, Stráský, Hanzlík, Vavřička, Pour, Chalupa, J. Roubal , Kokoška, Vracovský, D. Roubal, Rubner

    Rozhodca: Koziol – Hlavatý, Tošenovjan

    Diváci: 156