Slovensko – Švédsko sk 0:6 (kon.)
koniec
Slovensko
0:6 (0:1)
Švédsko
Štvrtok 12.01.2017, 16:45 • Zayed Sports City Stadium • Medzinárodný prípravný zápas • Priateľský zápas
Predzápasové kurzy
    90+2. Saman Ghoddos (SWE) - 0:6
     
    90+2
    Švédsko dalo gól! Ján Kozák len neveriacky sleduje svojich zverencov z lavičky. SAMAN GHODDOS obišiel v šestnástke Šuleka a prepálil Dúbravku.
    89. Per Frick (SWE) - 0:5
     
    89
    Švédsko dalo gól! PER FRICK si napravil chuť. Slovenská defenzíva bola veľmi benevolentná, Semov center prišiel na hlavu Uneho Larssona, ten našiel pred bránou úplne voľného Fricka, ktorý zblízka nezaváhal.
    88. Frick (SWE)
     
    88
    Martin Dúbravka nás teraz zachránil od piateho inkasovaného gólu. Po zbytočnej strate lopty išli traja Švédi na dvoch našich a Per Frick zahodil obrovskú šancu.
     
    85
    Švédsky tréner využil aj svoje šieste striedanie. Z hry stiahol dvojgólového strelca Anderssona, ktorého nahradil Bärkroth.
    79. Sebastian Andersson (SWE) - 0:4
     
    79
    Švédsko dalo gól! Striedajúci Salomonsson unikol našim brániacim hráčom na pravej strane, prihral do šestnástky, kde sa lopta dostala až ku SEBASTIANOVI ANDERSSONOVI a ten prekonal Dúbravku.
     
    77
    Denis Vavro stratil loptu v strede ihriska a pustil do brejku Ghoddosa. Napokon ho zastavil len za cenu faulu a žltej karty.
     
    76
    Piata zmena vo švédskej zostave. Krajný obranca Tinnerholm prenecháva miesto kolegovi Salomonssonovi.
     
    71
    Na lavičku odišiel strelec prvého švédskeho gólu. Isak prepustil miesto na ihrisku Frickovi.
     
    60
    Slováci po treťom inkasovanom góle urobili ďalšie tri zmeny. Z trávnika odišli Guba, Káčer a Šafranko. Nahradili ich Oršula, Gergel a Malec. Rovnako menia aj Švédi. Odchádzajú Nilsson, Lewicki a Moberg-Carlsson, na ich miesta prichádzajú Sema, Ghoddos a Dagerstaal.
    59. Sebastian Andersson (SWE) - 0:3
     
    59
    Švédsko dalo gól! Slovenská defenzíva si nedala pozor na SEBASTIANA ANDERSSONA, ktorý si nabehol za obrannú líniu a proti Dúbravkovi zblízka nezaváhal.
    51. David Moberg-Karlsson (SWE) - 0:2
     
    51
    Švédsko dalo gól! Severania sú dnes maximálne efektívni. Pred našu bránu sa nedostávajú často, no svoje príležitosti využívajú. DAVID MOBERG-KARLSSON poslal peknou technickou strelou loptu do našej siete.
     
    46
    Na trávniku sa objavili traja noví hráči v slovenskom drese. Do hry prišli Krivák, Mišák a Bukata. Na lavičku sa odobrali Kružliak, Škvarka a Hlohovský.
    30. Hlohovský (SWE)
     
    30
    Loptu si postavil na biely bod Filip Hlohovský, ktorý strieľal k pravej žrdi. Tam sa však výborne natiahol Linde a zlikvidoval jeho pokus.
    29.
     
    29
    Hlavný rozhodca nám doprial pokutový kop. Dávid Guba išiel hlavičkovať v pokutovom území a Joakim Nilsson ho zasiahol kopačkou do tváre.
    26. Šulek (SVK)
     
    26
    Konečne prišla výraznejšia príležitosť pre Slovensko. Šulek si urobil priestor v šestnástke a ľavou nohou vystrelil na Lindeho. Švédsky brankár nezasiahol s istotou, ale dorážka Šafranka bol ofsajdová.
    19. Alexander Isak (SWE) - 0:1
     
    19
    Švédsko dalo gól! Slovenská obrana je prvýkrát prekonaná. Severania dostali loptu do šestnástky, našiel si ju ALEXANDER ISAK a presnou strelou rozvlnil sieť.

    Tomáš Lengyel

    Góly: 19. Isak, 51. Moberg-Karlsson, 59. Andersson, 79. Andersson, 89. Frick, 90+2. Ghoddos

    Karty:   77. Vavro (SVK)


    Držení míče: 60 % : 40 %.
    Střely na branku: 2:8. Střely mimo: 4:2. Rohy: 4:6. Ofsajdy: 5:1. Fauly: 15:6.
    Slovensko: Dúbravka (C) – Šulek, Vavro, Kružliak (46. Krivák), Čonka – Huk, Káčer (60. Gergel), Škvarka (46. Bukata) – Guba (60. Oršula), Šafranko (60. Malec), Hlohovský (46. Mišák).
    Náhradníci: Jakubech, Šulla – Králik, Holúbek, Krivák, Mišák, Gergel, Bukata, Oršula, Malec.

    Švédsko: Linde – Tinnerholm (76. Salomonsson), Wahlqvist, Une Larsson, Nilsson (60. Dagerstaal – Moberg-Karlsson (60. Sema), Allansson, Lewicki (C) (60. Ghoddos), Claesson – Isak (71. Frick), Andersson (85. Bärkroth).
    Náhradníci: Erlandsson, Abrahamsson – Salomonsson, Brorsson, Konate, Dagerstaal, Olsson, Ghoddos, Kema, Bärkroth, Frick, Jeremejeff.

    Rozhodca: Eesa Hasan (Spojené arabské emiráty)