Red Star Kunlun – Viťaz 1:2 (kon.) | Čeljabinsk – Novgorod 2:3 (0:2 po s.n.) | Ufa – S.Moskva 5:3 (kon.)
koniec
Kunlun
1:2 (0:2, 1:0, 0:0)
Viťaz Moskovská oblasť
cz Utorok 10.01.2017, 12:30 • LeSports Center • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    27:08 Chad RAU - 1:2
     
    27:08
    Red Star Kunlun právě vstřelil branku
    Nyní už je však sníženo a domácí fanoušci tak mají důvod k radosti! Po skrumáži u pravého mantinelu se puku zmocnil Linus Videll, který naservíroval puk na levou stranu na CHADA RAUA, jenž už neměl problém trefit odkrytou bránu Viťazu. Asistence: Linus Videll.
    17:05 Alexej MAKEJEV - 0:2
     
    17:05
    Viťaz právě vstřelil branku!
    V krátkém časovém rozmezí přidává ruský celek druhý gól a manko Kunlunu je již dvoubrankové! Znovu to byl ALEXEJ MAKEJEV, který dostal vynikající přihrávku do prostoru pravého kruhu a svou střelou zápěstím trefil náramně vzdálenější šibenici Karhonenovy svatyně. Asistence: Maxim Afinogenov.
    14:43 Alexej MAKEJEV - 0:1
     
    14:43
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Při hře 4 na 4 se hosté ujímají vedení! Roman Horák skvěle našel na levé straně rozjetého ALEXEJE MAKEJEVA, který přebruslil obránce a z boku se hnal na Karhonena. Domácího brankáře poté prostřelil ranou mezi nohy a spolu se svými spoluhráči se tedy může radovat z vedoucího gólu. Asistence: Roman Horák, Pavel Lukin.

    Radomír Fukala

    Góly a asistencie: 28. Rau (Videll) – 15. Makejev (Horák, P. Lukin), 18. Makejev (Afinogenov)


    Kunlun: Karhunen (Kuzmin) – Jalasvaara (C), Mäntylä, Järvinen, Viklund, Bellemore, Pereťagin – Rau, Collins (A), Videll – Fleury, Marcinko, Bakoš (A) – Ponikarovskij, Enlund, Sallinen – Pereskokov, J. Alševskij, Jüe.
    Viťaz Moskovská oblasť: Saprykin (Todykov) – Semionov (C), Golovkov, Jeřábek, P. Lukin, Gimajev, S. Romanov, Jepišin – Afinogenov (A), Nikulin, Makejev – Kopejkin (A), Kempe, M. Aaltonen – Vyglazov, Horák, A. Černov – Švec-Rogovoj, Cyganov, .

    Rozhodca: Bondar, Gusev – Ivanov, Černyšjov