HC Plzeň – Jihlava 10:2 (kon.)
koniec
HC Plzeň 1929
10:2 (1:1, 6:0, 3:1)
HC Dukla Jihlava
cz Pondelok 09.01.2017, 17:00 • Home Monitoring Aréna • DHL Extraliga juniorů (CZ) • 27. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:56
    Dukla právě vstřelila branku!
    Hostům se alespoň podařilo kosmeticky upravit skóre! Od modré čáry si do mezikruží dobře sjel René Geier, jehož ránu vyrazil Kristián Kolář jen na hokejku PAVLA HENDRYCHA, který puk v poklidu dorazil do branky. Dukla snižuje na 2:10! Asistence: René Geier.
     
    56:37
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Další gól v přesilovce a máme tu desátou branku modrobílých! Nahození Lukáše Kaňáka nijak prudké nebylo, teč JIŘÍHO STRÁSKÉHO ale byla natolik vydařená, že zapadla do branky Dukly. 10:1 pro Plzeňské! Asistence: Lukáš Kaňák.
     
    53:25
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Máme tu devátou branku v síti Jihlavy! Před bránou se nyní ocitl zcela osamocený DAVID ROUBAL, který krásnou střelou zápěstím nedal Judovi šanci zasáhnout. Indiáni vedou nad Duklou již 9:1, jednoznačná podívaná pokračuje! Asistence: Štěpán Hanzlík.
     
    48:49
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Indiáni se znovu usadili v pásmu a dokázali početní výhodu 29 sekund před jejím koncem využít. Filip Kokoška nadýchanou přihrávkou našel před odkrytou brankou nepohlídaného JIŘÍHO STRÁSKÉHO, pro kterého nebylo vůbec problémové navýšit již na 8:1! Asistence: Filip Kokoška a Lukáš Kaňák.
     
    37:46
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Gólostroj indiánů se stále nezadrhl, už je to 7:1! Nahození Filipa Staňka z vrcholku pravého kruhu pro vhazování tečoval za bezmocného Jana Brože JOSEF ROUBAL. Třetí útočník Plzně má na svém kontě již druhou trefu. Asistence: Filip Staněk a Lukáš Kaňák.
     
    36:20
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Přeci jen je početní výhoda využita, domácí celek se dočkal šesté branky! Matyáš Kantner sice před gólmanem Brožem neuspěl, k dorážce se ovšem probojoval JAKUB VAVŘIČKA, který se již nemýlil. Je to 6:1 a máme tu dalšího dvougólového střelce! Asistence: Matyáš Kantner.
     
    27:00
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Kanonáda svěřenců trenéra Davida Bruka pokračuje! Petr Eret nyní perfektní přihrávkou od pravého mantinelu našel osamoceného JOSEFA ROUBALA, který nádhernou kličkou do bekhendu přizvedl puk pod břevno a dal na 5:1! Asistence: Petr Eret.
     
    25:23
    Plzeň právě vstřelila branku!
    S góly se nám roztrhl pytel, to je parádní vstup Plzně do druhé dvacetiminutovky! A znovu u toho byla stejná dvojice jako u prvních dvou branek. Jakub Vavřička našel před bránou MATĚJE CHALUPU, jenž nekompromisní střelou zápěstím nedal Brožovi šanci! 4:1 pro modrobílé. Asistence: Jakub Vavřička a Matyáš Kantner.
     
    24:46
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Západočeský tým se ujímá dvoubrankového vedení! Střelu Tomáše Vracovského z mezikruží gólman Jan Brož neudržel, k dorážce se tak dostal JAKUB POUR, který upravuje na 3:1. Asistence: Tomáš Vracovský.
     
    21:43
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tak tohle byla ukázková souhra domácí Plzně! Matyáš Kantner pěknou přihrávkou vyslal do akce Matěje Chalupu, jenž výborně obešel obránce. Posléze před bránu předložil přesný pas na hokejku JAKUBA VAVŘIČKY, který zasunul hrací předmět za gólmana Jana Brože. 2:1 pro indiány! Asistence: Matěj Chalupa a Matyáš Kantner.
     
    07:00
    Dukla právě vstřelila branku!
    A nyní dokonce hosté skórují! Skvělým důrazem se o to postaral JAKUB KRAUČUK, který sice se svým prvním pokusem nepochodil, od obránců ale dostal tolik prostoru na dorážku, až dokázal srovnat stav zápasu na 1:1. Asistence: Jiří Ondráček.
     
    03:53
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Máme tu úvodní branku, ve čtvrté minutě se vedení ujímá Plzeň! Domácí skvěle využili přečíslení tři na dva, Jakub Vavřička nahrál do pravého kruhu MATĚJI CHALUPOVI, jehož dělovku do protějšího víka nedokázal Jan Brož zachytit. 1:0 pro indiány! Asistence: Jakub Vavřička.

    Michal Belšán

    Góly a asistencie: 4. Chalupa (Vavřička), 22. Vavřička (Chalupa, Kantner), 25. Pour (Vracovský), 26. Chalupa (Vavřička, Kantner), 27. J. Roubal (Eret), 37. Vavřička (Kantner), 38. J. Roubal (Staněk, Kaňák), 49. Stráský (Kokoška, Kaňák), 54. D. Roubal (Hanzlík), 57. Stráský (Kaňák) – 7. Kraučuk (Ondráček), 59. Hendrych (Geier)


    HC Plzeň 1929: Kolář (Krasanovský) – Staně, Váchal, Kaňák, Novák, Krystl (C), Pokorný – Kantner, Stráský (A), Hanzlík, Vavřička (A), Pour, Chalupa, J. Roubal, Kokoška, Vracovský, D. Roubal, Eret, Rubner.
    HC Dukla Jihlava: Brož (od 41. Juda) – Pospíchal (A), Mareš, Pražák, Srnský, Váňa, Huňáček, Hrabaň – Maštera, Hendrych, Ondráček, Heinrich (A), Mejzlík, Adam, Berka, Peschout (C), Geier, Kraučuk.

    Rozhodca: Hornáček – Flegl, Štofa.