Novokuzneck – Jaroslavľ 1:2 (kon.) | Novosibirsk – D. Moskva 2:5 (kon.) | Omsk – Viťaz 3:2 (kon.)
Togliatti – Čeljabinsk 0:3 (kon.) | Kazaň – Ufa 1:2 (0:1 po s.n.) | Nižnekamsk – Metallurg Magnitogorsk 0:1 (kon.)
Dinamo Minsk – Čerepovec 1:2 (1:2 po s.n.) | Helsinki – Petrohrad 3:2 (kon.) | Riga – CSKA Moskva 0:2 (kon.)
Záhreb – Chabarovsk 3:1 (kon.) | HC Slovan – Red Star Kunlun sk 1:2 (po pr.)
koniec
HC Dinamo Riga
0:2 (0:0, 0:0, 0:2)
CSKA Moskva
cz Štvrtok 05.01.2017, 18:30 • Arena Riga, Riga • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:43 Vladimir ŽARKOV - 0:2
     
    59:43
    CSKA právě vstřelilo branku!
    VLADIMIR ŽARKOV v blízkosti střídaček vybojoval puk a od modré čáry ho po ledě poslal do prázdné brány. Gól bude označen jako gól v oslabení a CSKA zpečetilo své vítězství!
     
    59:21
    Alexandr Popov byl těsně před koncem vyloučen za hákování a Dinamo si v závěru zahraje přesilovou hru!
     
    59:05
    Dinamo na pravém křídle vypálilo z ostrého úhlu a po zákroku Iljy Sorokina vybojovalo útočné pásmo. Janis Kalninš se vydal na střídačku a domácí to zkouší při hře bez brankáře! Podaří se jim vyrovnat?
     
    50:51
    Uvis Balinškis na levém křídle od modré čáry nahodil puk směrem na bránu a po skvělé teči jednoho z jeho spoluhráče mířil do vzdálenějšího pravého horního rohu, jenže Ilja Sorokin předvedl skvělý zákrok a levým ramenem ho vyrazil! Málem bylo srovnáno.
     
    49:37
    Sergej Andronov se po nádherné přihrávce svého spoluhráče ocitl mezi kruhy pro vhazování v obrovské šanci, jeho následná střela bez přípravy ale skončila na pravé tyči, od níž se puk odrazil zpět do hry!
    46:43 Kirill PETROV - 0:1
     
    46:43
    CSKA právě vstřelilo branku!
    Ivan Tělegin na levém křídle zavezl puk do útočného pásma a těsně za útočnou modrou čárou prudce zabrzdil. Následovala přihrávka na Alexandra Popova, který se v blízkosti levé tyče neukvapil se zakončením a předložil puk bekhendovou přihrávkou KIRILLOVI PETROVOVI, který v pravém kruhu pro vhazování bez přípravy vypálil a poslal puk pod horní tyč odkryté brány. CSKA se ujalo vedení 1:0! Asistence: Alexandr Popov a Ivan Tělegin.
     
    45:33
    Guntis Galvinš na vrcholu pravého kruhu pro vhazování napřáhl ke tvrdé střele s příklepem, do které se obětavě vrhl Vladimir Žarkov a za cenu vlastního zdraví ji zablokoval. Skvělá práce!
     
    44:04
    Andrej Světlakov dostal dvě minuty za hákování a Dinamo Riga má k dispozici třetí přesilovou hru.
     
    39:17
    Jeden z hokejistů CSKA Moskva mířil z pravého kruhu pro vhazování pod horní tyč a už zvedal ruce nad hlavu, Janis Kalninš ale puk nějakým záhadným způsobem vyrazil!
    38:23 Samostatný únik a trestné střílení Andreje Kuzmenka!
     
    38:23
    Andrej Kuzmenko těsně před bránou zamíchal s pukem a dobře mířil k pravé tyči, jenže Janis Kalninš předvedl fantastický zákrok a puk letící těsně nad ledem vyrazil lapačkou!
     
    38:23
    Tim Sestito byl nakonec hráčem, který zezadu zahákoval unikajícího Andreje Kuzmenka, a následovat bude trestné střílení! CSKA Moskva si obrovskou šanci zopakuje. Tim Sestito kromě toho dostal také dvouminutový trest za hrubost.
     
    38:23
    Andrej Světlakov dostal také dvouminutový trest a na trestnou lavici usedl za hrubost.
     
    38:23
    Ralfs Freibergs vyvolal před vlastní bránou obrovskou melu a dostal dvě minuty za hrubost. Další tresty?
     
    38:23
    Andrej Kuzmenko se i přes háčky domácích hokejistů prodral do samostatného úniku, mezi betony ale fantastického Janise Kalninše překonat nedokázal a rozštípal se o mantinel! Vzápětí následovala hromadná potyčka.
     
    36:08
    Sergej Andronov se ocitl po tečovaném nahození z vrcholu pravého kruhu pro vhazování v blízkosti levé tyče v obrovské šanci, jenže puk čepelí hole usměrnil mimo!
     
    33:50
    Miks Indrašis unikl po pravém křídle a mezi kruhy pro vhazování předvedl pěknou stahovačku, po které přišla střela po ledě, Ilja Sorokin ji ale pravým betonem vyrazil!
     
    33:31
    Janis Kalninš předvedl sérii fantastických zákroků, když v blízkosti pravé tyče své brány ucpal prostor a žádnou z několika dorážek CSKA nepustil za svá záda! Greg Scott byl jedním ze tří hráčů, který se marně snažil prosadit.
     
    32:21
    Kapitán domácího Dinama Gints Meija dostal dvě minuty za krosček a první přesilovou hru si zahraje CSKA.
     
    30:24
    Jeden z hokejistů Dinama se ocital v blízkosti levé tyče v obrovské šanci, mezi betony ale skvělého Ilju Sorokina nepropálil! Úvodní gól zápasu stále nikde.
     
    29:45
    Guntis Galvinš byl tvrdě dohrán za svou bránou a Jan Muršak dostal dvouminutový trest za podražení.
     
    20:56
    CSKA na pravém křídle vypálilo ihned po vhazování a jeho střela po ledě mířila ke vzdálenější levé tyči, Janis Kalninš ale předvedl skvělý reflex a pravým betonem ji vykopl!
     
    19:44
    Mikelis Redlihs na vrcholu levého kruhu pro vhazování napřáhl ke tvrdé střele s příklepem, která mířila do bližšího horního rohu brány a Ilja Sorokin ji vyrážečkou vyrazil! Brankář CSKA předvedl v závěru skvělý zákrok.
     
    15:20
    Jan Muršak předvedl v pravém kruhu pro vhazování nádherný oblouk a krásnou střelou zápěstím mířil přesně do bližšího horního rohu brány, Janis Kalninš ale předvedl fantastický semafor a puk ukryl ve své lapačce! To byl úžasný zákrok brankáře Rigy.
     
    12:02
    Mikelis Redlihs se pustil v obranném pásmu do potyčky s Andrejem Světlakovem a oba dva hokejisté byli souběžně vyloučeni na dvě minuty za hrubost. Hrát se bude ve hře 4 na 4.
     
    10:05
    Tim Sestito nebezpečně vypálil na levém křídle od mantinelu a Ilja Sorokin měl co dělat, aby jeho pokus lapačkou vyrazil!
     
    08:15
    Miks Indrašis se pokoušel před bránou dostat k dorážce a zezadu byl zasažen do zad Bogdanem Kiselevičem, který dostal dvouminutový trest za krosček.
     
    08:15
    Ralfs Freibergs napřáhl v levém kruhu pro vhazování ke tvrdé střele s příklepem, jeho následný pokus ale zamířil pouze doprostřed brány, kde byl připravený Ilja Sorokin!

    Tomáš Reiner

    Góly a asistencie: 47. K. Petrov (Popov, Tělegin)


    HC Dinamo Riga: Kalniņš (Sedláček) – Balinškis, Cibuļskis, Rēdlihs, Freibergs, Jerofejevs, Galvinš, Leščovs (A) – Rēdlihs (C), Tim Sestito (A), Pavlovs – Skvorcovs, Sšastlivyj, Meija – Dārziņš, Indrašis, Bičevskis – Saulietis, E. Kulda, Lipsbergs – Golovkovs.
    CSKA Moskva: Sorokin (Fasth) – Kiselevič, Kutuzov, Ožiganov, Pivcakin (A), Mjasiščev, Denisov, Blažijevskij – Popov, Tělegin, K. Petrov – Muršak, Platt, Scott – Svetlakov, Mamin (C), Kuzmenko – (A), Andronov, Vorošilo – Osnovin.

    Rozhodca: Tobias Wehrli, Denis Naumov. Čároví: Alexandr Zacharenkov, Alexandr Sadovnikov

    Diváci: 5378