Martin – Nitra 4:3 (kon.) | Žilina – Košice 2:3 (po pr.) | Zvolen – Poprad 2:3 (kon.)
Trenčín – B. Bystrica 3:5 (kon.) | Nové Zámky – Lipt. Mikuláš 5:2 (kon.)
koniec
HC MIKRON Nové Zámky
5:2 (0:2, 2:0, 3:0)
HK 32 Liptovský Mikuláš
Piatok 30.12.2016, 18:00Tipos Extraliga (SR) • 34. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
    56:55 Jake CARDWELL - 5:2
     
    56:55
    HC Nové Zámky dali gól!
    Tak teraz je už skutočne definitívne rozhodnuté. Liptovský Mikuláš až príliš otvoril obranu, čo využil JAKE CARDWELL. Asistencie: Kamil Brabenec, Erik Čaládi.
    54:30 Fredrik SANDGREN - 4:2
     
    54:30
    HC Nové Zámky dali gól!
    Nové Zámky však pridávajú svoj štvrtý gól – a to možno defeintívne rozhodne o víťazovi. K puku sa teraz dostal FREDRIK SANDGREN, ktorý vymietol pavučinu v ľavom hornom rohu Križanovej svätyne. Asistencia: Kamil Brabenec.
    46:55 Kamil BRABENEC - 3:2
     
    46:55
    HC Nové Zámky dali gól!
    Povestné nedáš-dostaneš platilo aj v tomto prípade. Liptovský Mikuláš je v šoku, každopádne, domáci hráči využili mierne statickú obrannú hru súpera a prepálili Križana. Postaral sa o to KAMIL BRABENEC. Asistencia: Matej Paulovič.
    36:36 MIlan KYTNÁR - 2:2
     
    36:36
    HC Nové Zámky dali gól!
    Ako som vravel – gól platí. Bránka totiž bola len nadvihnutá a svoje stále miesto neopustila. Nové Zámky tak využívajú presilovú hru a vyrovnávajú stav stretnutia na 2:2. Postaral sa o to MILAN KYTNÁR. Asistencie: Ossi Saarinen, Jake Cardwell.
    29:50 Richard LELKEŠ - 1:2
     
    29:50
    HC Nové Zámky dali gól!
    Už to tam ale domácim padlo! Nové Zámky teraz zaútočili zbraňou svojho súpera a po prečíslení prekonali Karola Križana. Postaral sa o to RICHARD LELKEŠ. Asistencie: Michal Hudec, Ossi Saarinen.
    10:25 Ró. HUNA - 0:2
     
    10:25
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    A už je to 0:2! Liptovský Mikuláš školí svojho súpera z efektivity a pridáva druhý presný zásah. Bratia Hunovci teraz vyškolili obranu súpera, pričom na konci celej akcie bol RÓBERT HUNA. Asistencie: Richard Huna, Rudolf Huna.
    07:02 Marek URAM - 0:1
     
    07:02
    Liptovský Mikuláš dal gól!
    Už v tej situácii pred gólom mal Uram obrovskú šancu. Na Chovana sa totiž rútil sám, preto Carwell len zatiahol ručnú brzdu a fauloval ho. Každopádne, MAREK URAM v následnom trestnom strieľaní uspel, keď zbytočne nevymýšľal a Chovana chladnokrvne prepálil.

    Lukáš Pancurák


    Hľadáme spravodajcu pre tím HK 32 Liptovský Mikuláš. Viac informácií tu.

    Góly a asistencie: 30. Lelkeš (Hudec, Saarinen), 37. Kytnár (Saarinen, Cardwell), 47. Brabenec (Paulovič), 55. Sandgren (Brabenec), 57. Cardwell (Brabenec, Čaládi) – 8. Uram (t.s.), 11. Ró. Huna (Ri. Huna, Ru. Huna)


    HC MIKRON Nové Zámky: J. Chovan – Čížek, Sandgren, Cardwell, Drtina, M. Chovan, Mäkinen, Maier, Sucharda – Paulovič, Brabenec, Čaládi – Tibenský, Hudec, Saarinen – Lelkeš, Kytnár, Fábry – Lavrovs, Rehák, Pitule
    HK 32 Liptovský Mikuláš: Križan – Stehlík, Burzala, Mezovský, Nádašdi, Makovský, Šiška, Moravčík, Kadlubiak – J. Sukeľ, Stümpel, Števuliak – Uram, M. Sukeľ, Kriška – Ri. Huna, Ró. Huna, Ru. Huna – Uhrík, Kabáč

    Rozhodca: Müllner – Šefčík, Junek