Buffalo – Boston 2:4 (kon.) | Washington – NJ Devils 1:2 (0:2 po s.n.) | Tampa Bay – Toronto 2:3 (po pr.)
Florida – Montreal 2:3 (po pr.) | Ottawa – Detroit 2:3 (po pr.) | Nashville – Chicago 2:3 (kon.)
Minnesota – NY Islanders 6:4 (kon.) | Winnipeg – Columbus 3:5 (kon.) | Dallas – Colorado 4:2 (kon.)
Calgary – Anaheim 1:3 (kon.) | Edmonton – LA Kings 3:1 (kon.) | Arizona – NY Rangers 3:6 (kon.)
koniec
Dallas Stars
4:2 (2:1, 1:0, 1:1)
Colorado Avalanche
cz Piatok 30.12.2016, 02:40 • American Airlines Center, Dallas • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:35 Tyler SEGUIN - 4:2
     
    59:35
    Dallas právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto! TYLER SEGUIN trefuje z vlastní třetiny prázdnou branku a Stars budou slavit další dva body! Asistence: Jason Spezza, Jamie Benn.
    47:27 Michail GRIGORENKO - 3:2
     
    47:27
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Hosté se přeci jen dočkali snížení! Klingberg se sice stihl vrátit na led, takže nejde o gól v přesilovce, ale reálnou početní výhodu před brankou dokázal využít MICHAIL GRIGORENKO, který se nejlépe zorientoval na brankovišti a dorazil za bezmocného Niemiho Barrieho střelu od modré! Asistence: Tyson Barrie, Matt Duchene.
    24:52 Jamie OLEKSIAK - 3:1
     
    24:52
    Dallas právě vstřelil branku!
    Dallas nakonec přeci jen navyšuje náskok! JAMIE OLEKSIAK byl na pravém křídle úplně volný a přesto, že se musel po přijetí přihrávky otáčet směrem k brance a udělat několik kroků vpřed, nikdo ho během té doby nenapadl. Jeho střela nad rameno Pickarda byla dokonale přesná a znamená návrat dvoubrankového vedení! Asistence: Tyler Seguin, Jamie Benn.
    15:48 Matt DUCHENE - 2:1
     
    15:48
    Colorado právě vstřelilo branku!
    Hosté zničehonic snižují na 2:1! Po kombinaci celé pětky zakončoval z mezikruží MATT DUCHENE, Lehtonen sice dokázal střelu ztlumit pod sebou, ale ne zastavit, a centr Colorada neměl složitou práci se volného puku u tyče zmocnit a poslat ho do prázdné branky! Po čtyřzápasové odmlce se tak dočkal svého 400. bodu v NHL! Asistence: Mikko Rantanen, Tyson Barrie.
    11:26 Tyler SEGUIN - 2:0
     
    11:26
    Dallas právě vstřelil branku!
    Krásná akce celé elitní lajny Stars dává domácím již dvoubrankové vedení! Spezza zatáhl puk po pravém křídle do pásma, předal ho Jamiemu Bennovi, který na sebe natáhl dva protihráče a předložil ideální přihrávku zcela volnému TYLERU SEGUINOVI na levém křídle, pro kterého nebyl problém trefit odkrytou branku! Asistence: Jamie Benn, Jason Spezza.
    05:11 Devin SHORE - 1:0
     
    05:11
    Dallas právě vstřelil branku!
    Domácí jsou za svůj tlak zaslouženě odměněni vedoucím gólem! DEVIN SHORE si na hranici brankoviště počkal, až mu Lauri Korpikoski pošle puk před poloprázdnou branku, a neměl problém rozvlnit síť za bezmocným Pickardem! Asistence: Lauri Korpikoski, Patrick Eaves.

    Libor Štěpán

    Góly a asistencie: 6. D. Shore (Korpikoski, Eaves), 12. Seguin (Ja. Benn, Spezza), 25. Oleksiak (Seguin, Ja. Benn), 60. Seguin (Spezza, Ja. Benn) – 16. Duchene (Rantanen, Barrie), 48. Grigorenko (Barrie, Duchene)


    Dallas Stars: Lehtonen (45. Niemi) – Klingberg, Lindell, Jo. Benn, Oduya, Oleksiak, Hamhuis – Spezza (A), Seguin, Ja. Benn (C) – B. Ritchie, Faksa, McKenzie – Eaves, D. Shore, Korpikoski – Hudler, Eakin, Cracknell.
    Colorado Avalanche: Pickard (J. Smith) – Barrie, Ťutin, Zadorov, Beauchemin (A), Gelinas, Wiercioch – Rantanen, MacKinnon (A), Landeskog (C) – R. Bourque, Duchene (A), Grigorenko – Iginla, Söderberg, Comeau – Martinsen, J. Mitchell, McLeod.

    Rozhodca: Peel, McIsaac – Gibbs, Cameron

    Diváci: 18 532