Watford – Crystal Palace 1:1 (kon.) | Arsenal – West Bromwich 1:0 (kon.) | Burnley – Middlesbrough 1:0 (kon.)
Chelsea – Bournemouth 3:0 (kon.) | Leicester – Everton 0:2 (kon.) | Manchester United – Sunderland 3:1 (kon.)
Swansea – West Ham 1:4 (kon.) | Hull City – Manchester City 0:3 (kon.)
koniec
Hull City AFC
0:3 (0:0)
Manchester City
Pondelok 26.12.2016, 18:15Anglická Premier League • 18. kolo
Predzápasové kurzy
     
    V druhom polčase sme mali možnosť sledovať veľmi vyrovnanú hru, avšak v 73. minúte sa po penalte dostali do vedenia hostia. Zakrátko na to pridalo City aj druhý gól a už bolo rozhodnuté. Napokon v samom závere nastaveného času pridal Manchester aj tretí gól a tak domáci prehrávajú tento zápas výsledkom 3:0, ktorý podľa mňa nie je až tak spravodlivý.

    Ďakujem za pozornosť a prajem pekný zvyšok neskorého večera! (20:11:08)
     
    90+4
    Koniec zápasu.
    90+3. Curtis Davies (MAC) - 0:3
     
    90+3
    Manchester City dal gól!
    Napokon sa City podarilo streliť ešte aj tretí gól, avšak vzhľadom na priebeh druhého polčasu môžme povedať, že pre domácich to je troška krutý výsledok. Hostia rozbehli svoj rýchly útok po ľavej strane, Sterling sa dostal až do pokutového územia, jeho prihrávku pred bránu si nešťastne vrazil do vlastnej brány CURTIS DAVIES – 0:3!
     
    90+1
    Snodgrass zahrával za domácich nebezpečný priamy kop, s jeho pokusom si však napokon brankár Bravo poradil bez problémov.
     
    90
    Napokon sa nastavujú ešte tri minúty!
     
    89
    Čakáme ešte na údaj o nastavenom čase, zrejme sa nejaká tá minútka, dve ešte nastaví.
     
    88
    Po faule na Robertson zahrávali domáci futbalisti priamy kop, avšak aj s touto situáciou si napokon hostia bez problémov poradili.
     
    87
    Pri lopte sú momentálne domáci futbalisti, ale nedarí sa im zakladať útočné akcie. Zrejme sa už nič podstatné v tomto zápase neudeje.
     
    86
    Striedanie v tíme Manchester City: z ihriska odchádza David Silva, prichádza Fernando.
     
    85
    Domácim sa predsa len ešte podarilo usadiť sa na útočnej polovičke, po faule zahrávali priamy kop, loptu však do bezpečia dostala obrany City.
     
    84
    Útok City sa napokon skončil len nepresnou prihrávkou sa postrannú čiaru a loptu do hry tak uvedie brankár domácich Marshall.
     
    83
    Lopta je momentálne na kopačkách hostí, ktorí sa však nikam neponáhľajú a zvolili postupný útok dopredu. Domáci sa tak teraz len bránia. Vypadá to, že sa zápas bude už len dohrávať.
     
    82
    Žltú kartu dostáva Ryan Mason (Hull City AFC).
     
    81
    Domáci sú síce pri lopte, ale nemajú priestor na kombináciu a ohrozenie brány hostí. City tak prácu v defenzíve dnes zvláda výborne.
     
    80
    City sa po druhom strelenom góle stiahlo na svoju polovičku a necháva hrať domáci celok. Hull sa však len veľmi ťažko dostáva na útočnú polovičku.
     
    79
    Striedanie v tíme Hull City AFC: z ihriska odchádza Sam Clucas, prichádza Adama Diomandé.
    78. Kelechi Iheanacho (MAC) - 0:2
     
    78
    Manchester City dal gól!
    A zrejme je už definitívne rozhodnuté! Hostia vyťažili zo svojej útočnej aktivity, po rýchlom útoku sa ku lopte dostal KELECHI IHEANACHO a bez problémov prekonáva domáceho brankára Marshalla – 0:2!
     
    77
    Aj naďalej sú pri lopte hostia a snažia sa útočiť. Domáci sa tak v týchto chvíľach musia len brániť.
     
    76
    Častejšie sú napokon pri lopte hostia, ktorí sa usadili na útočnej polovičke a rozvíjajú tam svoje útoky. Domáci to tak zrejme budú mať ťažké dostať sa ku lopte a založiť útok.
     
    75
    Tak napokon sme sa predsa len dočkali prvého gólu v tomto zápase, strelili ho hostia z penalty a tak sa dostávajú do psychickej výhody. Uvidíme, ako sa bude zápas ďalej vyvíjať.
     
    74
    Striedanie v tíme Hull City AFC: z ihriska odchádza Jake Livermore, prichádza Markus Henriksen.
    73. Yaya Touré (MAC) - 0:1
     
    73
    Manchester City dal gól!
    YAYA TOURÉ sa postavil ku exekúcii pokutového kopu, napokon ho dokázal premeniť a dostáva tak svoj tím do vedenia o jeden gól – 0:1!
     
    72
    Bola nariadená penalta pre hostí! Sterling padá v pokutovom území na zem a tak sa bude kopať penalta proti domácim futbalistom!
     
    71
    Iheanacho sa po centri De Bruyneho dostal do zakončenia, ale brankárovi domácich nenarobil žiadne problémy.
     
    70
    City sa s loptou dostáva čoraz bližšie ku bráne domácich, avšak stále sa nemôže prepracovať do zakončenia.
     
    68
    V strede poľa sa ku lopte dostávajú hostia, avšak nedarí sa im v prechode na útočnú polovičku. Oba tímy tak dnes zvládajú prácu v defenzíve na výbornú.
     
    67
    O ďalšie zakončenie na bránu domácich sa teraz postaral De Bruyne, avšak jeho pokus bol veľmi nepresný. Do útoku to tak teraz môžu skúsiť domáci futbalisti.
     
    66
    Zatiaľ tak môžme konštatovať, že sledujeme veľmi vyrovnaný druhý polčas, čo asi čakal málokto. Na prvý gól tohto zápasu však stále čakáme, kto ho strelí, tak sa určite dostane do psychickej výhody.
     
    65
    Po rohovom kope sa do zakončenia dostal Elmohamady, avšak bránu hostí netrafil podľa predstáv.
     
    64
    Obrana hostí si teraz nedala pozor na tento útok domácich a veľa nechýbalo, aby z toho pykali. Snodgrassov pokus však napokon zblokovali obrancovia na rohový kop.
     
    63
    Striedanie v tíme Hull City AFC: z ihriska odchádza Tom Huddlestone, prichádza Ryan Mason.
     
    62
    City sa snaží čo najčastejšie útočiť, v tomto zápase sú favoritom a určite chcú všetky tri body. Domáci však útočia tiež a tak nás určite ešte čaká zaujímavý zvyšok zápasu.
     
    61
    Hostia sa napokon dostali až na útočnú polovičku, Iheanacho odcentroval do pokutového územia domácich, brankár Marshall však loptu má vo svojej moci.
     
    60
    Rohové kopy však v tomto zápase nevychádzajú ani jednému tímu, City získava loptu a snaží sa čo najrýchlejšie zaútočiť.
     
    59
    Z priameho kopu sa napokon lopta po zásahu obrany City presúva na rohový kop pre domácich.
     
    58
    Do útoku sa teraz dostali domáci futbalisti, Mbokani bol faulovaní a Hull sa chystá ku nebezpečnému priamemu kopu. City sa tak už formuje na bránenie tejto situácie.
     
    57
    Striedanie v tíme Manchester City: z ihriska odchádza Nolito, prichádza Kelechi Iheanacho.
     
    56
    Napokon hostia dokázali pohroziť, ale strela Silvu po postupnom útoku City brankára domácich nezamestnala.
     
    55
    Hostí zrejme predchádzajúca situácia nakopla, momentálne sa nachádzajú s loptou na útočnej polovičke. Domáci sa tak musia mať na pozore.
    54.
     
    54
    Konečne sme sa v tomto zápase dočkali aj nejakého vzrušenia! De Bruyne dostal loptu na svoju kopačku, vystrelil spoza 16-tky, jeho pokus napokon skončil na tyčke! Domáci si tak poriadne vydýchli!
     
    52
    V druhom polčase zatiaľ máme možnosť sledovať, ako sa útoky striedajú na oboch stranách. Tento útok domácich potiahol Maguire, jeho následná strela však bola nepresná.
     
    51
    City však ešte zakrátko ostalo na útočnej polovičke a začalo svoju kombináciu, avšak po faule loptu stráca. Dopredu tak môžu ísť domáci futbalisti.
     
    49
    Mali sme možnosť sledovať aj prvý útočný výpad City, ten je však zastavený ofsajdom.
     
    48
    Hra sa teraz musela na chvíľu prerušiť, pretože Sagna ostal otrasený po zásahu loptou ležať na trávniku. Je však v poriadku a v hre tak bude pokračovať.
     
    47
    Hull sa rýchlo s loptou presunul na útočnú polovičku a tak sa v úvode druhého polčasu musí City brániť.
     
    46
    Druhý polčas zápasu sa už naplno rozbehol, výkop mali domáci. Ani jeden z tímov nespravil do druhého polčasu zmenu v zostave.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Oba tímy sú už spoločne s rozhodcami zápasu späť na hracej ploche, druhý polčas sa tak čoskoro začne!
     
    Skončil sa prvý polčas, v ktorom sme veľa futbalovej krásy nevideli. Miestami mali na vrch hostia, avšak ani to im žiadnu poriadnu šancu neprinieslo. Hostia si poradilo aj s rýchlymi brejkmi domácich a tak sa ide na prestávku za stavu 0:0!

    Druhý polčas sa začne približne o 19:17!
     
    45+2
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45
    Tak napokon hlavný rozhodca nastavuje ešte 2 minúty.
     
    44
    Domáci však zakrátko založili ďalší útok a získali opäť priamy kop. Ani ten im však nevyšiel podľa predstáv a pri lopte sú tak hostia.
     
    43
    Hull sa napokon dostal ku priamemu kopu, avšak obrana hostí si s touto situáciou poradila. Očakávame už údaj o nastavenom čase, zrejme to však hlavný rozhodca naťahovať nebude.
     
    42
    Pri lopte sú po dlhšej dobe aj domáci futbalisti, zatiaľ sa im však nedarí preniknúť na útočnú polovičku.
     
    41
    Rohové kopy však dnes hosťom zatiaľ nevychádzajú a tak sa domáci opäť bez problémov ubránili.
     
    40
    Ďalší rohový kop pre hostí! Tento útoku Manchesteru City už vyzeral veľmi nebezpečne, hostia prenikli až pred bránu domácich, z ľavej strany sa Nolito snažil posunúť loptu pred bránu na voľného spoluhráča, obrana domácich však loptu odvrátila do bezpečia.
     
    39
    Ani ten však napokon nič nepriniesol a domácich sa tak opäť ubránili. Pomaly je tu záver prvého polčasu, na prvý gól stále čakáme.
     
    38
    Obrana domácich sa musela mať teraz na pozore, Nolito sa dostal ku centru do pokutového územia, City bude rozohrávať ďalší rohový kop.
     
    37
    Domáci to opäť skúšali cez rýchly brejk, pri postrannej čiare však kvôli chybe loptu strácajú. Dopredu tak idú hostia.
     
    36
    Opäť sme sledovali kombináciu hostí na útočnej polovičke, napokon sa ku strele dostal Sterling, avšak jeho pokus bol veľmi nepresný.
     
    34
    Hull po zisku lopty okamžite vyrazil smerom dopredu, Livermore však pokazil svoju prihrávku na spoluhráčov a tak sa lopta dostáva späť ku hráčom Manchesteru City.
     
    33
    Po dlhšej kombinácii na útočnej polovičke sa ku strele odhodlal Nolito, avšak s ňou brankár domácich nemal žiadne problémy. Momentálne sledujeme nudnejšiu pasáž hry.
     
    31
    Hostia svoju kombináciu presúvajú na útočnú polovičku, domáci im však veľa priestoru neposkytujú. Domáci to opäť skúšajú na rýchly brejky, ale tie sa končia už v samotnom zárodku.
     
    30
    Zatiaľ môžme teda konštatovať, že moc pohľadný futbal nesledujeme, mierne navrch majú hostia. Výraznejšiu šancu sme zatiaľ nevideli, do konca prvého polčasu však ešte nejaký ten čas ostáva.
     
    28
    Po rohovom kope sa lopta odrazila späť ku De Bruynemu, avšak aj s týmto centrom si obrana domácich poradila bez problémov.
     
    27
    Obranca domácich Dawson sa teraz musel prezentovať defenzívnou prácou, po jeho odkope lopty hostia získavajú ďalší rohový kop.
     
    26
    Manchester však opäť drží loptu na svojich kopačkách, útoky zakladá so stredu poľa, avšak cez prehustenú obranu domácich sa útoky zakladajú len veľmi ťažko.
     
    25
    Ani tento útok hostí sa žiadnym nebezpečenstvom pre domácich neskončil, City to dnes zatiaľ vo finálnej fáze moc nejde.
     
    24
    Domáci futbalisti zahrávali priamy kop, avšak centrovaná lopta napokon nenašla nikoho v pruhovanom drese a tak ju získavajú hostia.
     
    23
    Častejšie začínajú útočiť futbalisti City, avšak všetky ich pokusy končia u brankára Marshalla. Dostali sme sa už za polovičku prvého polčasu, gól sme zatiaľ nevideli.
     
    22
    Následne sa hostia pokúsili o ďalší útok, avšak nerozumeli si v kombinácii a lopta napokon skončila len u brankára domácich, ktorý už loptu rozohral na svojich spoluhráčov.
     
    21
    City nečakalo a okamžite sa pokúsilo o rýchly odpoveď, výsledkom akcie hostí bola však len slabá strela Silvu, s ktorou brankár domácich Marshall nemal žiadne problémy.
     
    20
    Na druhej strane tu bol útok domáceho mužstva, Elmohamady vyslal center do pokutového územia hostí, ku hlavičke sa dostal Livermore, jeho pokus však tesne minul bránu Manchesteru City.
     
    19
    Tento útok hostí už vyzeral nebezpečne, ale domáca obrana si s ním napokon tiež poradila. Útoky sa začínajú striedať na oboch stranách, zatiaľ však nič výnimočné neprinášajú.
     
    18
    Pri lopte sú momentálne futbalisti Manchesteru City, nedarí sa im však v prechodu do útoku. Oba tímy sa zatiaľ v tomto zápase prezentujú úspešnou defenzívou.
     
    17
    Striedanie v tíme Manchester City: z ihriska odchádza John Stones, prichádza Aleksandar Kolarov.
     
    16
    V tábore hostí sa schyľuje ku prvému striedaniu. Zrejme sa jedná o vynútené striedanie.
     
    15
    Na druhej strane rýchlo zaútočili domáci, do pokutového územia hostí smerovalo hneď niekoľko nebezpečných centrov, avšak ani jeden z nich sa neskončil ničím výnimočným. Celú akciu domácich zakončil nepresnou strelou Livermore.
     
    14
    Sledovali sme útok hostí, lopta sa dostala ku De Bruynemu, najlepší nahrávač súťaže loptu posunul na Silvu, jeho strela z prvej však skončila len na obrancovi domácich.
     
    13
    Hull je však aj naďalej pri lopte, svoj ďalší útok však zakladajú od svojho brankára Marshalla. Domáci fanúšikovia každý útočný výpad svojich miláčikov oceňujú obrovským potleskom.
     
    12
    Domáci teraz dokázali dlhšie držať loptu na svojich kopačkách a zakombinovali na útočnej polovičke, napokon sa však ku ohrozeniu brány hostí nedostali.
     
    11
    Pomaličky sa však už osmeľujú aj domáci futbalisti, zatiaľ si však obrana hostí s ich útokmi dokáže poradiť. Zatiaľ tak čakáme na prvú výraznejšiu šancu v tomto zápase.
     
    10
    Hull to skúša smerom dopredu prostredníctvom rýchlych brejkov, avšak tieto situácie si City dokáže ustrážiť bez problémov. Hostia sú zatiaľ smerom dopredu nebezpečnejší, zatiaľ im to však nič zaujímavého neprináša.
     
    9
    Ani tento rohový kop napokon žiadnu zaujímavú situáciu nepriniesol, domáci sa ubránili bez problémov.
     
    8
    City bude zahrávať ďalší rohový kop. Hostia potiahli svoj útok až ku bráne domácich, ku strele sa napokon odhodlal De Bruyne, obrana domácich však loptu zblokovala na rohový kop.
     
    7
    Rohový kop hostí napokon žiadnu zaujímavú situáciu nepriniesol, City však aj naďalej ostáva pri lopte.
    6.
     
    6
    Sledovali sme prvé priame ohrozenie na bránu! Touré zahrával priamy kop, jeho strela mierila do vrchných častí brány, brankár Marshall však vytiahol výborný zákrok a loptu vyrazil na rohový kop!
     
    5
    Aj naďalej sú tak pri lopte častejšie hostia, zatiaľ sme však nič zaujímavého nevideli. Zápas je však ešte pochopiteľne len na svojom začiatku.
     
    4
    Maguire zachytil rozohrávku hostí a ihneď vyrazil s loptou dopredu. Podarilo sa mu napokon založiť útok, avšak hostia si všetko postrážili a získali loptu na svoje kopačky.
     
    3
    Hostia začínajú postupne operovať pred bránou domácich, ku strele sa dostal De Bruyne, avšak obrana domácich dostala loptu do bezpečia. Hull sa však bude musieť ešte brániť.
     
    2
    City sa po rozohrávke nikam neponáhľalo a zvolilo kombináciu pred svojou bránou. Domáci futbalisti však vysoko napádali ich rozohrávku a tak sa hostia presunuli s loptou dopredu.
     
    1
    Prvý polčas zápasu sa už naplno rozbehol, výkop mali hostia.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Oba tímy s už spoločne s rozhodcami zápasu prítomné na hracej ploche, zápas sa tak čoskoro začne. Prajem príjemný športový zážitok!
     
    Príjemný sviatočný večer všetkým, ktorí klikli na tento on-line textový prenos a nasledujúce chvíle strávia aj jeho sledovaním. Do začiatku zápasu ostáva už len chvíľa, zatiaľ si môžte prezrieť zostavy oboch mužstiev. Zápas z pozície rozhodcov povedú páni R. Madley – A. Holmes, M. Perry.

    Tesne, pred začiatkom zápasu sa Vám opäť prihlásime.
     
    Úvodné zostavy:

    Hull City AFC: Marshall – Maguire, M. Dawson, Davies (C) – Elmohamady, Livermore, Huddlestone, Clucas, Robertson – Snodgrass – Mbokani

    Náhradníci: Jakupović – Weir, Henriksen, Maloney, Meyler, R. Mason, Diomandé

    Manchester City: Bravo – Sagna, Otamendi, Stones, Clichy – Y. Touré, Fernandinho – Sterling, De Bruyne, Silva (C) – Nolito

    Náhradníci: Caballero – Zabaleta, Kolarov, Aleix Garcia, Fernando, Navas, Iheanacho

    Rozhodca: R. Madley – A. Holmes, M. Perry
     
    Vítam všetkých priaznivcov futbalu, ktorí klikli na tento on-line textový prenos a nasledujúce chvíle strávia aj jeho sledovaním! V ňom sa spoločne zameriame na stretnutie medzi mužstvami Hull City AFC a Manchester City. Zápas a tak aj tento prenos sa začína o 18:15!

    Aj cez vianočné sviatky pokračuje Anglická Premier League, na druhý sviatok vianočný je v Premier League naplánovaný takzvaný Boxing Day. V rámci tohto kola proti sebe nastúpia mužstvá, ktoré sa nachádzajú rozličných situáciach.

    Hull City AFC:
    Domácemu celku sa zatiaľ v prebiehajúcom ročníku vôbec nedarí. Momentálne majú domáci futbalisti na svojom konte 12 bodov za 3 výhry a 3 remízy, v 11 zápasoch bodovať nedokázali. Hull City sa tak nachádza na poslednom 20. mieste a na bezpečnú zónu stráca 3 body. V poslednom zápase domáci prehrali na pôde West Hamu 1:0!

    Manchester City:
    Hostia patria medzi kandidátov na majstrovský titul a zatiaľ sa držia vo vrchnej časti tabuľky. City má na svojom konte 36 bodov za 11 víťazstiev a 3 remízy, v 3 zápasoch bodovať nedokázali. Manchester City sa tak nachádza na 3. mieste a na prvú Chelsea stráca 7 bodov. V poslednom zápase hostia vyhrali doma v dôležitom zápasu s Arsenalom 2:1!

    Favorit:
    Favoritom tohto stretnutia sú hostia. Uvidíme, ako zápas napokon dopadne.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 18:15.

    Miroslav Revaj

    Góly: 73. Y. Touré (pen.), 78. Iheanacho, 90+3. Davies (vla.)

    Karty:   82. R. Mason (HLL)


    Hull City AFC: Marshall – Maguire, M. Dawson, Davies (C) – Elmohamady, Livermore (74. Henriksen), Huddlestone (63. R. Mason), Clucas (79. Diomandé), Robertson – Snodgrass – Mbokani.
    Náhradníci: Jakupović – Weir, Henriksen, Maloney, Meyler, R. Mason, Diomandé.

    Manchester City: Bravo – Sagna, Otamendi, Stones (17. Kolarov), Clichy – Y. Touré, Fernandinho – Sterling, De Bruyne, Silva (C) (86. Fernando) – Nolito (57. Iheanacho).
    Náhradníci: Caballero – Zabaleta, Kolarov, Aleix Garcia, Fernando, Navas, Iheanacho.

    Rozhodca: R. Madley – A. Holmes, M. Perry