Olomouc – Kladno 2:5 (kon.) | Vítkovice – Chomutov 3:2 (kon.) | Berani Zlín – Slavia 9:1 (kon.)
Liberec – Sparta Praha 4:6 (kon.)
koniec
Berani Zlín
9:1 (1:0, 4:0, 4:1)
HC Slavia Praha
cz Štvrtok 22.12.2016, 15:00 • PSG aréna • DHL Extraliga juniorů (CZ) • 29. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:30
    Zlín právě vstřelil branku!
    Mladí ševci si dělají z utkání střeleckou exhibici. JAN MIKULEC přidává půl minuty před koncem devátou trefu Zlína. Asistence: Patrik Kotek, Vladimír Váňa.
     
    58:12
    Zlín právě vstřelil branku!
    Domácí zřejmě nechtějí končit zápas s pocitem, že inkasovali jako poslední. VLADIMÍR VÁŇA prostřelil gólmana Slavie, Jiří Karafiát si připsal dnes již čtvrtou přihrávku. Asistence: Jiří Karafiát.
     
    55:57
    Slavia právě vstřelila branku!
    Hosté se dočkali alespoň čestného úspěchu. ALEŠ FURCH se prosadil v přesilovce a pokazil domácímu gólmanovi sen o vychytané nule. Asistence: Denis Heldák.
     
    47:58
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak tohle začíná být debakl. Pohlednou kombinaci v přesilovce zakončil JAN VÁCLAVEK, pro něhož je to už třetí trefa v utkání. Asistence: Petr Miko, Jiří Karafiát.
     
    42:50
    Zlín právě vstřelil branku!
    Domácímu týmu se daří vstup i do třetí třetiny. JAN MIKULEC prostřelil brankáře Vaculu, který poprvé v utkání inkasuje. Asistence: Kryštof Dvořáček, Daniel Gazda.
     
    29:20
    Zlín právě vstřelil branku!
    Na co Zlín v této třetině sáhne, to mu do té branky padne. JAN VÁCLAVEK rychle vjel do útočného pásma a tvrdou bombou pod břevno propálil brankáře Slavie popáté. Asistence: Petr Miko.
     
    27:46
    Zlín právě vstřelil branku!
    Domácí tým hraje v pohodě a přidává další branku. Útočná trojice Zlína nadělala zmatek v obraně hostů, natáhla si na led brankáře Vekca a JAN DLUHOŠ přidal čtvrtý zářez. Asistence: Jan Mikulec, Kryštof Dvořáček.
     
    21:34
    Zlín právě vstřelil branku!
    Tak nástup Zlína do třetiny je ještě povedenější díky úspěšnému zakončení rychlé akce, o které se postaral FILIP STIKSA. Asistence: Vlastimil Hefka.
     
    20:54
    Zlín právě vstřelil branku!
    Zlínští hned zkraje třetiny zvyšují svůj náskok na 2:0 zásluhou JANA VÁCLAVKA. Asistence: Jiří Karafiát, Daniel Gazda.
     
    10:32
    Zlín právě vstřelil branku!
    Využitá přesilovka a domácí tým vede 1:0! Útočná pětice Zlína rozjela rychlou akci po vhazování, na jejímž konci byl úspěšný střelec DANIEL GAZDA. Asistence: Jiří Karafiát, Jan Václavek.

    Vojtěch Jurák

    Góly a asistencie: 11. Gazda (Karafiát, Václavek), 21. Václavek (Karafiát, Gazda), 22. Stiksa (Hefka), 28. Dluhoš (Mikulec, Dvořáček), 30. Václavek (Miko), 43. Mikulec (Dvořáček, Gazda), 48. Václavek (Miko, Karafiát), 59. Váňa (Karafiát), 60. Mikulec (Kotek, Váňa) – 56. Furch (Heldák)


    Berani Zlín: Šimonů (Huf) – Dluhoš, Váňa, Procházka, Jenáček, Padrnos, Gazda, Kolařík – Kotek, Hefka, Kenša, Miko, Václavek, Mikulec, Karafiát, Dvořáček, Strmiska, Stiksa, Horváth.
    HC Slavia Praha: Vecka (30. Vacula) – Zderadička, Krásný, Vobořil, Novák, Valík, Melovič, Chvála – Matějka, Kučera, Šteiner, Heldák, Koulouch, Šergl, Šmerha, Hradil, Mareček, Furch, Patočka.

    Rozhodca: Vrba – Wesley, Čelechovský.