Hradec Králové – Litoměřice 3:2 (kon.)
koniec
Mountfield HK
3:2 (2:0, 1:0, 0:2)
HC Stadion Litoměřice
cz Pondelok 19.12.2016, 11:00 • FORTUNA aréna, Hradec Králové • Prípravný zápas
Partner:
     
    37:43
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Rozhodčí signalizoval ponechanou výhodu pro hosty a Hradečtí nepochopitelně přestali hrát, za což jsou potrestání kontaktním gólem! Martin Ondráček po hradeckém faulu poslal puk před branku, kde ho Lukáš Nedvídek netrefil, ale JAROSLAV KALLA ho pak už snadno poslal do prázdné brány – 3:2. Asistence: Lukáš Nedvídek, Martin Ondráček.
     
    34:38
    Litoměřice právě vstřelily branku!
    Ale tohle byla nádherná rána! Litoměřičtí hokejisté se poprvé v utkání zapisují do brankového osudu a maří Rybárovi čisté konto. Filip Hanták posunul téměř na modré čáře kotouč DAVIDU ŠVAGROVSKÉMU, který se do něj fantasticky opřel a trefil se s neuvěřitelnou přesností do růžku – 3:1. Asistence: Filip Hanták.
     
    25:18
    Hradec právě vstřelil branku!
    Pět minut před koncem druhé třetiny navyšují domácí hokejisté své vedení. Hodně šikovně to teď provedl Alexandre Picard, jenž se v rohu vyhnul svému strážci a všiml si ideálně najetého MICHALA DRAGOUNA, jemuž stačilo už jen nastavit hůl před prázdnou bránu – 3:0. Asistence: Alexandre Picard.
     
    04:01
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradečtí hokejisté následně spustili velký tlak, který zhruba po minutě končí druhou brankou. Michal Dragoun operoval za brankou a pak našel PETRA BERÁNKA, jenž se ve velkém úhlu opřel do kotouče a procedil ho skrz Pavelkovu výstroj do sítě – 2:0. Asistence: Michal Dragoun.
     
    01:36
    Hradec právě vstřelil branku!
    Extraligový tým Mountfieldu se hned ve druhé minutě ujímá vedení. V rychlém přečíslení přenechal Jaroslav Bednář kotouč MARTINU ŠTAJNOCHOVI, který sám před brankářem Pavelkou zvolil bekhendový blafák a zakončil přesně k tyčce – 1:0. Asistence: Jaroslav Bednář.

    Martin Voltr

    Góly a asistencie: 2. Štajnoch (Bednář), 5. Beránek (Dragoun), 26. Dragoun (Picard) – 35. Švagrovský (Hanták), 38. Kalla (Nedvídek, Ondráček)


    Mountfield HK: Rybár (Bechný) – Vydarený, Čáp, Dietz, Gregorc, Newton, Štajnoch – Šimánek, Džerinš, Dej – Köhler, Kukumberg, Bednář (C) – Picard, Dragoun, Beránek. Trenér: Václav Sýkora.
    HC Stadion Litoměřice: Pavelka (Michajlov) – Plášil, Bažant, Jebavý, Havránek, Málek, Piegl – Kalla, Nedvídek, Ondráček – Loskot, Hanták, Švagrovský (C) – Miškář, Pilař, Racek. Trenér: Miloš Říha.

    Rozhodca: Veselý – Maštalíř, Svoboda.