Chabarovsk – Barys 1:2 (kon.) | Vladivostok – Jekaterinburg 1:3 (kon.) | Novokuzneck – Dinamo Minsk 0:2 (kon.)
Novosibirsk – Riga 2:1 (kon.) | Omsk – Helsinki 2:1 (po pr.) | Záhreb – Čeljabinsk 2:3 (kon.)
koniec
Admiral Vladivostok
1:3 (0:0, 1:1, 0:2)
Avtomobilist Jekaterinburg
cz Pondelok 19.12.2016, 10:30 • Fetisov Arena, Vladivostok • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    59:01 Petr KOUKAL - 1:3
     
    59:01
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    PETR KOUKAL se řítil po krásné bekhendové přihrávce Arťoma Garejeva do samostatného úniku, a přestože byl zezadu zahákován, puk dopravil do prázdné brány. Asistence: Arťom Garejev a Anatolij Golyšev.
     
    58:47
    Jevgenij Česalin dostal menší trest za hákování a brána Admiralu i přes nadcházející oslabení zůstává prázdná.
     
    56:39
    Petr Koukal dostal menší trest za hákování a podruhé v dnešním zápase poslal svůj tým do čtyř hráčů. Nyní ovšem v poměrně nevhodnou dobu.
    54:41 Rok TIČAR - 1:2
     
    54:41
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Ivan Nalimov sice dokázal vyrazit střelu Alexeje Vasilevskiho od modré čáry, v blízkosti pravé tyče se ale dostal k dorážce ROK TIČAR a bekhendem zamířil pod horní tyč. Jekatěrinburg se těsně před koncem ujal vedení 2:1! Asistence: Alexej Vasilevskij a Anatolij Golyšev.
     
    54:05
    James Wright se řítil do samostatného úniku a zezadu byl podražen Tommi Kivistem. Faul se ale nepískal!
     
    49:14
    Ivan Gavrilenko v levém rohu obranného pásma narazil na mantinel zezadu jednoho z hráčů Jekatěrinburgu a na trestné lavici si odsedí dvouminutový trest. Hosté mají šanci rozhodnout.
     
    46:37
    Robert Sabolič se ocitl v pravém kruhu pro vhazování ve slibné šanci, jeho prudká střela zápěstím ale zamířila pouze do hrudi připraveného Ivana Lisutina!
     
    45:50
    Andrej Sigarjov na levém křídle vystihl rozehrávku Jekatěrinburgu a před bránou se nechal zakončit bekhendem, Alexej Vasilevskij ho ale ke střele nepustil a dostal dvouminutový trest za podražení.
     
    45:01
    Pavel Makarenko a Alexandr Gorškov se v rychlém sledu dostali v pravém kruhu pro vhazování ke střele, oba dva ale trefili pouze hruď skvělého brankáře Ivana Lisutina!
    38:49 Rok TIČAR - 1:1
     
    38:49
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    ROK TIČAR mezi kruhy pro vhazování po krásné stahovačce napřáhl ke střele zápěstím, která byla zablokována. Jeho následná dorážka ale zamířila z blízkosti přesně do pravého horního rohu brány – 1:1! Asistence: Pavel Turbin a Nikolaj Timašov.
     
    36:46
    Arťom Zemčjonok dostal menší trest za sekání a Jekatěrinburg může v závěru druhé třetiny vyrovnat v početní výhodě.
     
    36:45
    Anatolij Golyšev se na opačné straně ledové plochy nádherně natlačil před jednoho z protihráčů a z blízkosti se snažil bekhendem zamířit pod horní tyč, jenže puk nedokázal dostatečně zvednou a Ivan Nalimov předvedl úžasný zákrok!
     
    35:32
    Dmitrij Lugin vyrazil po levé straně do přečíslení dva na jednoho, které se rozhodl zakončit v kruhu pro vhazování prudkou střelou zápěstím, na přední tyči byl ale připraven Ivan Lisutin, který jeho pokus vyrážečkou vyrazil mimo a připsal si skvělý zákrok!
     
    31:06
    Ivan Gavrilenko mohl přidat rychle druhý gól, jeho střela z vrcholu prostoru mezi kruhy pro vhazování ale skončila v lapačce Ivana Lisutina, který předvedl krásný semafor!
    30:55 Vladimir TKAČJOV - 1:0
     
    30:55
    Admiral Vladivostok právě vstřelil branku!
    Arťom Zemčjonok po levém křídle zavezl puk do útočného pásma, kde ho přenechal Robertovi Saboličovi. Slovinský útočník poté nádhernou zadovkou přes šířku brankoviště našel na vzdálenější pravé tyči VLADIMIRA TKAČJOVA, která nádhernou kombinační akci zakončil z blízkosti střelou od odkryté části brány. Asistence: Robert Sabolič a Arťom Zemčjonok.
     
    29:38
    Petr Koukal dostal dvě minuty za podražení a na trestné lavici vzteky málem rozštípal svou hůl. Na rozhodnutí rozhodčích už ale nic nezmění a bez tří sekund se bude hrát dvě minuty 4 na 4.
     
    29:35
    Dmitrij Sajustov před bránou zahákoval Anatolije Golyševa, který se chystal zakončit a dostal dvě minuty.
     
    27:16
    James Wright krásně vypálil na levém křídle z úhlu a jeho pokus mířil ke vzdálenější pravé tyči, Ivan Lisutin ale předvedl výborný zákrok, po kterém puk ukryl ve své lapačce!
     
    22:23
    Admiral skvělou šanci nevyužil a Sergej Barbašev navíc dostal dvě minuty za sekání, ačkoliv se mu to hodně nelíbilo.
     
    22:23
    Andrej Sigarjov se na opačné straně ledové plochy řítil sám na bránu, v blízkosti pravé tyče ale ani nadvakrát fantastického brankáře Ivana Lisutina mezi betony nepropálil!
    22:12 Ivan Nalimov se ostře srazil se svým spoluhráčem.
     
    22:12
    Brankář Ivan Nalimov byl spoluhráčem sražen k ledu a trojice hráčů Jekatěrinburgu mohla dorážet puk do prázdné sítě, ani jeden z nich se ale neprosadil, domácího brankáře po rychlém zakleknutí fantasticky zastoupil jeden ze spoluhráčů! Co by hosté chtěli víc?
     
    17:59
    Ivan Nalimov při poskytnuté výhodě vystartoval ze své brány na střídačku, jenže Anatolij Golyšev si ho po předchozím držení hole protihráče nevšiml, protože sledoval puk, a po tvrdém střetu dostal dvojitý trest. Jeden za nedovolené bránění a druhý za držení hole. Admiral si zahraje přesilovou hru, která potrvá 4 minuty!
     
    15:38
    James Wright se řítil do samostatného úniku, který zakončil bekhendovým blafákem, a vstřelil úvodní gól zápasu. Branka ale neplatila, protože již předtím bylo pískáno postavení mimo hru!
     
    13:06
    Alexej Michnov za bránou Vladivostoku skvěle vybojoval puk a po vybruslení zpoza ní se snažil v blízkosti pravé tyče zamířit po ledě mezi betony Ivana Nalimova, domácí brankář byl ale připraven a puk po rychlém zakleknutí zastavil!
     
    10:41
    Arťom Garejev se ocitl v blízkosti pravé tyče ve velké šanci a po jeho nepřesné střele byla posunuta brána, o což se zasloužil Anton Volčenkov a dostal dvě minuty za zdržování hry.
    09:02 James Wright v největší šanci utkání orazítkoval tyč!
     
    09:02
    Domácí hokejisté Admiralu Vladivostok byli hodně blízko vstřelení úvodní branky dnešního zápasu, překonaného Ivana Lisutina ale zachránila branková konstrukce! James Wright se dostal na levém křídle k odraženému puku a z ostrého úhlu ho posílal do odkryté brány, kotouč se ale nakonec od vzdálenější pravé tyče odrazil zpět do hry. Zatím největší šance utkání.
     
    03:47
    Robert Sabolič dostal menší trest za vražení na hrazení a Jekatěrinburg si v úvodu zápasu zahraje přesilovou hru.
     
    02:59
    Arťom Zemčjonok se ocitl v blízkosti levé tyče po krásné kolmé přihrávce svého spoluhráče ve velké šanci, bekhendem ale pozorného brankáře Ivana Lisutina propálit nedokázal!

    Tomáš Reiner

    Góly a asistencie: 31. Tkačov (Sabolič, Zemčjonok) – 39. Tičar (Turbin, Timašov), 55. Tičar (Alexej Vasilevskij, Golyšev), 60. Koukal (A. Garejev, Golyšev)


    Admiral Vladivostok: Nalimov (Serebrjakov) – Zemčjonok, Bartulis (C), Grigorjev (A), Volčenkov (A), Gavrilenko, S. Iljin, Kurašov – Tkačov, Sabolič, Sajustov – Wright, Lugin, Krasnoslobodcev – Makarenko, Kazakov, Gorškov – Barbašev, Sigarjov, I. Ivanov – J. Jakovlev.
    Avtomobilist Jekaterinburg: Lisutin (Sochatskij) – Alexej Vasilevskij, Čajkovský, Megalinskij (A), Ščitov, Turbin, Timašov, Ščemerov, Kivistö – Golyšev, Simakov (A), Tičar – Koukal, Michnov (C), A. Garejev – Česalin, Torčeňuk, Moňa – K. Volkov, Rassejkin, Buchtele.

    Rozhodca: Martin Fraňo, Jurij Cyplakov. Čároví: Konstantin Gordenko, Viktor Tomilov

    Diváci: 4712