Jičín – Vítkovice 1:19 (kon.) | Liberec – Panthers 10:3 (kon.) | ELITE PRAHA – Chodov 2:12 (kon.)
Olomouc – Bohemians - NE 2:6 (kon.) | Ostrava – Královské Vinohrady 11:6 (kon.)
koniec
Finance Novák FBK Jičín
1:19 (0:4, 0:3, 1:12)
1. SC TEMPISH Vítkovice
cz Sobota 17.12.2016, 14:30 • Sportovní areál Jičín • ČEZ Extraliga žen (CZ) • 15. kolo
     
    59:57
    Jičín dostal výhodu trestného střílení, kterého se ujala Žaneta Kůželová. Té se povedlo dostat gólmanku ze základního postavení, jenže těsně před střelou jí míček utekl na stranu a zakončila do boční síťky.
     
    59:05
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    VERONIKA ENENKELOVÁ si připisuje hattrick. A to jako první hráčka v tomto utkání, přestože už padlo 19 branek. Tentokrát zvolila individuální akci a vyplatilo se. Bez asistence.
     
    57:14
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Co dodat? VERONIKA ENENKELOVÁ se objevila na volném místě mezi dvěma protihráčkami a zvýraznila obrovský rozdíl v průběžném výsledku. Stihnou Vítkovice dvacítku? Asistence: Denisa Ferenčíková.
     
    54:39
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hostující formace se dostala do přečíslení a počínala si s obrovským přehledem. Přihrávka směřovala na KAMILU PALONCYOVOU a její gól znamená úpravu skóre na 17:1 ve prospěch hostů. Asistence: Michaela Šponiarová.
     
    52:08
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Poslední třetina je pro hostující hráčky jak z říše snů. Prvotřídní ofenzivní hra Vítkovic ani s přibývajícími minutami neslábne. Tentokrát se ve střelecké pozici ocitla IVANA ŠUPÁKOVÁ, od níž míček končí v jičínské síti. Asistence: Lucie Theimerová.
     
    51:08
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Perfektní spolupráce v přesilové hře byla završena patnáctou vítkovickou trefou v dnešní zápase. Ostravanky roztáhly hru do stran a na středu se uvolnila Veronika Enenkelová, jež bezchybným pasem vybídla ke skórování MICHAELU ŠPONIAROVOU. Asistence: Veronika Enenkelová.
     
    50:49
    Vyloučení v týmu FBK Jičín (Žaneta Kůželová – 2 minuty, Bránění ve hře).
     
    49:56
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Zdařilý vítkovický projektil předvedla DENISA RATAJOVÁ, od jejíž hole míček zamířil do horní půlky brány. Kociánová neměla mnoho šancí k zákroku, protože střela byla skutečně razantní a kvalitní. Asistence: Zuzana Halfarová.
     
    46:29
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    K brankovištěm poskakujícímu míčku přiběhla ze všech nejdříve NATÁLIE MARTINÁKOVÁ. Vítkovická střelkyně předvedla stoprocentní chladnokrevnost a míček skončil v síti. Asistence: Michaela Šponiarová.
     
    45:39
    Jičín právě vstřelil branku!
    Symbolický první gól svého družstva střílí ze samostatného brejku středem hřiště LUCIE KLOUTVOROVÁ. Uvidíme, jaký bude mít tato trefa vliv na další průběh třetího dějství. Bez asistence.
     
    45:20
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí hráčky nechaly spoustu prostoru unikající MICHAELE ŠPONIAROVÉ, jež se z běhu trefila vedle těla znevýhodněné brankářky. Asistence: Natálie Martináková.
     
    43:27
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Únik proti jičínské bráně přinesl očekávané vyústění situace. Nehlídaná ZUZANA HALFAROVÁ se trefila po nepozornosti soupeře na úrovni velkého brankoviště. Asistence: Denisa Ferenčíková.
     
    42:35
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vynikající start třetí třetiny zažívají hostující florbalistky. IVANA ŠUPÁKOVÁ strčila do míčku, který se pod brankářkou vydal za brankovou čáru. Asistence: Michaela Šponiarová.
     
    41:41
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Podobná situace jako ta předchozí. Tentokrát se DENISA FERENČÍKOVÁ dostala místo přihrávky až k zakončení a našla gólovou mezeru u tyče. Asistence: Zuzana Halfarová.
     
    40:43
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hostující družstvo potvrzuje svoji absolutní dominanci v tomto utkání. VERONIKA ENENKELOVÁ získala míček po nahrávce Denisy Ferenčíkové a zvyšuje jednoznačný rozdíl ve skóre. Asistence: Denisa Ferenčíková.
     
    39:34
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Opuštěnou polovinou domácích se proběhla ZUZANA HALFAROVÁ, jež ze samostatného úniku vytěžila dokonalé přehození gólmanky Kociánové. Asistence: Denisa Ratajová.
     
    38:15
    Vyloučení v týmu 1. SC TEMPISH Vítkovice (Veronika Enenkelová – 2 minuty, Sekání).
     
    30:03
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    DENISA FERENČÍKOVÁ využila toho, že ji žádná ze soupeřek nebyla schopna pokrýt, a svižným výstřelem překvapila obranu Jičína. Utkání probíhá přesně podle představ 1. SC. Asistence: Denisa Ratajová.
     
    29:18
    Jičínská brankářka dokázala vsedě vytěsnit přízemní ránu, čímž zabránila změně průběžného skóre! Napodruhé se už Vítkovicím nezdařilo zahrozit.
     
    24:04
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Stačil chvilkový nápor a přesilovka je využita. KATARÍNA KLAPITOVÁ se usídlila nalevo od jičínské klece a z první přidala úspěšnou střelu. Asistence: Anna Niemcová.
     
    23:15
    Vyloučení v týmu FBK Jičín (Karolína Strejcovská – 2 minuty, Nedovolené vrážení).
     
    20:10
    Vítkovické hráčky se hned po úvodním buly druhé třetiny rozeběhly před soupeřovu branku. Střela nabíhající útočnice letěla kousek vedle horní části konstrukce!
     
    12:20
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Blesková rozehrávka na polovině Jičína se Vítkovicím povedla naprosto bezchybně. Před odkrytou branku si naběhla PETRA HLOŽANKOVÁ a doťukla míček za nenachystanou gólmanku. Asistence: Ivana Šupáková.
     
    06:46
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    To byl hodně rychlý zásah! Čtvrtminutu po druhém vítkovickém zásahu se prosadila LUCIE THEIMEROVÁ, která vystřelila pěkné nahození z dálky. Asistence: Kamila Paloncyová.
     
    06:32
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Nedůrazná obrana Jičína inkasovala druhou trefu. NATÁLIE MARTINÁKOVÁ se obtočila kolem jičínské brány a poslala míček k odkryté tyčce. Asistence: Anna Niemcová.
     
    02:05
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Hostující celek přečíslil jičínskou defenzivu a PETRA HLOŽANKOVÁ měla ideální postavení ke vstřelení gólu. Jičín doplatil na nepřesnost při střídání. Asistence: Michaela Šponiarová.

    Tadeáš Mima

    Góly a asistencie: 46. Kloutvorová – 3. Hložánková (M. Šponiarová), 7. Martináková (Niemcová), 7. Theimerová (Paloncyová), 13. Hložánková (Šupáková), 25. Klapitová (Niemcová), 31. Ferenčíková (Ratajová), 40. Halfarová (Ratajová), 41. Enenkelová (Ferenčíková), 42. Ferenčíková (Halfarová), 43. Šupáková (M. Šponiarová), 44. Halfarová (Ferenčíková), 46. M. Šponiarová (Martináková), 47. Martináková (M. Šponiarová), 50. Ratajová (Halfarová), 52. M. Šponiarová (Enenkelová), 53. Šupáková (Theimerová), 55. Paloncyová (M. Šponiarová), 58. Enenkelová (Ferenčíková), 60. Enenkelová


    Finance Novák FBK Jičín: A. Kociánová (Samková) – Růžičková, Chlumská, Strejcovská, Müllerová, Kořínková, Mikolášková – Kůželová, Kloutvorová, Žůrková – T. Mrázková, Drbohlavová, Exnarová – Špíglová, Satýnková, Kosová.
    1. SC TEMPISH Vítkovice: Velčovská (Ranochová) – Hložánková, Halfarová, Niemcová, Klapitová, Mandátová, Theimerová – M. Šponiarová, Kiecková, Ferenčíková – Z. Šponiarová, Enenkelová, K. Kociánová – Ratajová, Šupáková, Paloncyová – Martináková.

    Rozhodca: Zbyněk Pěnička, Michal Šafář

    Diváci: 70