Liberec – Resovia 2:3 (kon.)
koniec
VK Dukla Liberec
2
14 16 25 25 15  
Asseco Resovia Rzeszów
3
25 25 21 23 17  
cz Štvrtok 08.12.2016, 18:00 • Home Credit Arena, Liberec • Liga majstrov • Skupina B
Predzápasové kurzy
     
    15:17
    Dawid Dryja byl na podání. Kopáček skvěle přijmul, Janouch naservíroval nahrávku na Patuchu, ale ten je zablokován Depowskim. Rzeszów vítězí v dnešním zápase.
     
    15:16
    Domácí se však nemohou dostat k mečbolu. Třetí mají naopak hosté. Jakub Janoch poslal míč z podání jen do zámezí.
     
    15:15
    I druhý mečbol je pryč. Depowski byl na servisu. Patucha je nyní nezastavitelný.
     
    14:15
    Druhý mečbol pro hosty. Místo Janoucha přišel na blok Veselý. Staněk na podání. Schmitt smečoval přesně na zadní čáru.
     
    14:14
    14:14! Liberec boduje! Gavin Schmitt byl za podávací lajnou. SPrávka si poradil s příjmem a Patucha boduje.
     
    13:14
    Je tu mečbol pro hostující celek. Správka se dostal zpět na palubovku místo Galabova. Správka byl zablokován z hlavního kůlu. Michal Nekola si bere ještě jeden oddechový čas.
     
    12:11
    Domácí celek jde do vedení! Adrian Patucha zatlačil servisem, Schmitt se neprosadil a to trestá Patucha ze zóny číslo jedna. Asseco Resovia Rzeszów si bere oddechový čas.
     
    7:9
    Polský celek jde do dvoubodového vedení. Dryja na servisu. Stolc přešlápl při pokusu o pipe. Michal Nekola si bere oddechový čas.
     
    7:8
    Při střídání stran je ve vedení polský velkoklub. Jakub Janouch poslal skvělé podání za síť, ale Ptucha nevyužil bodovku a následně již boduje Perrin.
     
    5:3
    Je to o dva body. Stolc si připisuje přímý bod z podání.
     
    25:23
    Fantazie! Liberec si připisuje proti Rzeszówu minimálně bod! Gavin Schmitt byl na podání, ale tak zkušený volejbalista servíroval jen do autu.
     
    24:22
    Dva setboly pro Liberec. Galabov se dostal na palubovku. Stolc na podání. Schmitt se ani na tři pokusy neprosadil a Patucha poslal lobem míč do zadní části kurtu.
     
    23:22
    Důležitý bod pro domácí celek. Liberec je dva body od úspěchu. Janouch přetlačil soupeře, ale mohl ještě útočit Staněk a přidává bod.
     
    22:20
    Asseco Resovia Rzeszów se ještě nevzdává. Je to znovu jen o dva body. Patucha na bezblok neuspěl a Staněk smečuje jen do pásky. Michal Nekola uklidňuje své svěřence při oddechovém čase.
     
    18:15
    Fantazie. Liberec už je velmi blízko zisku čtvrtého setu. Vede o tři body. Janouch zatlačil servisem, následně trefil Schmitt jen anténku. Asseco Resovia Rzeszów si bere oddechový čas.
     
    16:14
    Také Gavin Schmitt na servisu. Správka útočil jen technicky. Na druhý pokus ale již vytlouká blok. Je tu druhý technický oddechový čas.
     
    14:11
    A je to dokonce o tři body. Patucha přitvrdit na servisu a bylo to hned vidět. Jeho podání se otřelo o pásku a končí hned za sítí.
     
    8:5
    Liberec hraje nyní výborně. Také Schöps narazil na liberecký blok. Následuje první technický oddechový čas.
     
    25:21
    Jan Galabov přišel místo Správky na blok. Staněk byl na servisu, ale velmi zkušený volejbalista Liberce zvládl nervózní koncovku. Patucha zasáhl v poli a Jan Galabov vytloukl blok soupeře. Liberec si připisuje první set v letošní Lize mistrů!
     
    24:21
    Tři setboly pro Liberec. Lemanski na podání nebyl tak agresivní jako v předešlých setech. Správka si poradil s útokem a vytlouká blok.
     
    20:19
    Liberec jde do vedení! Patucha poslal tvrdé podání a přidává přímý bod! Asseco Resovia Rzeszów si bere oddechový čas.
     
    17:16
    A domácí jdou dokonce do vedení. Správka na podání trefuje zadní lajnu. Eso!
     
    15:16
    Nakonec jsou to hosté, kteří jdou do vedení před druhým technickým oddechovým časem. Libor Leikep nyní přestřelil útok do autu.
     
    11:12
    Asseco Resovia Rzeszów je ve vedení. Patucha byl pozdě u míče, ale je zablokován. Liberec si po sérii soupeře bere oddechový čas.
     
    8:4
    Domácí jdou ale do druhého technického oddechového času při čtyřbodovém vedení. Winters chybuje na servisu.
     
    7:3
    A je to už o čtyři body. Schöps si nepřišel na Leikepa na bloku. Asseco Resovia Rzeszów si bere oddechový čas již po deseti rozehrách.
     
    16:25
    Je konec. Druhá sada končí! Ticháček opět potvrdit formu polského týmu na servisu. Kopáček jen přehrál z první na hostující polovinu a následně přišlo zakončení Lemanskiho ze středu sítě.
     
    15:19
    A už je to o čtyři body. Dawid Dryja zatlačil servisem a to využívá Lukáš Ticháček na druhou přes. Liberec si bere druhý oddechový čas.
     
    14:16
    Lubomír Staněk na servisu. Jochen Schöps si nedělal hlavu s útokem a praštil míčem po lajně. Domácí nemohli reagovat. Následuje druhý technický oddechový čas.
     
    9:11
    Už je to o dva body. Ticháček je velmi nepříjemný na podání. Stolc musel útočit z vysoké nahrávky a netrefil se do kurtu. Michal Nekola si bere oddechový čas.
     
    8:6
    Liberec odchází na první technický oddechový čas při dvoubodovém vedení. Libor Leikep vytloukl blok ze středu sítě. Dukla se výborně drží ve druhém setu.
     
    14:25
    Nyní už je konec prvního setu. Libor Leikep byl na podání. Dawid Dryja dostal nahrávku na středu sítě a proti jednobloku si s přehledem poradil. První sada jde na stranu Rzeszówa.
     
    13:21
    Právě Lemanski na servisu. Galabov jen ze složité pozice odevzdal míč, následně boduje Perrin z hlavního kůlu. Liberec si bere druhý oddechový čas.
     
    9:16
    Do druhého technického oddechového času jdou hosté při sedmibodovém vedení. Stolc o pásku poslal míč do autu.
     
    4:9
    Tlak polského týmu neustává ani po oddechovém čase. Devátý bod jde na konto hostů. Lukáš Ticháček zatlačil servisem, Správka jen odevzdal míč a Lemanski středem dává bod. Liberec si bere oddechový čas.
     
    4:8
    Lubomír Staněk na podání. Ticháček kombinoval do hlavního kůlu na Perrina a ten neměl problém v útoku. Následuje první technický oddechový čas.

    Vít Schück

    VK Dukla Liberec: Janouch, Piskáček – Stolc, Kriško, Galabov, Ducháč, Správka (C) – Staněk, Veselý, Leikep – Kramár, Patucha – Kunc, Kopáček
    Trenér: Michal Nekola

    Asseco Resovia Rzeszów: Ticháček, Drzyzga – Perrin, Ivovič, Depowski, Winters – Nowakowski, Lemanski, Dryja, Mondzonek – Schöps (C), Schmitt – Maslowski, Wojtasek
    Trenér: Andrzej Kowal

    Rozhodca: Erdal Akinci (TUR) – Alexandr Rjabcov (RUS)