Znojmo – Vienna 3:2 (kon.)
koniec
HC LERAM Orli Znojmo
3:2 (1:1, 1:1, 1:0)
Vienna Capitals
cz Streda 07.12.2016, 19:30 • Nevoga aréna • bet-at-home ICE Hockey League • 27. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:58
    Vídeň je v šesti!
     
    54:32
    Orli si nedokázali uhlídat kotouč v útočném pásmu a ke slovu se dostali hosté. Wukovits ujížděl přes celou ledovou plochu až stanul sám před Schwarzem. Snažil se puk protlačit do branky střelou k levé tyčce, beton domácího brankáře byl ale včas na svém místě.
     
    51:08
    Orli právě vstřelili branku!
    Orli jdou zaslouženě do vedení! ANDRÉ LAKOS nic nevymýšlel a od modré poslal kotouč přesně do horního růžku. Pěkná střela rakouského beka ve službách Znojma. Bez asistence.
     
    48:28
    Ou, to byla škoda! Peter Pucher byl blízko k 200. brance a 600. bodu v dresu Orlů. Po pěkné kombinaci z pravého kruhu trefil spojnici Lamoureuxovy svatyně!
     
    44:03
    Vyloučení v týmu UPC Vienna Capitals (Brucklehurst – 2 min., krosček).
     
    39:27
    Orli právě vstřelili branku!
    Orli opět vyrovnávají! Nutno dodat, že zaslouženě. Pucher přihrál na hůl MARTINA PODEŠVY, který se obtočil kolem branky a z dvou metrů od Lamoureuxe poslal puk přesně do horního růžku. Druhý bod Martina Podešvy od návratu do Znojma, to vše v jednom zápase. Peter Pucher si navíc připisuje 400. asistenci v dresu Orlů. Asistence: Peter Pucher.
     
    35:52
    Stehlík vypálil od modré čáry a vznikl z toho zmatek před brankou hostů, ani jeden z hráčů však nedokázal poslat puk na cílové místo! Znojmo má obrovskou převahu.
     
    35:05
    Šeda skvěle našel Bartoše mezi kruhy, ten však úplně osamocený selhal v zakončení! Obrovská šance Znojma na vyrovnání stavu utkání!
     
    32:32
    Vienna Capitals vstřelili branku!
    Vídeň využívá přesilovku a znovu se ujímá vedení! JONATHAN FERLAND si vybruslil zpoza mantinelu až do brankoviště, odkud nehlídaný dokázal prostrčit kotouč za brankovou čáru! Asistence: Taylor Vause.
     
    32:05
    Tak to byla nádherná kombinace Vídně! Pollastrone z první našel volného Holzapfela u levé tyče, ale Schwarz se fantasticky přesunul!
     
    31:41
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Řezníček – 2 min., vysoká hůl).
     
    26:55
    Vause před sebou měl odkrytou prázdnou branku, ale přestřelil. Škoda pro hosty.
     
    24:19
    Něco podobného se podařilo Vodnému, který bekhendem trefil jen výstroj Lamoureuxe!
     
    20:25
    Neuvěřitelné! Špaček nejprve z otočky trefil tyč, o pět sekund později tečoval ránu od modré a ta skončila také na tyči!
     
    14:24
    Jeden z hostujících hráčů se skvěle uvolnil a z otočky z prostoru mezikruží pořádně otestoval pozornost betonů Schwarze, který reagoval na poslední chvíli!
     
    11:49
    Orli právě vstřelili branku!
    Tak to byla paráda. Orli okamžitě proměnují přesilovou hru a vyrovnávají stav zápasu. SEAN MCMONAGLE napřáhl od modré čáry a puk zamířil přímo do horního růžku. Nádherná střela tohoto italského reprezentanta. Asistence: Colton Yellow Horn, Martin Podešva.
     
    11:36
    Vyloučení v týmu UPC Vienna Capitals (Ferland – 2 min., hákování).
     
    09:18
    Vienna Capitals vstřelili branku!
    Hosté jdou do vedení. Znojemská obrana udělala chybu v rozehrávce za vlastní brankou, puk se ocitl před brankovištěm a RILEY HOLZAPFEL poslal puk nekompromisně pod horní tyčku. Schwarz neměl šanci. Asistence: Jonathan Ferland.
     
    08:58
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Beroun – 2 min., držení protihráče + 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu UPC Vienna Capitals (Rotter – 2 min. + 2 min., hrubost).
     
    07:16
    Vyloučení v týmu Orli Znojmo (Lakos – 2 min., podražení).
     
    07:03
    Fraser obral o puk jednoho ze Znojemských a okamžitě vystřelil z úrovně vrcholu kruhu. Branku minul pouze o milimetry.
     
    05:40
    Šulák s Lattnerem byli úplně osamocení před Lamoureuxem, rozdali si několik přihrávek na první dotek, nedokázali však gólmana překonat. To stejné platilo i na druhý pokus, když pálil Lattner!
     
    03:40
    Cuma nebezpečně pálil od modré čáry, ale trefil pouze střed branky! Byl však úplně osamocený, nikdo ho neatakoval.

    Jakub Prchal

    Góly a asistencie: 12. McMonagle (Yellow Horn, Podešva), 40. Podešva (Pucher), 52. Lakos – 10. Holzapfel (Ferland), 33. Ferland (Vause)


    HC LERAM Orli Znojmo: Schwarz (Nechvátal) – Šulák, Stehlík, Lakos, McMonagle, Biro, Řezníček, Kadeřávek – Vodný, Plíhal, Špaček – Podešva, Bartoš, Yellow Horn – Wronka, Pucher, Lattner – Beroun, Šeda, Györi – Hughesman.
    Vienna Capitals: Lamoureux (Kickert) – Fraser, Bowman, Brocklehurst, McKiernan, Cuma, Lakos, Hackl – Nödl, Vause, Rotter – Pollastrone, Holzapfel, Ferland – Wukovits, Sharp, Tessier – Bauer, Bolterle, Grosslercher.

    Rozhodca: Kinces, Trilar – Nemeth, Rakovic

    Diváci: 2956