Motor ČB – Frýdek-M. 3:1 (kon.) | Benátky n/J – Kadaň 4:2 (kon.) | Litoměřice – Přerov 4:2 (kon.)
Prostějov – Ústí n/L 3:5 (kon.) | Havířov – Most 5:2 (kon.) | Kladno – Třebíč 3:2 (kon.)
Slavia – Jihlava 2:5 (kon.)
koniec
HC Slavia Praha
2:5 (2:2, 0:1, 0:2)
HC Dukla Jihlava
cz Streda 07.12.2016, 18:00Chance Liga (CZ) • 32. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    49:23
    Dukla právě vstřelila branku!
    Tak tuhle branku si Frodl za rámeček určitě nedá. Nahození Tomáše Čachotského totiž poměrně lacino vyrazil přesně na hůl RICHARDA DIVIŠE a ten nasměroval svou dorážku přesně do horního rohu slávistické svatyně. Asistence: Tomáš Čachotský.
     
    45:26
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlava jde do vedení o dvě branky! Adam Zeman se blýskl pěknou individuální akcí, když si ze středního pásma dokázal proklestit cestu až před Frodla. Brankáře Slavie si následně dokázal také položit, puk však přes beton neprotlačil. Celou situaci ovšem dobruslil DAVID KAJÍNEK, který doklepl puk za brankovou čáru. Asistence: Adam Zeman.
     
    38:12
    Dukla právě vstřelila branku!
    Dukla si bere vedení zpět! JIŘÍ ŘÍHA napřáhl od modré čáry, Frodl měl dobře zacloněný výhled a kotouč se ještě o tyčku odrazil za brankovou čáru. Asistence: Petr Šidlík, Adam Zeman.
     
    17:31
    Slavia právě vstřelila branku!
    Je srovnáno! Jihlavští po obdržené brance trochu zmrzli a domácí hráči jejich pasivitu trestají! ZDENĚK KUBICA se zjevil v prostoru mezi kruhy a skrytou střelou zápěstím přesně k tyčce podruhé v krátkém sledu rozjásal fanoušky červenobílých. Asistence: Václav Krliš, Martin Kadlec.
     
    17:14
    Slavia právě vstřelila branku!
    Domácí hokejisté snižují na 2:1! Antonín Dušek našel pasem z rohu kluziště LUKÁŠE ENDÁLA, který měl hodně času na to, aby si rozmyslel, jak z ostrého úhlu zakončí. Nakonec to vymyslel perfektně a už tak trochu tradičně zavěsil přesně pod břevno. Asistence: Antonín Dušek, Václav Jankovský.
     
    05:16
    Dukla právě vstřelila branku!
    Záhy se ale hokejisté z Vysočiny znovu prosazují! Viděli jsme opět stejnou akci, tentokrát dostal na modré čas na zakončení JIŘÍ ŘÍHA, který si ještě vybruslil blíže k Frodlově svatyni a následně poslal puk zápěstím přesně pod horní tyčku. Asistence: Richard Diviš a Adam Zeman.
     
    02:28
    Dukla právě vstřelila branku!
    Hosté jdou do vedení! Tomáš Čachotský dostal příliš prostoru za domácí svatyní, odkud našel před brankovištěm zaparkovaného PATRIKA DANIŠOVSKÉHO, který střelou z první prostřelil slávistického brankáře. Asistence: Tomáš Čachotský, Filip Dundáček.

    Adam Kolář

    Góly a asistencie: 18. Endál (Dušek, Jankovský), 18. Kubica (Krliš, M. Kadlec) – 3. Danišovský (Čachotský, Dundáček), 6. Říha (Diviš, Zeman), 39. Říha (Šidlík, Zeman), 46. Kajínek (Zeman), 50. Diviš (Čachotský)


    HC Slavia Praha: Frodl (Polívka) – Bača, J. Novák (A), Pohl, Knot (C), Kolařík (A), Holý – Jankovský, Dušek, Endál – Schleiss, Šagát, Kverka – Krliš, Kubica, M. Kadlec – Tejral, Andrlík, Kružík.
    HC Dukla Jihlava: M. Svoboda (Škarek) – Říha, Kajínek, Bilčík, Dundáček, Šidlík, Szathmáry, Dobrovolný (C) – Důras, F. Seman (A), Jergl – Březina, Stoklasa, Protasenja – Čachotský (A), Zeman, Diviš – Danišovský, Jícha.

    Rozhodca: Valenta – Štofa, Beneš