Motor ČB – Frýdek-M. 3:1 (kon.) | Benátky n/J – Kadaň 4:2 (kon.) | Litoměřice – Přerov 4:2 (kon.)
Prostějov – Ústí n/L 3:5 (kon.) | Havířov – Most 5:2 (kon.) | Kladno – Třebíč 3:2 (kon.)
Slavia – Jihlava 2:5 (kon.)
koniec
AZ Havířov
5:2 (4:1, 1:1, 0:0)
HC Most
cz Streda 07.12.2016, 18:00 • K&K PNEU Aréna, Havířov • Chance Liga (CZ) • 32. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    29:23
    Most právě vstřelil branku!
    PAVEL SMOLKA dostal přesnou přihrávku na modrou a sám před Lacem mu poslal puk pod víko. Asistence Daniel Hora.
     
    21:14
    Havířov právě vstřelil branku!
    Za aktivní vstup do druhé třetiny jsou domácí odměněni pátou brankou. Od modré střílel mladý obránce David Chroboček a po teči MICHALA HLINKY je to 5:1 pro AZ. Asistence David Chroboček.
     
    07:43
    Havířov právě vstřelil branku!
    Rychlá akce AZetu končí jeho 4. brankou. Tentokrát zakončoval souhru spoluhráčů z levé strany MAREK KALUS. Asisence Jakub Kotala a Marek Haas.
     
    07:13
    Havířov právě vstřelil branku!
    To je ale střelnice na úvod. A to spolu hrají dva týmy s nejhoršími útoky v lize. PETR KANKO dostal přihrávku před odkrytou branku a nekompromisně poslal puk pod víko. Asistence Jan Maruna.
     
    05:31
    Most právě vstřelil branku!
    Sledujeme sice zápas dvou nejhorších útoků a také dvou nejhorších přesilovek v soutěži, jenže zatím tento zápas veškeré prognózy popírá. TOMÁŠ DIVÍŠEK přesnou ranou do horního růžku totiž využívá přesilovku Mostu a snižuje. Asistence: Kamil Černý
     
    03:24
    Havířov právě vstřelil branku!
    Tak to je vstup jako hrom a Hübl v mostecké bráně neproívá v žádném případě povedený začátek. DANIEL ŠTUMPF se proti němu rozjel a v tváří tvář uspěl na výbornou!
     
    01:22
    Havířov právě vstřelil branku!
    MICHAL HLINKA překvapil všechny, když si o zadní mantinel sám sobě přihrál a poté nekompromisní střelou o pravou tyč otevřel skóre duelu. Asistence: Marcel Petran

    Tomáš Vlček

    Góly a asistencie: 2. Hlinka (Petran), 4. Štumpf (t.s.), 8. Kanko (Maruna), 8. Kalus (Kotala, Haas), 22. Hlinka (Chroboček) – 6. Divíšek (K. Černý), 30. Smolka (Hora)


    AZ Havířov: M. Laco (Matoušek) – Holomek, Petran (A), Lenďák, Chroboček, Staněk, D. Seman (C), Dudek – Kalus, Haas (A), Kotala – Gřeš, Hubáček, Štumpf – Maruna, Hlinka, Kanko – Pořízek, Anděl, Bednář.
    HC Most: J. Hübl (Spěšný) – K. Černý, Rulík, Strejček, Šesták, Hora, Šefl – Kubinčák (A), Divíšek (C), Havlíček – Rod, Alinč, Smolka – Mical, Řehoř, R. Veselý – Dufek, Trübenekr.

    Rozhodca: Kika – Reich, Měkýš

    Diváci: 1187