Novosibirsk – Omsk 1:3 (kon.) | Jekaterinburg – Barys 3:4 (kon.)
koniec
Avtomobilist Jekaterinburg
3:4 (0:2, 2:2, 1:0)
Barys Nur-Sultan
cz Streda 07.12.2016, 15:00 • Uralec Arena • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    42:48 Arťom GAREJEV - 3:4
     
    42:48
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Rychlými přihrávkami hokejisté Avtomobilistu vyšachovali obranu Barysu ze hra a z prostoru mezi kruhu se prosadil nikým neobsazený ARŤOM GAREJEV. Využitá dvojnásobná přesilovka znamená třetí kontaktní gól. Asistence: Petr Koukal a Michal Čajkovský.
    35:56 Konstantin PUŠKARJOV - 2:4
     
    35:56
    Astana právě vstřelila branku!
    Po Dallmanově předávce kotouče si KONSTANTIN PUŠKARJOV najel do pravého kruhu. V něm naznačil, že bude přihrávat, ale nakonec napřáhl ke střele a tu zastavila až síť ta zády náhradníka Sochatského. Asistence: Kevin Dallman.
    30:02 Alexej SIMAKOV - 2:3
     
    30:02
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Příznivci domácího klubu mají díky dalšímu kontaktnímu gólu důvod k radosti. Karlsson vyrazil střelu Alexeje Vasilevského pouze před sebe, na pohotovou dorážku ALEXEJE SIMAKOVA už nestačil a nezbylo mu nic jiného, než se smutným výrazem ve tváři vylovit hraí předmět ze sítě. Asistence: Alexej Vasilevskij.
    27:18 Corey TRIVINO - 1:3
     
    27:18
    Astana právě vstřelila branku!
    Ve vlastním oslabení se na svém území zmocnil kotouče zmocnil COREY TRIVINO a sólový průnik zakončil křižnou střelou z pravého kruhu. Ustinskij nedokázal zakročit a trenér ho po třetím inkasovaném gólu odvolal z branky. Bez asistence.
    23:39 Arťom GAREJEV - 1:2
     
    23:39
    Jekatěrinburg právě vstřelil branku!
    Přesně deset vteřin po vypršení přesilové hry vznikla v předbrankovém prostoru nepřehledná skrumáž. Gubin z ní vyšťoural kotouč pro ARŤOMA GAREJEVA a ten zblízka trefil odkrytou levou část branky. Jeho kontaktní gól pochopitelně rozradostněl domácí příznivce. Asistence: Oleg Gubin a Michal Čajkovský.
    11:49 Roman STARČENKO - 0:2
     
    11:49
    Astana právě vstřelila branku!
    Nebezpečné střely domácím hráčům nebyli nic platné a Barys jde do dvoubrankového vedení. Kazašský tým se dostal do rychlé protiakce, St. Pierre z pravé strany kluziště po otočce adresoval kotouč do předbrankového prostoru a tam se puk od nastavené čepele hole ROMANA STARČENKA odrazil k levé brankové konstrukci. Ustinskij se ke své tyči nestačil přesunou včas a podruhé kapituloval. Asistence: Jevgenij Rymarev a Martin St. Pierre.
    06:10 Ivan KUČIN - 0:1
     
    06:10
    Astana právě vstřelila branku!
    Po hektickém začátku utkání je tady první gól. S odhodlaným výrazem ve tváři vnikl do útočné zóny IVAN KUČIN, a přestože se jeho bekhendová střela z pravého kruhu neujala, následná dorážka už síť rozvlnila. Bez asistence.

    Lukáš Jasoněk

    Góly a asistencie: 24. A. Garejev (Gubin, Čajkovský), 31. Simakov (Alexej Vasilevskij), 43. A. Garejev (Koukal, Čajkovský) – 7. Kučin, 12. R. Starčenko (Rymarev, St. Pierre), 28. Trivino, 36. Puškarjov (Dallman)


    Avtomobilist Jekaterinburg: Ustinskij (28. Sochatskij) – Čajkovský, Alexej Vasilevskij, Kivistö, Megalinskij, Timašov, Turbin, Ščemerov – Tičar, Koukal, Buchtele – Michnov, Gubin, A. Garejev – Torčeňuk, Česalin, Moňa – Simakov, Golyšev, Romanov – Miťakin.
    Barys Nur-Sultan: H. Karlsson (Poulin) – Dallman, M. Semjonov, Barker, Savčenko, Lipin, Šalapov, Trjasunov – Bochenski, Dawes, Boyd – Rymarev, R. Starčenko, St. Pierre – Markelov, Chuďakov, Kučin – Belgibajev, Grents, Trivino – Puškarjov.

    Rozhodca: Lavrentěv, Oskirko – Ivanov, Černyšov