Buffalo – Edmonton 4:3 (po pr.) | NJ Devils – Vancouver 3:2 (kon.) | NY Islanders – NY Rangers 4:2 (kon.)
Philadelphia – Florida 3:2 (po pr.) | St. Louis – Montreal 3:2 (po pr.) | Nashville – Colorado 4:3 (kon.)
Winnipeg – Detroit 3:4 (1:2 po s.n.) | Chicago – Arizona 4:0 (kon.) | Dallas – Calgary 1:2 (kon.)
koniec
Chicago Blackhawks
4:0 (1:0, 2:0, 1:0)
Arizona Coyotes
cz Streda 07.12.2016, 02:30 • United Center, Chicago • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    56:44 Marián HOSSA - 4:0
     
    56:44
    Chicago právě vstřelilo branku!
    A je to už o čtyři góly! Vrbatovu vysokou přihrávku ve středním pásmu basketbalově sebral Hjalmarsson a dlouhou přihrávkou mezi Schenna a Chychruna vyslal do úniku MARIÁNA HOSSU, který naznačil střelu příklepem a pak nikterak prudkou střelou přelstil Smithe. Asistence: Niklas Hjalmarsson.
     
    49:51
    Ve tváři Davea Tippetta už je znát bezmoc. Po Martinookově podražení Richarda Pánika totiž budou jeho svěřenci čelit domácí přesilovce.
     
    42:46
    Vyloučení v týmu Arizona Coyotes (Shane Doan – 2 min., podražení).
     
    41:09
    Naopak to byli domácí, kteří se v oslabení dostali do šance! Dennis Rasmussen byl u volného puku jako první a řítil se do úniku, ve kterém bekhendovým blafákem na Smithe ale nevyzrál!
     
    40:00
    Se zazněním druhé sirény si za nesportovní chování vykoledoval vyloučení Richard Pánik, kvůli kterému začnou Jestřábi třetí třetinu v oslabení.
     
    28:34
    Hosté nakonec vše zvládli. A to i s přispěním Panarina, který to přehnal s napadáním a po hákování Martina Hanzala míří na trestnou lavici.
    26:45 Dennis RASMUSSEN - 3:0
     
    26:45
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Tohle jsou hodně kruté chvíle pro hostující tým, kterému zničeho nic nebezpečně ujíždí vlak! Pánik se ocitl v úniku, ve kterém jej Smith ještě dokázal vychytat. Puk se přitom odrazil za branku, kde si jej slovenský šikula znovu přivlastnil a vrátil ho před brankoviště DENNISI RASMUSSENOVI, který si v menším zmatku počínal bravurně. Asistence: Richard Pánik.
    26:26 Marián HOSSA - 2:0
     
    26:26
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Jestřábi před polovinou zápasu unikají do dvoubrankového náskoku! Hráči Kojotů se po kvalitním forčekingu nestihli včas vrátit, Hartman tak mohl pohodlně přihrát z levé strany a vyslat do šance MARIÁNA HOSSU, který byl zcela sám a procedil puk mezi betonem a lapačkou Smithe. Asistence: Ryan Hartman, Trevor van Riemsdyk.
    15:37 Arťom ANISIMOV - 1:0
     
    15:37
    Chicago právě vstřelilo branku!
    Jestřábi využívají přesilovku a rovnou minutu po vyloučení McGinna se dostávají do vedení! Seabrook si netroufl na střelu z pravého kruhu pro vhazování a raději předal puk na úroveň brankové čáry Kaneovi. Ten ze strany nacentroval před brankoviště a našel nastavenou hokejku ARŤOMA ANISIMOVA, který z první přesměroval puk za Smithovy záda. Asistence: Patrick Kane, Brent Seabrook.
     
    14:37
    V patnácté minutě zápasu tu máme první vyloučení! Na trestnou lavici usedá hostující forvard Jamie McGinn, který si v souboji s Desjardinsem pomohl hákováním.

    Michal Břuchanský

    Góly a asistencie: 16. Anisimov (P. Kane, Seabrook), 27. Hossa (Hartman, T. van Riemsdyk), 27. Rasmussen (Pánik), 57. Hossa (Hjalmarsson)


    Chicago Blackhawks: Darling (L. Johansson) – B. Campbell, Keith (A), Seabrook (A), Hjalmarsson, Forsling, T. van Riemsdyk – P. Kane (C), Anisimov, Panarin – Hossa, Krüger, Hartman – Pánik, Rasmussen, Motte – Tootoo, Desjardins, Hinostroza.
    Arizona Coyotes: M. Smith (Domingue) – C. Murphy, Ekman-Larsson (A), Michael Stone, Goligoski, Schenn, Chychrun – Vrbata, Hanzal (A), Rieder – Doan (C), Dvorak, Domi – J. McGinn, Martinook, Duclair – White, Crouse, Perlini.

    Rozhodca: Dwyer, Peel – Kovachik, Shewchyk

    Diváci: 21 327