Buffalo – Edmonton 4:3 (po pr.) | NJ Devils – Vancouver 3:2 (kon.) | NY Islanders – NY Rangers 4:2 (kon.)
Philadelphia – Florida 3:2 (po pr.) | St. Louis – Montreal 3:2 (po pr.) | Nashville – Colorado 4:3 (kon.)
Winnipeg – Detroit 3:4 (1:2 po s.n.) | Chicago – Arizona 4:0 (kon.) | Dallas – Calgary 1:2 (kon.)
koniec po predl.
Philadelphia Flyers
3:2 (1:1, 1:0, 0:1 - 1:0)
Florida Panthers
cz Streda 07.12.2016, 01:00 • Wells Fargo Center, Philadelphia • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    64:52 Jakub VORÁČEK - 3:2
     
    64:52
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Osm sekund před koncem prodloužení rozhoduje velmi aktivní český hráč. Od brusle jednoho z domácích se puk odrazil před branku k JAKUBU VORÁČKOVI, kterému nedělalo žádné problémy zasunout puk mezi betony Reimera. Asistence: Claude Giroux.
    55:12 Jussi JOKINEN - 2:2
     
    55:12
    Florida právě vstřelila branku!
    Ohromný tlak hostů musel vést k vyrovnání. Nejprve Philadelphia přečkala velkou šanci Trochecka se Sceviourem, následně už Mason musel kapitulovat. Matheson se natlačil před domácího obránce a našel v mezikruží najetého JUSSIHO JOKINENA, který zvedl puk přímo do vzdálenějšího rohu brány. Asistence: Michael Matheson, Colton Sceviour.
    30:08 Wayne SIMMONDS - 2:1
     
    30:08
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Domácí útočník Simmonds se snad stane noční můrou Jamese Reimera. Voráček puk přihrál na střed hřiště na Gostisbehera, ten puk posunul až na druhou stranu Girouxovi. Domácí kapitán vypálil tak, že jeho střelu těsně před hostujícím gólmanem dokázal tečovat WAYNE SIMMONDS, pro něhož je tento gól druhým v dnešním zápasy. Asistence: Claude Giroux, Shayne Gostisbehere.
    17:07 Wayne SIMMONDS - 1:1
     
    17:07
    Philadelphia právě vstřelila branku!
    Hra čtyři na čtyři přinesla domácím vyrovnávací gól! WAYNE SIMMONDS dostal puk od MacDonalda, přejel modou a vypálil zápěstím. Reimer tuto střelu velmi podcenil, svou lapačkou máchl pouze do vzduchu, puk si mezitím zamířil do brány. Velmi laciná branka jde na vrub zkušeného kanadského brankáře. Asistence: Andrew MacDonald, Ivan Provorov.
    15:40 Aleksander BARKOV - 0:1
     
    15:40
    Florida právě vstřelila branku!
    První branku přinesla nádherná souhra finského útočníka Barkova s obráncem Pysykem. ALEKSANDER BARKOV se dostal k puku v mezikruží, posunul ho na Pysyka, otočil se a řekl si o přihrávku, kterou také dostal. Na střelu elitního centra hostí byl Mason krátký. Asistence: Mark Pysyk, Reily Smith.

    Jan Brabec

    Góly a asistencie: 18. Simmonds (MacDonald, Provorov), 31. Simmonds (Giroux, Gostisbehere), 65. Voráček (Giroux) – 16. Barkov (Pysyk, R. Smith), 56. J. Jokinen (Matheson, Sceviour)


    Philadelphia Flyers: S. Mason (Stolarz) – Gostisbehere, Manning, MacDonald, Provorov, Streit (A), Del Zotto – Voráček, Giroux (C), Raffl – Simmonds (A), B. Schenn, Konecny – Weise, Bellemare, Leier – Ljubimov, Cousins, VandeVelde.
    Florida Panthers: Reimer (Luongo) – Ekblad (A), Demers, Matheson, Pysyk, Kindl, Yandle – Jágr, Barkov, R. Smith – Sceviour, Trocheck, J. Jokinen (A) – Malgin, Bjugstad, Rau – P. Thompson, MacKenzie (C), S. Thornton.

    Rozhodca: Kowal, Romasko – Amell, Barton