Vítkovice – Fribourg 2:5 (kon.) | Zürich – Växjö 0:0 (kon.) | Frölunda – Linköping 4:0 (kon.)
koniec
Frölunda HC
4:0 (0:0, 3:0, 1:0)
HC Linköping
cz Utorok 06.12.2016, 20:00 • Frölundaborgs Isstadion, Göteborg • Liga majstrov • Štvrťfinále
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 20:00.
     
    Dobrý večer všem fanynkám a fanouškům ledního hokeje! Vítejte u sledování textového přenosu ze čtvrtfinále hokejové Ligy mistrů. Společně se dnes zaměříme na duel, ve kterém bude Frölunda Indians od 20 hodin hostit Linköpings HC.
     
    Linköpings HC

    Linköpings měl v prvním kole vyřazovacích bojů velmi zdatného soupeře. Švédský celek narazil na finské IFK Helsinki. V prvním duelu na půdě švédského kluziště se zrodila remíza 1:1! Linköpings o svém postupu rozhodli až v odvetě, kdy jedinou branku utkání vstřelil v přesilové hře Roe. V domácí soutěži se navíc dnešním hostům nedaří a zatím jim patří až devátá pozice.
     
    Frölunda Indians

    Naopak Frölunda Indians má v letošní sezóně úplně jiné starosti. V nejvyšší švédské soutěži patří Indiánům první pozice s luxusním devítibodovým náskokem na HV 71. V úvodním vyřazovacím dvojzápase si navíc hravě poradila s Berlínem. V Německu vyhrála Frölunda vysoko 6:1 a v domácí odvetě nadělila Medvědům příděl 4:1.
     
    Vzájemné zápasy

    Dnešní soupeři se v letošní sezóně už dvakrát potkali v nejvyšší švédské soutěži. Linköpings nejprve zvítězil 3:2 na ledě soupeře a doma roznesl Frölundu 3:0!
     
    Úvodní sestavy:

    Frölunda Indians: Gustafsson (Bakala) – Tömmernes, Westerlund, Larsson, Sigalet, Nyberg, Nørstebø, Donovan –
    Wellman, Lundqvist, Rosseli Olsen – Stålberg, Lasu, Hjalmarsson – Grundström, Figren, Carlsson – Olofsson, Sundström, Bergenheim – Ehn

    Linköpings HC: Högberg (Johansson) – Salmela, Carlsson, Näkyvä, Lundgren, A Karlsson, Larsson, Kristensen –
    Roe, Gordon, Little – Sylvegård, Persson, Bergfors – S Karlsson, Törnqvist, Fogström – Lilja, K.A Olimb, M Olimb – Gallo.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:10
    Do dnešního utkání vstoupili lépe hosté. Brankář Johansson se ihned musel zapojit do hry. Hostující gólman rozehrál puk o mantinel.
     
    00:40
    Rosseli Olsen bojoval o kotouč v rohu útočného pásma. Domácí útočník dotíral na jednoho z obránců, ale hosté vybojovali kotouč pro sebe.
     
    01:08
    Poprvé v utkání se do útoku hnali hosté. Dlouhé nahození do útočného pásma sice dojel obránce Sigalet, ale nepřesnou rozehrávkou daroval puk soupeři.
     
    01:27
    Persson vyjel z rohu kluziště na levý kruh, vyslal zajímavou ránu před branku, kde clonil Sylvegard, ale druhý jmenovaný nezabránil Gustafssonovi v zákroku.
     
    02:10
    Hosté se usadili v útočném pásmu a Gustafsson musel předvést další zákrok. Domácí brankář si tentokrát věděl rady s nahozením z ostrého úhlu.
     
    02:23
    Olofsson sprintoval do útočného pásma za prudkým nahozením, nicméně kotouč dostihl jeden z obránců. Po zakázaném uvolnění se vhazuje před Gustafssonem.
     
    03:10
    V dobré šanci se ocitl Wellman, ale domácí střelec z dobré pozice mezi kruhy nastřelil jen pravou brusli jednoho z obránců.
     
    03:42
    Na druhé straně pádil do útočného pásma Karlsson. Hostující útočník se však nechal vytlačit až k mantinelu a už nestačil zakončit.
     
    04:12
    Westerlund sebral na modré čáře dlouhé vyhození a rozjel další akci domácího celku. Po nahození od mantinelu přerušil hostující brankář hru.
     
    04:40
    Hosté uspěli na vhazování v obranném pásmu a ihned se vydali do útoku. Little spěchal za prudkou přihrávkou, nicméně jeden z obránců mu puk vypíchl.
     
    05:15
    Linköpings nyní uklidňují hru kombinací ve vlastní třetině. Hosté hrají od úvodních minut nebojácně a zahodili veškerý respekt k soupeři.
     
    05:44
    Hjalmarsson se hnal za nahozením z levé strany, ale jeho slabou teč schoval Johansson do lapačky. Vhazovat se bude po pravici hostujícího brankáře.
     
    06:10
    Nyberg v souboji na modré čáře přetlačil svého soupeře a ještě udržel útočné pásmo. Domácí celek může pokračovat v kombinaci před brankou.
     
    06:34
    Carlsson si v obranném pásmu povodil napadajícího soupeře a sám vyvezl puk na druhou stranu ledové plochy. Ani hosté se ale nedostali k zakončení.
     
    07:15
    Roe potáhl puk přes celé kluziště do útočného pásma, kde si jej vzal do parády jeden z obránců, který jej přitiskl k mantinelu a získal kotouč.
     
    07:45
    Domácí obránci se nyní nedohodli při rozehrávce a darovali soupeři kotouč. Osamocený Gordon ale nabídnutou příležitost nezužitkoval.
     
    08:13
    Až nyní musel Gustafsson po dlouhé době zasahovat. Domácí brankář si našel střelu od modré čáry a betonem vykopl puk do rohu kluziště.
     
    08:42
    V obrovské šanci se ocitl Lundqvist! Domácí útočník obdržel zadovku mezi kruhy, zpracoval si kotouč, ale zápěstím jej poslal nad branku!
     
    09:20
    Na druhé straně skvěle zasáhl Larsson, který si počkal na rozjetého útočníka Linköpingu a přišpendlil jej na mantinel. Domácí jsou opět u kotouče.
     
    10:00
    Další dobrá příležitost Indiánů! Figren se z levé strany prodral až ke střele a Johansson puk vyrazil těsně vedle levé tyče! Hosté měli z pekla štěstí!
     
    10:12
    Indiáni se řítili do otevřené obrany soupeře, ale jeden z domácích hokejistů byl příliš rychlý a vlétl do ofsajdu. Rozhodčí vykazují hru do středního pásma.
     
    11:05
    Salmela už neudržel kotouč na modré čáře a hosté proto museli vyklidit útočnou třetinu. Linköping ale zatím hraje velmi odvážně a větrá domácí obranu.
     
    11:35
    Kristensen se po mantinelu protáhl do rohu útočného pásma, odkud hledal naslepo někoho ze spoluhráčů před brankou. Naneštěstí pro něj našel jen domácího zadáka.
     
    11:58
    A pozor! Bude se vylučovat! První přesilovku si zahrají domácí! Näkyvä dostává dvě minuty za faul loktem.
     
    12:30
    Hosté ale v obranném pásmu získali kotouč na své hokejky a Salmela kotouč vyhodil o mantinel do středního pásma. Indiáni musejí vyklidit útočné pásmo.
     
    13:12
    Johansson si pohlídal mezírku u pravé tyčky a zastavil střelu z mezikruží. Hostující brankář měl čistý výhled a zákrok si doslova vychutnal.
     
    13:37
    A pozor! Vylučuje se také na domácí straně. Simon Hjalmarsson si odsedí dvě minuty za sekání.
     
    13:58
    Hosté v plném počtu.
     
    14:10
    Hosté se snažili projet do útočného pásma, nicméně bránící kvarteto domácích hokejistů skvěle napadalo rozehrávku soupeře a nepustili Linköping za modrou čáru.
     
    14:41
    Salmela tak tak udržel pro hosty útočné pásmo. Hokejisté Linköpingu se nastěhovali před branku domácích a kombinují s kotoučem.
     
    15:05
    Westerlund se v souboji v rohu kluziště zmocnil kotouče a bez váhání jej vyhodil přes celé kluziště. Domácí si mohou oddechnout.
     
    15:37
    Domácí v plném počtu.
     
    16:05
    Lundgren se zbytečně dostal do problémů a jeden z domácích hráčů jej dokonce připravil o puk. Larsson však svého kolegu okamžitě zastoupil.
     
    16:33
    Na druhé straně střílel z rychlého protiútoku Roe. Hostující útočník poslal puk zápěstím nad branku. U kotouče jsou hokejisté Indians.
     
    17:15
    Hraje se dlouhou dobu bez přerušení. Ani jeden z týmů se v posledních minutách ne a ne dostat do útočného pásma. Zatím vidíme velké množství soubojů.
     
    18:02
    Rosseli Olsen si nyní nerozuměl s Westerlundem a od druhého jmenovaného se kotouč odrazil na hokejky hostujícího celku.
     
    18:36
    Lundgren dojel prudké nahození za hostující branku a bez váhání vyhodil puk do středního pásma. Ani jeden z týmů nechce na závěr první třetiny vyrobit chybu.
     
    19:00
    Probíhá poslední minuta první třetiny!
     
    19:23
    Carl Grundström se natahoval po dobré přihrávce před hostující branku, ale ještě před domácím útočníkem stačil Johansson vypíchnout puk do bezpečí.
     
    19:49
    Vyloučení v týmu Frölunda Indians (Carlsson – 2 min., sekání).
    Vyloučení v týmu Linköpings HC (M. Olimb – 2 min., držení protihráče).
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    První třetina končí! Úvodní dvacetiminutovka čtvrtfinálového duelu nabídla oboustranně svižný hokej. O něco lepším celkem byla přeci jen domácí Frölunda, která si vytvořila dvě obrovské šance. Lundqvist nejprve střílel z mezikruží, ale Johansson jeho ránu zlikvidoval. Hostující brankář poté trošku zaváhal při střele Figrena, ale naštěstí pro něj proskákal kotouč vedle branky.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:10
    Do druhé třetiny vlétli lépe hosté. Linköping uspěl na vhazování a okamžitě se hnal do útoku, ale akci hostů zastavuje připravený obránce.
     
    20:22
    Bude se vylučovat! Domácí si zahrají přesilovou hru! Broc Little totiž dostává dvě minuty za sekání.
     
    20:50
    Frölunda právě vstřelila branku!
    Je to tady! Frölunda přetavila svou aktivitu ve vedoucí branku! Domácí otevírají skóre v početní převaze. JOHAN SUNDSTRÖM si vzal kotouč za brankou, měl dostatek prostoru, vybruslil si před brankáře a střelou mezi betony otevřel skóre! Asistence: Joel Lundqvist, Victor Olofsson.
    20:50 SUNDSTRÖM - 1:0
     
    21:30
    Domácí nadále pokračují v aktivní hře. Johansson musel zasahovat proti střele z levé strany. Hosté mohou snad poprvé ve druhé třetina zaútočit.
     
    21:51
    Tentokrát se vylučuje na straně Frölundy. Bergenheim vyfasoval dvě minuty za krosček.
     
    22:10
    Domácí se ale rychle vymanili z obranného pásma. Wellman vyvezl kotouč za modrou čáru a nahodil jej za branku soupeře.
     
    22:40
    Hosté se nyní usadili v útočném pásmu. Kristennsen se chtěl vymanit z rohu kluziště, ale nakonec odevzdal kotouč domácím zadákům.
     
    23:13
    Gustasson musel zasahovat po střele z levého kruhu. Domácí brankář se skvěle přemístil a betonem vyrazil puk mimo tři tyče.
     
    23:51
    Domácí v plném počtu.
     
    24:05
    Z druhé vlny pálil hostující Little, nicméně útočník Linköpingu poslal střelu zápěstím vedle branky. Hosté přesto nadále drží útočnou třetinu.
     
    24:40
    Westerlund svedl tvrdý souboj o puk v rohu obranného pásma. Domácí zadák kotouč získal a rychle jej vyhodil za modrou čáru.
     
    25:12
    Wellman se vydal na výlet do útočného pásma, objel hostující branku, ale zadovkou mezi kruhy neoslovil nikoho v červeném dresu.
     
    25:40
    Hraje se dlouhou dobu bez přerušení. Ani jeden z celků se nyní ne a ne dostat do tempa. Kotouč létá z jedné strany kluziště na druhou.
     
    26:10
    Domácí zadáci přitlačili k mantinelu Gordona. Hostující útočník neměl v souboji s přesilou šanci a přišel o puk.
     
    26:21
    Frölunda právě vstřelila branku!
    Frölunda se podle všeho teprve rozjíždí! Domácí totiž navyšují své vedení už na 2:0! Domácí vybojovali kotouč v rohu útočného pásma, dokázali jej poslat před branku, kde si jej vzal SIMON HJALMARSSON, jež bleskovým švihem poslal puk do sítě! Bez asistence.
    26:21 HJALMARSSON - 2:0
     
    27:05
    Domácím se nyní nepovedla rozehrávka. Vyhození obloučkem do středního pásma nezasáhl nikdo z hráčů na ledě a puk prolétl na zakázané uvolnění.
     
    27:28
    Domácí po druhé vstřelené brance pořádně ožili a nyní napadali rozehrávku soupeře na modré čáře. Salmela si však s nežádoucími hosty poradil.
     
    28:10
    Persson dojel nahozený puk do rohu útočného pásma, vymyslel přihrávku na modrou čáru, jenže nikdo z jeho spoluhráčů nenašel odvahu k zakončení.
     
    28:33
    Salmela se nechal připravit o puk v souboji u mantinelu. Hostující obránce svou chybu bleskově napravil a vybojoval kotouč nazpátek.
     
    29:10
    Carlsson se nechtěl ukvapit s rozehrávkou a raději potáhl kotouč zpět do obranného pásma. Domácí zadáci se skvěle pohybují a nenechávají soupeři prostor.
     
    29:31
    Gustafsson raději přikryl kotouč před dojíždějícím Littlem. Po komerční přestávce se bude vhazovat před brankou domácího celku.
     
    30:02
    Domácí gólman musel znovu zasahovat. Gustafsson tentokrát lapil prudkou ránu Bergforse od pravého mantinelu. Vhazuje se po jeho levici.
     
    30:20
    Hjalmarsson vystihl nepřesnou rozehrávku hostující obrany a okamžitě zkusil překvapit Johanssona. Jeho rána však byla hodně nepřesná.
     
    31:10
    S rozehrávkou měli problémy i domácí hokejisté. Napadající Little se ale k nepřesné přihrávce za branku neprodral.
     
    31:35
    Gustafsson byl pozorný a nenechal se překvapit pohotovou střelou od mantinelu. Domácí brankář vykopl puk betonem do bezpečí.
     
    32:12
    Frölunda si zahraje další přesilovou hru! Dvě minuty za podražení dostává Vilmos Gallo.
     
    32:30
    Hosté však uspěli na vhazování v obranném pásmu a dokonce vyvezli kotouč za branku domácího celku. Indiáni musejí začít nanovo.
     
    33:15
    Nyní už se Frölunda usadila v útočném pásmu. Kotouč létá ze strany na stranu, nicméně nikdo v červeném dresu zatím nenašel odvahu k zakončení.
     
    33:27
    Až nyní vypálil od modré čáry Sigalet. Johansson měl ale úplně čistý výhled a střelu těsně nad ledem pokryl. Vhazuje se po jeho levici.
     
    34:12
    Hosté v plném počtu.
     
    34:19
    Rosseli Olsen neudržel brusli na modré čáře a vlétl do útočného pásma příliš brzy. Po odpískaném ofsajdu se hra přesune do středního pásma.
     
    35:00
    Rosseli Olsen už se tentokrát prodral k zakončení, ale rána mu vůbec nesedla a brankář Johansson mu za dáreček mohl poděkovat.
     
    35:11
    Po obrovské chybě obránce se sám na Gustafssona řítil Sylvegård. Hostující útočník si ještě posunul puk mezi kruhy, ale trefil jen beton domácího gólmana!
     
    36:10
    Lasu spěchal za vlastním nahozením, avšak hostující obránci měli k puku o kus blíže a nepustili domácího útočníka do šance.
     
    36:24
    Do další akce se hnal Figren, ale ten pro změnu nedosáhl na prudkou přihrávku. Po zakázaném uvolnění se hra vrátí před Gustafssona.
     
    37:06
    Další nepovedená rozehrávka domácího celku a další zakázané uvolnění. Tempo hry v posledních minutách úplně opadlo.
     
    37:20
    Domácí brankář se skvěle přemístil na střelu od mantinelu, kterou vyrazil jen před sebe, ale reflexivním kopnutím betonu zneškodnil i dorážku!
     
    38:08
    Persson ze z rohu útočného pásma prokličkoval před brankáře a snažil se zamířit na zadní tyč. Jeho pokus však úplně minul domácí klec.
     
    39:00
    Probíhá poslední minuta druhé třetiny!
     
    39:10
    Nyberg ještě objel hostující branku, ale při pokusu o rychlou brzdu mu jeden z dobře se pohybujících obránců vypíchl puk.
     
    39:27
    Vyloučení v týmu Linköpings HC (Persson – 2 min., hrubost).
     
    39:37
    Frölunda právě vstřelila branku!
    Tady je podle všeho rozhodnuto! Domácí přidávají na závěr druhé třetiny třetí branku. Po vyhraném vhazování se do kotouče od modré čáry opřel VICTOR OLOFSSON a jeho rána na zadní tyč skončila v síti! Asistence: Henrik Tömmernes, Joel Lundqvist.
    39:37 OLOFSSON - 3:0
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Frölunda naprosto ovládla prostřední část hry. Domácí Indiáni vyhráli druhou dvacetiminutovku 3:0. Již po padesáti sekundách otevřel skóre Sundström. Domácí pokračovali v aktivní hře a Hjalmarsson přidal druhou branku! Hosté se nechali zbytečně vylučovat. Jedinou šancí hostů byl únik Sylvegårda, jež ztroskotal na domácím gólmanovi. V samotném závěru třetiny ještě přidal třetí branku Olofsson!
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:10
    Do třetí třetiny vstoupili lépe domácí hokejisté. Rosseli Olsen okamžitě zavezl puk do útočného pásma, kde jej o něj připravili obránci.
     
    40:45
    Domácí se usadili v útočném pásmu, nicméně Figren v souboji za brankou nepřetlačil jednoho z bránících soupeřů.
     
    41:20
    Hosté se drali před branku domácího celku, ale Persson si v tísni nedokázal zpracovat prudkou přihrávku.
     
    41:43
    Hostující branka vypadla ze svého postavení a rozhodčí musel přerušit hru. Vhazuje se po pravici hostujícího gólmana.
     
    42:18
    Domácí si zahrají další přesilovou hru! Persson si odpyká dvě minuty za nedovolené bránění.
     
    42:35
    Hosté uspěli na vhazování ve své třetině a okamžitě vyhodili kotouč přes celé kluziště. Indiáni musejí začít nanovo.
     
    43:00
    Puk znovu letí přes všechny čáry až za Gustafssonovu branku. Domácí brankář vyjel za pukem, aby urychlil akci domácích.
     
    43:44
    Frölunda právě vstřelila branku!
    Teď už to ale domácím vyšlo! Indiáni využívají další přesilovou hru! Frölunda Indians sevřela soupeře před jeho brankou, přihrávku do volného prostoru dostal ROBIN FIGREN a pohotovou střelou přidal čtvrtou branku! Asistence: Carl Grundström, Simon Hjalmarsson.
    43:44 FIGREN - 4:0
     
    44:52
    Hosté se vydali vpřed s rychlou odpovědí. Akce hokejistů v bílém ale neměla dlouhého trvání.
     
    45:19
    Rosseli Olsen se protáhl do útočného pásma a vyslal zajímavou střelu zápěstím. Jeho pokus však Johansson s přehledem kryl.
     
    45:34
    Vyloučení v týmu Frölunda Indians (Figren – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu Linköpings HC (Larsson – 2 min., hrubost).
     
    46:00
    Po delší době musel zasahovat domácí brankář. Připravený Gustafsson si však s přehledem poradil se střelou od mantinelu.
     
    46:12
    Persson se prodral k odraženému kotouči a měl před sebou poloprázdnou branku! Hostující útočník ale trefil jen domácího brankáře!
     
    46:45
    Vyloučení v týmu Linköpings HC (M.Olimb – 2 min., podražení).
     
    47:30
    Domácí se nastěhovali před branku svého soupeře, ale po dlouhé sérii přihrávek se nikdo z hokejistů v červených dresech neodvážil vystřelit.
     
    48:10
    Rosseli Olsen si vzal odražený kotouč na pravé straně. Ránu domácího kanonýra ale zablokoval dobře postavený obránce.
     
    48:45
    Hosté v plném počtu.
     
    49:00
    Další prudká střela od modré čáry prolétla okolo hostující branky a zaduněla o zadní mantinel. Hosté poté sebrali kotouč na své hokejky.
     
    49:34
    Donovan se vydal na výlet do útočného pásma, zavezl puk až do rohu, odkud však neoslovil nikoho ze svých spoluhráčů.
     
    50:10
    Hjalmarsson svedl důrazný souboj v rohu útočného pásma. Domácí útočník neměl proti přesile soupeřů nárok a o puk přišel.
     
    51:10
    Po delší době se do útoku vydali také hosté. Little dojel nahození za branku, nicméně nepřesnou přihrávkou odevzdal kotouč nazpátek.
     
    51:40
    Hraje se dlouhou bez přerušení. Kotouč létá z jedné strany ledové plochy na druhou a ani jeden z týmů si není schopen vypracovat souvislý tlak.
     
    52:10
    Westerlund splnil své obranné povinnosti. Domácí zadák dojel v souboji za brankou svůj protějšek a vybojoval kotouč pro Indiány.
     
    52:40
    Na druhé straně spěchal za obloučkem do útočného pásma Lasu. Domácí centr ale puk nedostihl před aktivním obráncem Salmelou.
     
    52:53
    Vyloučení v týmu Frölunda Indians (Stålberg – 2 min., hákování).
     
    53:10
    Domácí uspěli na vhazování v obranném pásmu a okamžitě vyhodili kotouč přes celé kluziště. Hosté musejí začít od Johanssona.
     
    53:40
    Hjalmarsson nyní dokonce zavezl puk až do útočného pásma. Hostující celek se v přesilové hře ne a ne usadit před brankou Indiánů.
     
    54:10
    Další kotouč míří přes celé kluziště. Domácí si závěr utkání opravdu užívají a nepouštějí soupeře do šancí ani při přesilovce.
     
    54:53
    Domácí v plném počtu.
     
    55:10
    Domácí fanoušci si opravdu užívají závěr dnešního duelu. Stadionem se nyní nese hlasité skandování!
     
    55:40
    Rozjetý Roe se tlačil mezi dvojici domácích zadáků, ale jeho akci zastavil včasným vypíchnutím puku obránce Westerlund.
     
    56:25
    Larsson se zbytečně dlouhým držením kotouče dostal do problémů. Domácí obránce se s napadajícím útočníkem popasoval se ctí a udržel puk.
     
    56:51
    Hosté si vyzkoušejí ještě jednu přesilovku. Frölunda totiž dostává dvě minuty za příliš mnoho hráčů na ledě.
     
    57:15
    Domácí však opět vybojovali kotouč a bez váhání jej poslali přes všechny čáry za Johanssonovu branku.
     
    57:45
    Kotouč znovu letí ven z obranného pásma domácího celku. Zdá se, že vedoucí celek švédské ligy nedopustí v závěru utkání žádné komplikace.
     
    58:00
    Probíhají poslední dvě minuty třetí třetiny!
     
    58:51
    Domácí v plném počtu.
     
    59:10
    Rosseli Olsen si v samotném závěru utkání parádní brzdou položil obránce na led, ale padající hráč ještě stačil na poslední chvíli vypíchnout puk.
     
    Konec zápasu.
     
    Je dobojováno! Frölunda Indians potvrdila roli favorita a v úvodním čtvrtfinálovém utkání poráží Linköpings HC vysoko 4:0! V první třetině se hosté sice drželi, ale od druhé dvacetiminutovky byl na ledě jen jeden tým. Indiáni rozhodli o svém triumfu ve druhé třetině, kdy se postupně trefili Sundström, Hjalmarsson a Olofsson. Hosté už ve třetí třetině rezignovali na jakékoliv útočení a naopak ještě jednou inkasovali. V přesilové hře se totiž prosadil Figren. Frölunda si z dnešního utkání odnáší slibný výsledek do odvety. Ta je na programu za týden.
     
    Z mé strany je to vše. Děkuji Vám za pozornost a těším se u sledování dalších přenosů. Dobrou noc! (22:19:33)

    Tomáš Kubečka

    Góly a asistencie: 21. Sundström (Lundqvist, Olofsson), 27. Hjalmarsson, 40. Olofsson (Tömmernes, Lundqvist), 44. Figren (Grundström, Hjalmarsson)


    Frölunda HC: Gustafsson (Bakala) – Tömmernes, Westerlund, Larsson, Sigalet, Nyberg, Nørstebø, Donovan –
    Wellman, Lundqvist, Rosseli Olsen – Stålberg, Lasu, Hjalmarsson – Grundström, Figren, Carlsson – Olofsson, Sundström, Bergenheim – Ehn

    HC Linköping: Johansson (Högberg) – Salmela, Carlsson, Näkyvä, Lundgren, A Karlsson, Larsson, Kristensen –
    Roe, Gordon, Little – Sylvegård, Persson, Bergfors – S Karlsson, Törnqvist, Fogström – Lilja, K.A Olimb, M Olimb – Gallo
    Utorok 13.12.2016
    Linköping - Frölunda 2:5

    Góly a asistencie: 18. Lilja (Olimb, Leuvenius), 32. Persson (Little, Salmela) – 15. Olofsson (Lundqvist, Tömmernes), 23. Sundström (Lundqvist), 36. Olofsson (Tömmernes, Wellman), 40. Bergenheim (Rosseli Olsen, Lasu), 51. Wellman