Helsinki – Záhreb 4:3 (po pr.) | Novgorod – Nižnekamsk 4:2 (kon.) | Dinamo Minsk – HC Slovan sk 4:1 (kon.)
Soči – Togliatti 2:1 (kon.) | S.Moskva – Kazaň 1:0 (kon.)
koniec
HC Torpedo Nižnij Novgorod
4:2 (1:0, 3:0, 0:2)
Neftechimik Nižnekamsk
cz Utorok 06.12.2016, 17:00 • Nagorny Arena, Nižnij Novgorod • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    57:37 Sergej KOŇKOV - 4:2
     
    57:37
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    Jen, co se vyloučený Nikolaj Žerděv vrátil zpět na led, SERGEJ KOŇKOV při hře bez brankáře snížil na 4:2! Samotný závěr dnešního utkání začíná mít zajímavou zápletku. Asistence: Konstantin Makarov a Igor Polygalov.
    51:03 Ivan LEKOMCEV - 4:1
     
    51:03
    Nižněkamsk právě vstřelil branku!
    IVAN LEKOMCEV po 38 sekundách využil přesilovou hru a Nižněkamsku se dnes minimálně podařilo vstřelit čestný gól. Ivan Lekomcev si najel v pravém kruhu pro vhazování na zpětnou přihrávku Gennadiho Stoljarova a bez přípravy zamířil nad pravým ramenem Iljy Proskurjakova do levého horního rohu brány. Asistence: Gennadij Stoljarov a Konstantin Makarov.
    37:47 Kirill VOROBJOV - 4:0
     
    37:47
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Ani střídání brankářů hostujícímu Nižněkamsku nepomohlo a KIRILL VOROBJOV po přihrávce Dmitriho Sjomina v závěru druhé třetiny zvyšuje střelou z levého kruhu pro vhazování mezi betony Ivana Lisutina už na 4:0. Hra hostujícího Neftěchimiku se po neproměněných šancích a dvou přesilových hrách totálně rozpadla! Asistence: Dmitrij Sjomin.
    34:54 Maxim OSIPOV - 3:0
     
    34:54
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    MAXIM OSIPOV po přihrávce Dmitriho Šulenina střelou z levého křídla procedil puk mezi betony Villeho Kolppanena do brány a Torpedo se po dvou slepených gólech, které od sebe dělilo pouhých 39 sekund, ujímá rychle tříbrankového vedení! Hosté budou střídat brankáře. Asistence: Dmitrij Šulenin a Kaspars Daugavinš.
    34:15 Carter ASHTON - 2:0
     
    34:15
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Stanislav Jegoršev předložil puk CARTEROVI ASHTONOVI, který prudkou střelou zápěstím z pravého kruhu pro vhazování nad pravým betonem Villeho Kolppanena zamířil ke vzdálenější levé tyči. Torpedo se necelých šest minut před koncem druhé třetiny ujímá vedení 2:0! Asistence: Stanislav Jegoršev.
    16:45 Dmitrij SJOMIN - 1:0
     
    16:45
    Torpedo právě vstřelilo branku!
    Sam Lundqvist rozdal puk od modré čáry doprava, kde DMITRIJ SJOMIN napřáhl na vrcholu pravého kruhu pro vhazování ke tvrdé střele s příklepem a v přesilové hře zamířil přesně do vzdálenějšího levého horního rohu brány – 1:0. Asistence: Vladimir Galuzin a Sam Lofquist.

    Tomáš Reiner

    Góly a asistencie: 17. Siomin (Galuzin, Lofquist), 35. Ashton (Jegoršev), 35. M. Osipov (Šulenin, Daugavinš), 38. Vorobiov (Siomin) – 52. Lekomcev (Stoľarov, K. Makarov), 58. Koňkov (K. Makarov, Polygalov)


    HC Torpedo Nižnij Novgorod: Proskuriakov (Biriukov) – Jegoršev, Aliajev, M. Osipov, Vorobiov (C), Lofquist, Šulenin, Radionyčev – Ashton, Norman, Gračov – Daugavinš, Frolov (A), Siomin – Galuzin (A), McMillan, Žerdev – Mozer, Rasskazov, Urakov – V. Kuľomin.
    Neftechimik Nižnekamsk: Kolppanen (35. Lisutin) – An. Sergejev, Ľamin, Ogurcov, Lekomcev (A), Kuzmin, Bryncev, Fazylzianov, Berezin – Brulé, Gynge, Sexton – Stoľarov (C), K. Makarov, Polygalov (A) – Poriadin, P. Kulikov, N. Kvartalnov – Koňkov, Jakimov, Zdunov.

    Rozhodca: Michail Buturlin, Martin Fraňo. Čároví: Vladislav Kesler, Jevgenij Litvinov

    Diváci: 4800