Helsinki – Záhreb 4:3 (po pr.) | Novgorod – Nižnekamsk 4:2 (kon.) | Dinamo Minsk – HC Slovan sk 4:1 (kon.)
Soči – Togliatti 2:1 (kon.) | S.Moskva – Kazaň 1:0 (kon.)
koniec po predl.
Jokerit Helsinki
4:3 (1:1, 2:1, 0:1 - 1:0)
KHL Medveščak Záhreb
cz Utorok 06.12.2016, 15:00 • Hartwall Arena • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    64:30 Ville LAJUNEN - 4:3
     
    64:30
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Bleskově využitá přesilovka znamená vítězství klubu z hlavního města Finska! Domácí se po vyhraném buly usadili v útočné třetině, kde došlo k rychlé předávce kotouče mezi Jaakolou, Reginem a VILLE LAJUNENEM, který zvedl ruce nad hlavu po střele z levého kruhu, při níž kotouč prolétl mezi betony přesunujícího se kanadského gólmana. Asistence: Peter Regin a Topi Jaakola.
    49:56 Bobby BUTLER - 3:3
     
    49:56
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Deset minut před koncem základní hrací doby hosté zmrazili fanoušky Jokeritu vyrovnávacím gólem. Paré ze strany nabídl kotouč BOBBYMU BUTLEROVI a ten z místa mezi vrcholy obou kruhů umístil puk neomylně k levé brankové konstrukci. Asistence: Francis Paré a Goran Bezina.
    34:31 Tommi HUHTALA - 3:2
     
    34:31
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Hishton zplodil přihrávku zpoza brány a TOMMI HUHTALA zakončující z mezikruží se nemýlil. MacIntyre se sice snažil puk zastavit lapacím zařízením, ale tím mách naprosto zbytečně a nezbylo mu nic jiného, než se smutným výrazem ve tváři vylovit kotouč ze sítě. Asistence: Joey Hishon.
    24:07 Pekka JORMAKKA - 2:2
     
    24:07
    Jokerit právě vstřelil branku!
    V Hartwall Areně je opět vyrovnáno.Joensuu pěknou nabídkou zprava uvolnil Regina, ten si na MacIntyrem sice vylámal zuby, ale pohotová dorážka PEKKY JORMAKKY už síť napnula. Asistence: Peter Regin a Jesse Joensuu.
    20:31 Alexandre BOLDUC - 1:2
     
    20:31
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Hosté vstoupili do druhého dějství stylově a i přes oslabení dokonali obrat. ALEXANDRE BOLDUC se po dlouhé přihrávce a samostatnému sólu prodral přes Lajunena až před samotného brankáře, za jehož záda se kotouč pomalinku došoural. Vedoucí gól Medveščaku musel potvrdit až videorozhodčí. Asistence: Mike Glumac a Shaone Morrisonn.
    05:16 Francis PARÉ - 1:1
     
    05:16
    Medveščak právě vstřelil branku!
    Odpověď hokejistů chorvatského celku na sebe nenechala dlouho čekat a přišla skutečně záhy. Po skrumáži u branky Butler přihrál naslepo do předbrankového prostoru a k vyrovnání stačilo nikým neobsazenému FRANCISI PARÉMU trefit odkrytou klec. Asistence: Bobby Butler a Goran Bezina.
    04:25 Frank GYMER - 1:0
     
    04:25
    Jokerit právě vstřelil branku!
    Domácí tým se k obrovské radosti svých příznivců ujímá vedení. Kulda dlouhou přihrávkou oslovil FRANKA GYMERA, ten kontrolu na pukem převzal ve středním pásmu a po projetí za modrou čáru chytrou stahovačkou oklamal bránícího Smithe, aby poté pohotovým zakončením mezi kruhy prostřelil MacIntyreho. Asistence: Arturs Kulda a Antti Pihlström.

    Lukáš Jasoněk

    Góly a asistencie: 5. Gymer (Kulda, Pihlström), 25. Jormakka (Regin, Joensuu), 35. Huhtala (Hishon), 65. Lajunen (Regin, Jaakola) – 6. Paré (Butler, Bezina), 21. Bolduc (Glumac, Morrisonn), 50. Butler (Paré, Bezina)


    Jokerit Helsinki: Helenius (A) (Zapolski (C)) – Lauridsen, Jensen, Jaakola, Lajunen (A), Kulda, Rissanen, Jalvanti – Joensuu (A), Regin (C), Jormakka – Huhtala, Hishon, Salminen – Gymer, Niemi, Pihlström – Mäkinen, Mäki, Anttila.
    KHL Medveščak Záhreb: MacIntyre (Gajdučenko) – Morrisonn, Parlett, Bezina (A), J. Krejčík, D. Smith, T. Larkin – Galiardi, Co. Genoway, Mertl – Katic, Butler, Paré – Lessio, A. Giroux, Bolduc (A) – Glumac (C), Zanoški, Perkovich.

    Rozhodca: Kulakov, Sergejev – Palej, Otmachov