Boston – Florida 4:3 (po pr.) | Pittsburgh – Ottawa 8:5 (kon.) | Washington – Buffalo 3:2 (po pr.)
Columbus – Arizona 4:1 (kon.)
koniec po predl.
Washington Capitals
3:2 (0:1, 1:1, 1:0 - 1:0)
Buffalo Sabres
cz Utorok 06.12.2016, 01:00 • Verizon Center, Washington • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    62:38 Marcus JOHANSSON - 3:2
     
    62:38
    Washington právě vstřelil branku!
    Krásná tečka za dnešním zápasem. Orlov naznačil střelu a poté našel přihrávkou na pravém kruhu MARCUSE JOHANSSONA, který střelou z první prostřelil Lehnera a rozhodl. Asistence: Denis Orlov, Jevgenij Kuzněcov.
    53:42 Marcus JOHANSSON - 2:2
     
    53:42
    Washington právě vstřelil branku!
    A je srovnáno! Od modré čáry pálil Carlson a před brankou krásně tečoval kotouč za bezmocného Lehnera MARCUS JOHANSSON. Asistence: John Carlson, Justin Williams.
    35:23 Kyle OKPOSO - 1:2
     
    35:23
    Sabres právě vstřelili branku!
    Tak přecejen se Buffalo dočkalo druhé branky. Niskanen špatně rozehrál, čehož využil Carrier, jenž poslal puk na Holtbyho, kde dorážel nejprve O'Reilly a poté KYLE OKPOSO, jenž už dostal kotouč za záda domácího brankáře. Asistence: Ryan O'Reilly, William Carrier.
    25:23 Jay BEAGLE - 1:1
     
    25:23
    Washington právě vstřelil branku!
    To byla krásná vyrovnávací branka. Od modré čáry vyslal krásnou střílenou přihrávku Orpik přesně na hůl JAYE BEAGLEA, který ji jen nastavil směrem do odkryté branky Lehnera. Asistence: Brooks Orpik, Daniel Winnik.
    05:59 Zemgus GIRGENSONS - 0:1
     
    05:59
    Sabres právě vstřelili branku!
    Po nesmělém startu se překvapivě do vedení dostávají hosté. Ve středním pásmu dostal kotouč do jízdy ZEMGUS GIRGENSONS, který využil rychlosti a přebruslil obranu Capitals a kličkou do backhandu překonal i Holtbyho. Asistence: Deren Grant, Rasmus Ristolainen.

    Ondřej Krásný

    Góly a asistencie: 26. Beagle (Orpik, Winnik), 54. Ma. Johansson (Carlson, Williams), 63. Ma. Johansson (Orlov, Kuzněcov) – 6. Girgensons (D. Grant, Ristolainen), 36. Okposo (R. O'Reilly, Carrier)


    Washington Capitals: Holtby (Grubauer) – Carlson, Orlov, Niskanen, Alzner, Chorney, Orpik – Ovečkin, Bäckström, Ma. Johansson – Burakovsky, Kuzněcov, J. Vrána – Carey, Eller, Williams – Winnik, Beagle, T. Wilson.
    Buffalo Sabres: Lehner (A. Nilsson) – McCabe, Ristolainen, Franson, Guhle, Burgdoerfer, Falk – Okposo, R. O'Reilly, Girgensons – D. Grant, Eichel, Reinhart – M. Foligno, Jo. Larsson, B. Gionta – Moulson, E. Kane, Carrier.

    Rozhodca: L'Ecuyer, Kowal – Barton, Daisy.