Boston – Florida 4:3 (po pr.) | Pittsburgh – Ottawa 8:5 (kon.) | Washington – Buffalo 3:2 (po pr.)
Columbus – Arizona 4:1 (kon.)
koniec po predl.
Boston Bruins
4:3 (1:0, 1:1, 1:2 - 1:0)
Florida Panthers
cz Utorok 06.12.2016, 01:00 • TD Garden, Boston • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    61:23 David PASTRŇÁK - 4:3
     
    61:23
    Bruins právě vstřelili branku!
    DAVID PASTRŇÁK si na levém křídle najel na krásnou zadovku Davida Krejčího, nádhernou stahovačkou se zbavil Michaela Mathesona a na vzdálenější pravé tyči po hození puku z forhendu na bekhend a zpět zamířil nad levým betonem Roberta Luonga k pravé tyči. Nejlepší střelec Bruins udeřil v prodloužení znovu a po úžasné individuální akci vstřelil svému týmu bod navíc! Asistence: David Krejčí a Brandon Carlo.
    58:31 Jason DEMERS - 3:3
     
    58:31
    Florida právě vstřelila branku!
    Puk se po tvrdé střele Michaela Mathesona odrazil od mantinelu za bránou k pravé tyči, kde si na něj najel JASON DEMERS a bez přípravy ho po ledě napálil do sítě. Panthers odvolalili Roberta Luonga a vzápětí vyrovnali na 3:3! Michael Matheson a Vincent Trocheck.
    53:08 David BACKES - 3:2
     
    53:08
    Bruins právě vstřelili branku!
    Ryan Spooner z pravého kruhu pro vhazování nahodil puk na bránu, kde ho skvěle tečoval zády k bráně DAVID BACKES a kotouč zamířil k přední pravé tyči. Bruins necelých sedm minut před koncem strhávají potřetí v zápase vedení na svou stranu – 3:2! Asistence: Ryan Spooner.
    47:54 Aleksander BARKOV - 2:2
     
    47:54
    Florida právě vstřelila branku!
    ALEKSANDER BARKOV napřáhl mezi kruhy pro vhazování k nádherné střele, kterou zamířil do pravého horního rohu brány a o horní tyč poslal puk do brány. Fantastická trefa, po které je skóre v TD Garden nerozhodné 2:2! Asistence: Reilly Smith.
    36:37 David PASTRŇÁK - 2:1
     
    36:37
    Bruins právě vstřelili branku!
    Patrice Bergeron od modré čáry napálil puk vedle pravé tyče, kde se skvěle zorientoval Brad Marchand a z otočky zpoza brány přihrál DAVIDOVI PASTRŇÁKOVI, který z blízkosti zamířil do levé části odkryté brány a vrátil Bruins ztracené vedení! Asistence: Brad Marchand a Patrice Bergeron.
    29:44 Jaromír JÁGR - 1:1
     
    29:44
    Florida právě vstřelila branku!
    Aaron Ekblad v blízkosti levé tyče krásně udržel puk a zpětnou bekhendovou přihrávkou našel mezi kruhy pro vhazování JAROMÍRA JÁGRA, který bez přípravy zápěstím zamířil ke vzdálenější pravé tyči. Panthers zásluhou Jaromíra Jágra vyrovnali na 1:1! Asistence: Aaron Ekblad a Mark Pysyk.
    18:32 Tim SCHALLER - 1:0
     
    18:32
    Bruins právě vstřelili branku!
    David Krejčí zamíchal za bránou Floridy s pukem a poté krásnou přihrávkou našel před brankovištěm volného TIMA SCHALLERA, který bez přípravy zamířil k pravé tyči a poslal Bruins do vedení. Asistence: David Krejčí.

    Tomáš Reiner

    Góly a asistencie: 19. Schaller (Krejčí), 37. Pastrňák (Marchand, Bergeron), 54. Backes (Spooner), 62. Pastrňák (Krejčí, Carlo) – 30. Jágr (Ekblad, Pysyk), 48. Barkov (R. Smith), 59. Demers (Matheson, Trocheck)


    Boston Bruins: T. Rask (Chudobin) – Chára (C), Carlo, Krug, McQuaid, K. Miller, C. Miller – Marchand, Bergeron (A), Pastrňák – Schaller, Krejčí (A), Backes – Spooner, Riley Nash, Czarnik – Blidh, D. Moore, J. Hayes.
    Florida Panthers: Luongo (Reimer) – Yandle, Demers, Kindl, Ekblad (A), Matheson, Pysyk – Malgin, Barkov, Jágr – J. Jokinen (A), Trocheck, R. Smith – Rau, Bjugstad, Sceviour – P. Thompson, MacKenzie (C), S. Thornton.

    Rozhodca: Kevin Pollock, Dave Lewis. Čároví: Brian Murphy, Michel Cormier

    Diváci: 17565