Jihlava – Kladno 4:3 (kon.) | Třebíč – Havířov 4:5 (po pr.) | Most – Benátky n/J 3:2 (kon.)
Slavia – Litoměřice 3:2 (kon.) | Kadaň – Motor ČB 0:3 (kon.) | Frýdek-M. – Prostějov 2:3 (kon.)
Ústí n/L – Přerov 3:2 (2:1 po s.n.)
koniec
HC Dukla Jihlava
4:3 (3:1, 0:1, 1:1)
Rytíři Kladno
cz Pondelok 05.12.2016, 17:30 • Horácký zimní stadion, Jihlava • Chance Liga (CZ) • 31. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    56:21
    Dukla právě vstřelila branku!
    Jihlavští se dnes podruhé v utkání ujímají vedení a tentokrát se přesná teč povedla TOMÁŠI ČACHOTSKÉMU. Oblíbenec domácích příznivců, kterých je na Mikulášské pondělí na stadionu přesně 1635, tečoval před brankou Říhovu střelu za záda bezmocného Hanuljaka. Asistence: Jiří Říha, Richard Diviš.
     
    45:01
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Další teč přináší kladenské srovnání. Tentokrát střílel od modré Ptáček a akci dvou velezkušených hráčů zúročil JIŘÍ BURGER, který mezi kruhy sáhl po puku a dokázal jej tečí usměrnit přesně k pravé tyči Škarkovy branky. Asistence: František Ptáček, Jan Kloz.
     
    28:47
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Napotřetí to již Rytířům se zavezením puku do pásma nejenže vyšlo, navíc přidávají kontaktní branku a využívají tak druhou přesilovou hru dnešního utkání. Tenkrát předal kotouč na vrchol pravého kruhu pro Růžičku, který vystřelil zrovna v době, kdy byl před brankou JIŘÍ CETKOVSKÝ, jenž sáhl po puku a usměrnil ho jemnou tečí po ledě k pravé tyčce. Asistence: David Růžička, Petr Tenkrát.
     
    19:59
    Dukla právě vstřelila branku!
    Možná to hosté už trošku podcenili, protože zhruba 12 vteřin před koncem se osvobodili vyhozením do středního pásma. Ovšem Jihlava to ještě zkusila. Po Šidlíkovi se puk dostal k Čachotskému, jenž na pravém kruhu naznačil střelu a přihrál téměř na střed pásma. Tam byl JIŘÍ ŘÍHA a zamířil do levé šibenice. Tak dlouho střílel, až mu to vyšlo. Asistence: Tomáš Čachotský, Petr Šidlík.
     
    11:29
    Dukla právě vstřelila branku!
    A právě z levého rohu branky si lehce vybruslil Jergl, který poslal kolmici na opačný kruh pro Důrase. Před branku si mezitím sjel FILIP SEMAN, dostal od jihlavské šestadevadesátky přihrávku a zblízka nastavil hůl, proti čemuž byl Hanuljak bezmocný. Asistence: Michal Důras, Aleš Jergl.
     
    06:33
    Dukla právě vstřelila branku!
    Nejsem nikterak zdatný matematik, ale rychle jsem spočítal, že vedení Kladna vydrželo přesně 35 vteřin. Dukla po druhém vyhraném buly před Škarkem zavezla kotouč zásluhou Čachotského do pásma. Oblíbenec domácích fanoušků to zkusil se střelou, která se po odrazu dostala mezi kruhy na ADAMA ZEMANA a ten ranou do levé šibenice srovnal stav. Asistence: Tomáš Čachotský.
     
    05:58
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Ačkoliv domácí hokejisté vyhodili puk, Rytíři jej bleskově zavezli zpět do pásma. Kapitán hostí Burger našel přesně na středu modré JIŘÍHO DRTINU, který se opřel do puku a jeho rána skončila nad lapačkou Škarka v síti. Poprvé v letošních vzájemných zápasech se do průběžného vedení dostává hostující tým. Asistence: Jiří Burger.

    Tomáš Lysý

    Góly a asistencie: 7. Zeman (Čachotský), 12. F. Seman (Důras, Jergl), 20. Říha (Čachotský, Šidlík), 57. Čachotský (Říha, Diviš) – 6. J. Drtina (Burger), 29. Cetkovský (D. Růžička, Tenkrát), 46. Burger (Ptáček, J. Kloz)


    HC Dukla Jihlava: Škarek (M. Svoboda) – Kajínek, Říha, Dundáček, Bilčík, Szathmáry, Šidlík, Dobrovolný (C) – Jergl, F. Seman (A), Důras – Protasenja, Stoklasa, Březina – Diviš, Zeman, Čachotský (A) – Jícha, Danišovský.
    Rytíři Kladno: Hanuljak (Stahl) – P. Hořava (A), J. Drtina, D. Růžička, Zelingr, Ptáček (A), Ulrych, F. Matula, Kehar – Tůma, Burger (C), J. Kloz – Jánský, R. Přikryl, Strnad – Ton, Machač, Tenkrát – Keszi, Zikmund, Cetkovský.

    Rozhodca: Kubičík – Ganger, Hanzlík

    Diváci: 1635