TK k certifikaci hráčských zprostředkovatelů (kon.)
koniec udalosti
TK k certifikaci hráčských zprostředkovatelů (agentů) v ledním hokeji

cz Pondelok 28.11.2016, 11:00 • Harfa Office Park, Českomoravská 2420/15, Praha 9 • Tlačové konferencie
     
    11:53
    Oficiální část tiskové konference končí. (11:53:40)
     
    11:53
    Nyní je prostor na individuální dotazy.
     
    11:53
    Primárním cílem projektu je zamezit podvodům na rodičích hráčů a samotných hráčích. Je nutné pečlivě číst hlavně smlouvy s agenty.
     
    11:25
    Celý systém už podobně funguje i v jiných státech včetně NHL.
     
    11:21
    Při porušení pravidel může výkonný výbor udělit sankci, pozastavit licenci a nebo ji odebrat. Proto se doporučuje sledovat web ČSLH. K dispozici bude i historie v případě zrušení licence.
     
    11:18
    Celý certifikát bude udělovat ČSLH a mohou ho získat jen právnické nebo fyzické osoby působící na území České republiky. Musí být bezúhonné a řádně registrované v souladu s právním řadem ČR.
     
    11:08
    Plné znění všech dokumentů k této problematice už je k dispozici na webových stránkách ČSLH. Aktuálně se přihlásili čtyři subjekty a probíhá udělení licence.
     
    11:07
    Jako první si vzal slovo ředitel extraligy Josef Řezníček, který představil celý projekt. Cílem celého projektu je zaštítit práci zprostředkovatelů. Celý projekt předcházel konzultaci se všemi zprostředkovateli. Bylo to jak s právnickými osobami, tak i fyzickými. Na základě této komunikaci byl celý projekt sestaven. Dále vysvětlil celé fungování a zmínil cenu. Pro fyzické osoby to bude 5000 Kč, pro právnické osoby 10000 Kč. Cena je za sezonu.
     
    11:03
    Tiskový mluvčí ČSLH právě představil účastníky tiskové konference.
     
    11:02
    Tiskovou konferenci právě začala.
     
    Hezké pondělní dopoledne, v dnešním online přenosu vám přiblížíme v naší online reportáži tiskovou konferenci ČSLH na téma certifikace hráčských zprostředkovatelů (agentů) v ledním hokeji.

    Tiskové konference se zúčastní ředitel extraligy Josef Řezníček, hráčský agent Jiří Hamal (Global Management Group), právnička Transparency International ČR Sylvie Kloboučková a Jan Hanák, zakladatel a projektový manažer iniciativy Loveckorupcniku.cz.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 11:00.

    MCh