Poprad – Nové Zámky 7:0 (kon.) | B. Bystrica – Lipt. Mikuláš 2:1 (kon.) | Žilina – Martin 4:1 (kon.)
Nitra – Zvolen 5:2 (kon.)
koniec
HK Poprad
7:0 (2:0, 3:0, 2:0)
HC MIKRON Nové Zámky
Piatok 25.11.2016, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR) • 23. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
    55:26 J. BREJČÁK - 7:0
     
    55:26
    Poprad dal gól!
    Popradskí hokejisti ešte nekončia! Abramov spoza bránky nenašiel prihrávkou Bondru, ale k puku sa dostal JÁN BREJČÁK a švihom z tesnej blízkosti namieril pod hornú žŕdku!
    Asistencia: Dmitrij Abramov.
    53:36 ŠTRAUCH - 6:0
     
    53:36
    Poprad dal gól!
    Domáci pridávajú ďalší gól, momentálne je to už len deštrukcia súpera! Rapáč posunul medzi kruhy ANDREASOVI ŠTRAUCHOVI, ktorý správne namieril a švihom prekonal Škorvánka. Skompletizoval teda svoj hetrik v tomto stretnutí!
    Asistencie: Branislav Rapáč a Emil Bagin.
    31:29 TROLIGA - 5:0
     
    31:29
    Poprad dal gól!
    Kamzíci využívajú presilovú hru! Hvila si spracoval puk od Krotáka na ľavom kruhu a vystrelil. Škorvánek vyrazil iba pred seba betónom, kde bol dôrazný TOMÁŠ TROLIGA a okamžite bez problémov dorazil do bránky!
    Asistencie: Lukáš Hvila, Arne Kroták.
    27:37 LAPŠANSKÝ - 4:0
     
    27:37
    Poprad dal gól!
    Poprad sa baví hokejom a po dlhom tlaku prináša štvrtý gól! Henderson z rohu klziska nahral na pravý kruh Fabianovi, ktorý sa neulakomil a krásne posunul medzi kruhy na ADAMA LAPŠANSKÉHO, na ktorého strelu z prvej nemal Lundström šancu!
    Asistencie: Štefan Fabian, Kevin Henderson.
    23:07 HENDERSON - 3:0
     
    23:07
    Poprad dal gól!
    Popradčania skvelo nastupujú do druhej časti hry! KEVINOVI HENDERSENOVI síce unikol puk na pravom krídle, no brankár Lundström si nedal veľký pozor a preskočil mu cez hokejku a následne aj cez celé jeho telo a spadol do bránky! Domácim pomohla teraz aj šťastena.
    Asistencia: Adam Lapšanský.
    13:00 ŠTRAUCH - 2:0
     
    13:00
    Poprad dal gól!
    Domáci zvyšujú svoje vedenie! Brejčák potiahol akciu po pravom krídle a prihrával krížom cez bránkovisko. Puk sa tam však odrazil od hokejky hosťujúceho hráča, no ANDREAS ŠTRAUCH ho dokázal aj tak pomedzi Lundströmove nohy akosi zasunúť a skórovať!
    Asistencie: Ján Brejčák, Peter Lichanec.
    05:30 ŠTRAUCH - 1:0
     
    05:30
    Poprad dal gól!
    Kamzíci sa dostávajú do vedenia v tomto zápase! Krásny individuálny pohyb predviedol ANDREAS ŠTRAUCH, ktorý sa od mantinelu dostal cez kruh, popred bránkovisko, vytiahol z brány Lundströma a potom pohodlne zakončil!
    Asistencie: Peter Lichanec, Branislav Rapáč.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Góly a asistencie: 6. Štrauch (Lichanec, B. Rapáč), 13. Štrauch (J. Brejčák, Lichanec), 24. Henderson (Lapšanský), 28. Lapšanský (Fabian, Henderson), 32. Troliga (Hvila, Kroták), 54. Štrauch (B. Rapáč, Bagin), 56. J. Brejčák (Abramov)


    HK Poprad: Šúrek (Pajpach) – Chaloupka, Fabian (A), Suchý (A), Kurali, Dinda, J. Brejčák, Ježek – Lapšanský, Zagrapan, Henderson – Kroták (C), Mlynarovič, Hvila – Bondra, Troliga, Abramov – B. Rapáč, Lichanec, Štrauch
    HC MIKRON Nové Zámky: Lundström (28. Škorvánek) – Drtina, Cardwell, Sandgren, Mäkinen, Sucharda, Chovan (A), Rehák, Maier – Saarinen, Brabenec (A), Bahenský – Čaládi, Kytnár, M. Hudec (C) – Fábry, Pitule, Paulovič – Dubec, Lelkeš, Tibenský

    Rozhodca: Štefik – Riš, Korba

    Diváci: 931