Barys – Vladivostok 1:4 (kon.) | Jugra Chanty-Mansijsk – Chabarovsk 1:2 (kon.) | Metallurg Magnitogorsk – Viťaz 5:4 (kon.)
Čeljabinsk – Jaroslavľ 3:1 (kon.) | Ufa – D. Moskva 2:1 (kon.) | Čerepovec – CSKA Moskva 0:2 (kon.)
koniec
Jugra Chanty-Mansijsk
1:2 (0:0, 1:1, 0:1)
Amur Chabarovsk
cz Piatok 25.11.2016, 15:00 • Arena Jugra • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:43
    Grigorij Želdakov tvrdě vypálil z vrcholu kruhů, Metsola si ale připsal jistý zákrok a přerušil hru! Amur je čtvrt minuty od vítězství.
     
    59:02
    Hosté si komplikují situaci. Jan Kolář (CHA) se nechal vyloučit za hloupé podražení Akmaldinova a Alexandr Šaryčenkov navíc míří na střídačku!
     
    58:13
    Jakov Selezňov (JUG) a Tomáš Zohorna (CHA) se do sebe pustili u hrazení, oba kohouti vyfasovali dvouminutové tresty za hrubost.
     
    55:07
    Český zadák Jan Kolář (CHA) vyfasoval dvouminutový trest za podražení, Jugra tak bude mít skvělou příležitost na vyrovnání.
     
    54:27
    Denis Stasjuk mohl rozhodnout! Hostující forvard se po parádním pasu Romanceva ocitl úplně sám před Šaryčenkovem, ten si ale připsal skvělý zákrok!
     
    53:06
    Grigorij Želdakov našel ve skvělé pozici napřaženého Ljudučina, ten ale z voleje nedokázal usměrnit touš za dezorientovaného Metsolu!
     
    51:42
    Jugra si zahraje přesilovku, Danil Romancev (CHA) vyfasoval dvouminutový trest za hákování.
    45:42 Nikita KAMALOV - 1:2
     
    45:42
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    Laxnost se domácím nevyplatila! Hráči Jugry přišli o puk ve středním psmu a Denis Stasjuk se vydal do rychlé protiakce. Zakončit se mu sice nepodařilo, odraženého kotouče se ale na levém kruhu zmocnil NIKITA KAMALOV a nekompromisně zavěsil! Asistence:
     
    44:02
    Hosté propadli ve středním pásmu a jeden z hráčů Jugry se vydal do samostatného úniku, Juha Metsola ale předvedl skvělý zákrok a udržel bezbrankový stav!
     
    43:10
    Andrej Ankudinov (JUG) si půjde odpykat dvouminutový trest za hrubost, Amur si tak zahraje další přesilovku.
    27:55 Konstantin PANOV - 1:1
     
    27:55
    Jugra právě vstřelila branku!
    Nyní už to domácím vyšlo! Kapitán KONSTANTIN PANOV si nabruslil na levý kruh, vypálil a jeho nepříliš záludná střela nejistému Metsolovi překvapivě propadla až do sítě! Asistence: Jevgenij Lapenkov, Roman Ljudučin.
    25:23 Tomáš ZOHORNA - 0:1
     
    25:23
    Chabarovsk právě vstřelil branku!
    V přesilovce už to hosté sice nestihli, nedlouho po Chlystovově návratu na led se ale dostávají do vedení! Ramstedt vypálil z pravého kruhu a TOMÁŠ ZOHORNA kotouč bruslí ztečoval za Šaryčenkovova záda! Platnost gólu ještě musel posoudit videorozhodčí. Asistence: Teemu Ramstedt, Jan Kolář.
     
    22:52
    Denis Chlystov (JUG) vyfasoval dvě minuty za podražení, Chabarovští si tak zahrají další přesilovou hru.
     
    19:18
    Kirill Beljajev (JUG) si v souboji nedaleko soupeřovy svatyně pomohl vysokou holí – je tu přesilovka pro Amur.
     
    17:31
    Kotouč nebezpečně poskakoval na hostujícím brankovišti, ani jeden z hráčů v modrém dresu ho ale nedokázal dorazit do sítě!
     
    16:35
    Grigorij Želdakov (JUG) a Arťom Zub (CHA) shodili rukavice! Oba vyfasovali pětiminutové tresty za bitku, Kuusela (CHA) ale navíc dostal dvě minuty za držení, a tak si Jugra zahraje přesilovku.
     
    16:11
    Roman Ljudučin (JUG) za zbytečné protesty dostal desetiminutový osobní trest, pokračovat ale budeme v plném počtu na obou stranách.
     
    12:42
    Kirill Beljajev (JUG) vyfasoval dvě minuty za vysokou hůl, přesilovou hru si tak zahrají i Chabarovští.
     
    08:26
    Vyloučení v týmu Amur Chabarovsk (Vjačeslav Litovčenko – 2 min., nedovolené bránění).

    Vojtěch Balon

    Góly a asistencie: 28. Panov (Lapenkov, Ľudučin) – 26. T. Zohorna (Ramstedt, J. Kolář), 46. Kamalov


    Jugra Chanty-Mansijsk: Šaryčenkov (Fokin) – Želdakov, Pogorišný, Ibrahimov, Selezňov, Ugolnikov, Kulik, S. Gusev, Orlov – Lapenkov, Panov, Ľudučin – Buľanskij, D. Chlystov, Medvedev – Sokolov, Kurianov, Akmaldinov – K. Majorov, Ankudinov, Baľajev.
    Amur Chabarovsk: Metsola (Andrjuchov) – Kondratěv, J. Kolář, Aťušov, Zub, Kamalov, Kosmačjov, Podzinš – Ramstedt, Kuusela, T. Zohorna – Litovčenko, Byvalcev, Vl. Ušenin – Romancev, Stasjuk, Železnov – V. Popov, Dědunov, Nazarov.

    Rozhodca: Gamalej, Ovčinnikov – Goljak, Dědulja