CSKA Moskva – Leverkusen 1:1 (kon.) | Monaco – Tottenham 2:1 (kon.) | Lisabon – Real Madrid 1:2 (kon.)
Dortmund – Légia Varšava 8:4 (kon.) | Leicester – Brugge 2:1 (kon.) | Kodaň – Porto 0:0 (kon.)
D. Záhreb – Lyon 0:1 (kon.) | Sevilla – Juventus 1:3 (kon.)
koniec
Leicester City
2:1 (2:0)
Club Bruggy KV
Utorok 22.11.2016, 20:45 • King Power Stadium • Liga majstrov • Skupina G
Predzápasové kurzy
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 20:45.
     
    Vážení fanúšikovia!

    Vítam vás pri sledovaní online textového prenosu z ďalšieho zápasu Ligy majstrov. Tentokrát sa spoločne pozrieme na súboj anglického majstra Leicestru City s belgickým Clubom Bruggy. Úvodný výkop je na programe v tradičnom čase o 20:45.

    LEICESTER CITY

    Šokujúci majster anglickej Premier League z vlaňajšej sezóny Leicester City zažíva premiérovú účasť medzi európskou futbalovou smotánkou. No a treba povedať, že zatiaľ sa Líškam darí nadmieru. Sú na čele svojej skupiny s desiatimi bodmi na svojom konte. Jedinú stratu zaznamenali pri poslednom meraní síl s dánskym FC Kodaň. Čo je však ešte zaujímavejšie, mužstvo trénera Claudia Ranieriho doposiaľ v Lige majstrov neinkasovalo ani gól. Na druhej strane, súperových brankárov prekonali futbalisti Leicestru päťkrát. Týchto päť presných zásahov si rozdelili traja hráči Riyad Mahrez sa presadil trikrát a po jednom zásahu pridali Marc Albrighton a Islam Slimani. Napriek sľubne sa vyvíjajúcej situácii v Lige šampiónov, v domácej súťaži sa Leicestru vôbec nedarí podľa predstáv. V tabuľke mu patrí až trinásta priečka a na víťazstvo čaká už presne jeden mesiac. Naposeldy počas víkendu neuspel ani na pôde Watfordu, kde prehral 2:1. Trénerovi Claudiovi Ranierimu robí vrásky na čele zdravotný stav viacerých jeho zverencov. Na listine zranených sú brankár Kasper Schmeichel, Ben Chilwell, Yohan Benalouane a Leonardo Ulloa. Navyše, otázny je aj štart dvojice Matthew James-Nampalys Mendy.

    CLUBE BRUGGY

    Club Bruggy je štrnásťnásobným majstrom Belgicka. Na ten posledný ligový primát z uplynulej sezóny však Bruggy čakali dlhých jedenásť rokov. Do Ligy majstrov sa modro-čierni vracajú prvý raz od sezóny 2005/2006. Návrat im však zatiaľ vôbec nevychádza, keď doposiaľ v štyroch dueloch nezískali ani bod a dokonca strelili len jediný gól, o ktorý sa postaral Jelle Vossen pri prehre s FC Porto 1:2. Zverencom trénera Michela Preudhommea sa úplne podľa predstáv nedarí ani v domácej Jupiler League, v ktorej im po pätnástich kolách patrí až štvrtá priečka. Na Leicester City sa ale hráči okolo skúseného kapitána Timmyho Simonsa naladili víťazne, keď uspeli na ihrisku St.Truiden pomerom 0:1. Trénerovi Preudhommeovi bude dnes pre žlté karty chýbať dištancovaný Ruud Vormer a otázny je štart v prípade Liora Refaelova.

    Prvý vzájomný zápas týchto dvoch tímov v septembri tohto roka sa niesol jasne v znamení Leicestru, ktorý v Belgicku uspel rozdielom triedy (0:3). V prospech The Foxes bude dnes navyše hovoriť aj ich domáce prostredie. Otázne však je, ako sa Líšky vyrovnajú so stratou zraneného gólmana Kaspera Schmeichela.
     
    Úvodné zostavy:

    Leicester City: Zieler – Simpson, Huth, Morgan (C), Fuchs – Mahrez, A. King, Drinkwater, Albrighton – Vardy, Okazaki.
    Náhradníci: Hamer – Amartey, Gray, L. Hernández, A. Musa, Schlupp, Ulloa.

    Club Brugge KV: Butelle – Cools, Poulain, Mechele, De Bock – Claudemir, Simons (C), Pina, Vanaken – Vossen, Izquierdo.
    Náhradníci: Bruzzese – Bolingoli-Mbombo, Denswil, Wesley, Gedoz, Limbombe, van Rhijn.

    Rozhodca: Ruddy Buquet.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    1
    Zápas sa začal rozohrávkou hostí z Brúg. Ich prvý útok však rezolútnym odkopom na druhú stranu ihriska prerušil Wes Morgan.
     
    2
    Od úvodných sekúnd majú loptu na svojich kopačkách futbalisti Leicestru. Na Jamieho Vardyho smerovali už dve zaujímavé prihrávky. Ani Wes Morgan a následne ani Andy King však úspešní neboli a defenzíva Brúg všetko vyriešila.
     
    3
    Po prvý raz sa pokúšali zaútočiť aj hráči belgického mužstva, Christan Fuchs však dvakrát v krátkom časovom slede zastavil Claudemira.
     
    4
    V tejto chvíli predviedol Jamie Vardy veľmi dobrý vysoký pressing, ktorým narušil rozohrávku dvojice Benoit Poulain-Brandon Mechele. Vhadzujú však hostia.
     
    5
    Leicester City dáva gól! Anglický majster sa ujíma rýchleho vedenia. Najskôr Tomás Pina stroskotal pri svojim priechode pokutového územia na Dannym Drinkwaterovi. Ten rýchlo rozohral protiútok, po ktorom našiel Christian Fuchs krásnym centrom ŠINDŽIHO OKAZAKIHO, a ten sa už nemohol mýliť!
    5. Šindži Okazaki (LEC) - 1:0
     
    6
    Leicester do tohto zápasu vstúpil s jasným cieľom zvíťaziť. Ak totiž Líšky získajú tri body, spečatia svoj postup do osemfinále Ligy majstrov.
     
    7
    No a Leicester pokračuje vo veľkej aktivite. V tejto chvíli sa však Riyad Mahrez proti dvojici obrancov Brúg nepresadil.
     
    8
    Teraz ale Mahrez predviedol nádhernú prácu s loptou, povyvzvrtal duo Mechele-De Bock a gólman Ludovic Butelle vyráža jeho zakončenie na prvý rohový kop!
     
    9
    Po centri od pravej rohovej zastávky sa do zakončenia dostal Andy King, avšak nenamieril presne.
     
    10
    Na opačnej strane Tomás Pina vymyslel peknú prienikovú prihrávku na Josého Izquierda, Ron-Robert Zieler však dobre čítal hru a včas vybehol.
     
    11
    Školácku chybu teraz spravil ľavý obranca Clubu Bruggy Laurens De Bock, ktorý pod tlakom Riyada Mahreza nezvládol malú domov svojmu gólmanovi a mimoriadne lacno daroval Leicestru ďalší rohový kop.
     
    12
    V defenzíve Brúg sa v tejto chvíli kopia chyby. Dion Cools teraz dokonca poslal loptu priamo na nohu Jamieho Vardyho. Jeho chybu musel naprávať až Benoit Poulain.
     
    13
    Zverencom Claudia Ranieriho rýchly gól evidentne pomohol a od tej chvíle posielajú do pokutového územia jednu loptu za druhou. V tejto chvíli hľadal Christian Fuchs prihrávkou na hranicu šestnástky Andyho Kinga, dobre však zasiahol Timmy Simons.
     
    14
    Na pravej strane domácej ofenzívy kombinoval Riyad Mahrez s Dannym Drinkwaterom, ich spoluprácu však prerušil Hans Vanaken. Drinkwater navyše vyzerá, že má nejaké zdravotné problémy, pravdepodobne s chrbtom.
     
    15
    Tak to bola veľká šanca Clubu Bruggy. Izquierdo dostal loptu vďaka svojej individuálnej šikovnosti až do pokutového územia, kde chcel nabiť Jellemu Vossenovi, ten sa však dostal pod tlak defenzívy súpera a napokon nedokázal dôrazne zakončiť.
     
    16
    Leicester vyrazil okamžite do protiútoku. Tentokrát si ale Christian Fuchs so Šindžim Okazakim pri finalizácii akcie vôbec nerozumeli a všetko rieši Ludovic Butelle.
     
    17
    V týchto momentoch sa už začínajú osmeľovať aj futbalisti Brúg, José Izquierdo ale opäť svojou prihrávkou nenašiel Jelleho Vossena.
     
    18
    Domáci to stále skúšajú najmä po svojej ľavej strane. Už niekoľkokrát sme však dnes videli, ako lopta preplachtila celou šírkou ihriska z jednej strany na druhú.
     
    19
    Dopredu opäť vyrážal José Izquierdo, ktorý chcel kolmicou poslať do šance Jelleho Vossena. Ten však bol v postavení mimo hry, čo neuniklo pozornosti čiarového rozhodcu.
     
    20
    Andy King sa pokúšal loptou vzdchom nájsť nabiehajúceho Dannyho Simpsona, lopta však skončila až na tribúne za brankárom Butellem.
     
    21
    Center Hansa Vanakena na opačnú stranu mal nájsť Claudemira, proti nemu však veľmi dobre zasiahol Christian Fuchs.
     
    22
    V pokutovom území po súboji s Robertom Huthom sa na zemi ocitol Jelle Vossen, hlavný rozhodca však nepíska.
     
    23
    So začiatkom druhej polovice prvého polčasu preberajú iniciatívu hráči Clubu Bruggy, ktorí v týchto momentoch získavajú po aktivite Hansa Vanakena aj svoj prvý rohový kop.
     
    24
    Center Vanakena síce príliš nebezpečný nebol, no Bruggy si z neho dokázali vybojovať autové vhadzovanie. Po dlhej lopte do pokutového územia následne hlavičkoval, ak sa nemýlim, Brandon Mechele, avšak Ron-Robert Zieler stál presne tam, kde mal a situáciu bez problémov zneškodnil.
     
    25
    Šindži Okazaki si síce pekne prebral prihrávku od Dannyho Simpsona, následne sa však zamotal do svojich kľučiek a ani jeho protesty nepomohli proti verdiktu čiarového rozhodcu, ktorý nariadil autové vhadzovanie pre hostí.
     
    26
    Jelle Vossen sa takmer dostal k lopte z hĺbky poľa, nezachytil ju však na hracej ploche, a tak sa snaha Brúg končí.
     
    27
    Leicester síce v posledných minútach mierne ubral z tempa, no napriek tomu sa zdá, že má situáciu pomerne bezpečne pod kontrolou a momentálne manévruje s loptou na polovici ihriska.
     
    28
    Pokutový kop pre Leicester City! Riayd Mahrez pekne sklepol dlhú loptu pre Marca Albrightona, ktorý sa snažil obísť Diona Coolsa. Pravý bek Brúg ho dokázal zastaviť len za cenu faulu, a tak je tu príležitosť pre anglického majstra zvýrazniť svoje vedenie!
     
    30
    Leicester City dáva gól! Zodpovednosť na seba zobral RIYAD MAHREZ, a aj keď penaltu nekopol vôbec ideálne, Ludovic Butelle sa vydal na presne opačnú stranu ako mal, a tak lopta končí za jeho chrbtom!
    30. Riyad Mahrez (LEC) - 2:0
     
    31
    Hoci sa skúsený kapitán Brúg Timmy Simons čuduje, v súboji s Jamiem Vardym evidentne použil nedovolené prostriedky, a tak môžu The Foxes pokračovať vo svojej aktivite.
     
    32
    Hráči Brúg si veľmi často v osobných súbojoch pomáhajú nedovolenými zákrokmi, na čo koniec koncov pred pár momentami aj doplatili. V tejto chvíli sa proti Šindžimu Okazakimu na polovici ihriska previnil Claudemir.
     
    33
    Marc Albrighton chcel rýchlou kolmicou na ľavé krídlo nájsť Jamieho Vardyho. Anglický kanonier však nielenže loptu nezachytil na ihrisku, následne si musel dokonca prezuť svoje kopačky.
     
    34
    Leicester opäť zatlačil na defenzívu Brúg a Dannymu Drinkwaterovi veľa nechýbalo, aby sa dostal k odrazenej lopte v pokutovom území skôr ako Ludovic Butelle.
     
    35
    Ďalšiu peknú kombináciu po dlhej prihrávke od Riayda Mahreza na Jamieho Vardyho prerušuje až ofsajdový verdikt rozhodcu.
     
    36
    Andy King centroval z pravej strany, našiel však len Christiana Fuchsa. Po Rakušanovom opätovnom pokuse poslať loptu "do ohňa" si domáci pýtali rohový kop, ten však neprišiel.
     
    37
    Tlak Leicestru sa ale každou akciou zvyšuje a v tejto chvíli si dokázali domáci futbalisti vybojovať dva rohové kopy v priebehu pár sekúnd. Defenzíva Brúg má čo robiť, aby loptu dostala čo najďalej od svojho brankára.
     
    38
    Hostia to opäť skúsili aj v ofenzíve. Opäť sa to však skončilo len nedovoleným zákrokom v strede poľa, keď sa proti Šindžimu Okazakimu previnil Tomás Pina.
     
    39
    Leicester síce manéveruje s loptou len na svojej polovici, Brugy však na jeho rozohrávku nevytvárajú takmer žiaden tlak, a tak to má anglický šampión všetko pod kontrolou.
     
    40
    Jamie Vardy sa prebil až do poktutového územia a pri jeho snahe odcentrovať loptu na ďalší rohový kop odvracia Benoit Poulain.
     
    41
    Po tejto štandardnej situácii sa v zaujímavej pozícii na hlavičkoév zakončenie ocitol kapitán Líšok Wes Morgan, trafil však len do miest, kde stál Ludovic Butelle.
     
    42
    Pekný futbalový moment. José Izquierdo napriahol spoza šestnástky a dobre mierenou strelou donútil Rona-Roberta Zielera vytlačiť loptu na rohový kop.
     
    43
    Hostia ale pri realizácii tejto štandardky neuspeli a Leicester chcel vyraziť do ďalšieho protútoku. Tentokrát mu však nevyšiel prechod do finálnej fázy, a tak si napokon defenzíva Brúg mohla vydýchnuť.
     
    44
    Futbalisti Leicestru majú nahraté a s blížiacim sa koncom prvého polčasu sa nikam neponáhľajú. Aktuálne opäť držia loptu v blízkosti poliaceho kruhu.
     
    45
    Sériu prihrávkou na polovici ihriska prerušila dlhá lopta smerujúca na Riyada Mahreza, ktorú však Alžírčan nezachytil, a tak môže opäť vykopávať Ludovic Butelle.
     
    45
    Prvý polčas sa skončil.
     
    Anglický majster Leicester City pevnými nohami kráča za postupom do osemfinále Ligy majstrov. Po prvom polčase totiž po góloch Šindžiho Okazakiho a Riyada Mahreza z pokutového kopu vedie nad Clubom Bruggy 2:0 a hru bez problémov kontroluje. Ak si dnes Líšky pripíšu tri body, účasť medzi najlepšou šestnástkou tímov starého kontinentu im už neujde.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    46
    Druhý polčas sa začal rozohrávkou futbalistov Leicestru. Vyzerá to tak, že ani jeden z trénerov zatiaľ do svojej základnej jedenástky nezasiahol, a tak pokračujeme v nezmenených zostavách.
     
    47
    O prvý útok sa pokúšali Bruggy, dlhú prihrávku na Hansa Vanakena však dobrým zákrokom prerušil Wes Morgan.
     
    47
    Po následnom autovom vhadzovaní sa k strele odhodlal Jelle Vossen, bol to však skôr propagačný pokus.
     
    48
    V druhom polčase zatiaľ hra nemá nijak vysoké tempo, Leicester sa nikam neponáhľa a dá sa predpokladať, že nechá o niečo viac hrať aj svojho súpera.
     
    49
    Nenápadný prienik Jamieho Vardyho prerušil sklzom Dion Cools. Z následného autového vhadzovania Christiana Fuchsa sa Vardy takmer dostal do veľkej príležitosti, loptu však veľmi tesne minul, a tá preletela celou šírkou ihriska.
     
    50
    V týchto momentoch sa Leicestru podarilo hostí zatlačiť pred ich pokutovým územím a po ďalšej akcii po ľavej strane majú domáci dokonca k dispozícii rohový kop.
     
    51
    Štandardná situácia Líšok sa síce s úspechom nestretla, následne však posielal loptu pred brankára Butelleho Riyad Mahrez a Vardymu opäť chýbali centimetre.
     
    52
    Club Brugge dáva gól! Bruggy sa z ničoho nič dostávajú späť do zápasu, keď po súboji v strede poľa defenzíve Leicestru unikol JOSÉ IZGUIERDO a trafil to skutočne parádne do ľavého horného rohu Zielerovej brány! Domáci brankár nemal žiadnu šancu!
    52. José Izquierdo (BGY) - 2:1
     
    53
    No a zápas bude opäť o niečo zaujímavejší. Vyzerlo to, že Leicester má všetko pevne pod kontrolou, no inkasovaný gól môže zamávať so psychikou anglického majstra.
     
    54
    Na ľavom krídle kombinovali Christian Fuchs a Marc Albrighton, proti centru druhého menovaného zasiahol Ludovic Butelle.
     
    55
    Pred Butelleho mieril ďalší nebezpečný center, aj s týmto si však dvojica stopérov Poulain-Mechele dokázala poradiť.
     
    57
    Už-už to vyzeralo, že sa bude Christian Fuchs rútiť sám na bránu hostí, keď si takmer prebral dlhú loptu od Dannyho Simpsona, dobre však zasiahol Dion Cools ktorý odvrátil loptu na rohový kop.
     
    58
    Leicester mal napokon k dispozícii až dva rohy, ani jeden z nich však nedokázal využiť na priame ohrozenie Ludovica Butelleho a navyše všetku snahu domácich prerušil nedovolený zákrok Riyada Mahreza na Laurensa De Bocka.
     
    59
    Tak to je veľká škoda pre domácich! Po krásnom centri od Christiana Fuchsa z ľavej strany totiž Jamie Vardy predviedol ndáherné zakončenie pätičkou, čiarový rozhodca však správne videl tesný ofsajd kanoniera Líšok.
     
    60
    No a následne je tu ofsajd aj na opačnej strane, ktorý ubránil Leicester od vyrovnávajúceho gólu.Aj tentokrát však videli rozhodcovia postavenie Jelleho Vossena správne.
     
    61
    Striedanie v tíme Club Brugge KV: z ihriska odchádza Tomás Pina, prichádza Anthony Limbombe.
     
    62
    Nový muž na ihrisku Anthony Limbombe sa nám okamžite predviedol v dobrom svetle. Prebral si loptu z hĺbky ihriska, následne mu ale lopta v rozhodujúcom okamihu sklzla z kopačky, a tak nenamieril presne.
     
    63
    V týchto momentoch opäť sledujeme pokojnejšiu pasáž zápasu. Treba však povedať, že hráčov Brúg evidentne nabudil kontaktntý gól a snažia sa rozohrávku Leicestru napádať už v počiatku.
     
    64
    Bruggy to opäť skúšali po ľavej strane, Hans Vanaken však prihrávkou pod seba Anthonyho Limbombeho na hranici pokutového územia nenašiel.
     
    65
    Bruggy pokračujú v aktivite, keď držia loptu na polovici ihriska a snažia sa vymyslieť niečo, čím by prekabátili defenzívu Leicestru City.
     
    66
    Ani tentokrát sa im to ale nepodarilo, keď bol Claudemirovi odmávaný ofsajd.
     
    67
    Na opačnej strane si Jamie Vardy pomohol v súboji s Brandonom Mechelem rukami.
     
    67
    Tentokrát zasa Claudemir prišliapol pravačku Riyada Mahreza a hlavný rozhodca opäť píska.
     
    68
    Striedanie v tíme Leicester City: z ihriska odchádza Riyad Mahrez, prichádza Jeff Schlupp.
    Striedanie v tíme Leicester City: z ihriska odchádza Šindži Okazaki, prichádza Demarai Gray.
     
    69
    Laurens De Bock spravil ďalšiu veľkú chybu v rozohrávke, ktorú vystihol striedajúci Jeff Schlupp, pokúsil sa o individuálne zakončenie akcie, avšak lopta mu vôbec nesadla a namieril len do miest, kde stál Ludovic Butelle.
     
    70
    Bruggy sa presunuli opäť do útoku a dokázali si vybojovať dva rohové kopy v krátkom časovom slede.
     
    71
    Striedanie v tíme Club Brugge KV: z ihriska odchádza Laurens De Bock, prichádza Ricardo van Rhijn.
     
    71
    Po druhom zo spomínanej dvojice rohových kopov zakončoval z veľkej diaľky Dion Cools, lopta však skončila len na tribúne.
     
    72
    Tak to je veľká škoda pre Bruggy. Dnes už totiž zaznamenali druhý presný zásah z ofsajdového postavenia. Tentokrát sa pri sklepávaní na Hansa Vanakena v ofsajde ocitol Jelle Vossen.
     
    73
    Leicester City podáva v druhom polčase pomerne profesorský výkon a až na pár svetlých momentov skutočne necháva viac hrať svojho súpera, čím si ale "koleduje" o vyrovnávajúci gól.
     
    74
    Ďalšia ofenzívna aktivita hostí sa ale končí nedovoleným zákrokom na Wesa Morgana. Kapitán Leicestru sám aj pošle loptu opäť do hry.
     
    75
    Po sérii súbojov pri ľavej postrannej čiare napriahol k ďalekonosnému pokusu Timmy Simons. Kapitán hostí ale trafil len dobre postaveného Roberta Hutha. Z následnej odrazenej lopty Dion Cools nič nevyťažil, keď trafil len skupinku fanpšikov sediacu za bránou Rona-Roberta Zielera.
     
    77
    Leicester sa po dlhšej odmlke opäť pokúsil niečo vymyslieť aj na polovici súpera, defenzíva Brúgg však dnes pracuje až na pár výnimiek veľmi dobre.
     
    78
    Striedanie v tíme Leicester City: z ihriska odchádza Marc Albrighton, prichádza Daniel Amartey.
     
    79
    Dlhé autové vhadzovanie Ricarda van Rhijna odokázal len na rohový kop odvrátiť svojou hlavičkou Wes Morgan.
     
    80
    Center pred Rona-Roberta Zielera od ľavej rohovej zastávky bol síce nádejný, no gólman Leicestru ho dokázal vyboxovať a s pomocou svojej defenzívy dostať loptu do bezpečia.
     
    81
    Domáci následne útočili po pravej strane, kde ale Demarai Gray nedostal loptu cez Ricarda van Rhijna. Pokračuje však aktivita Líšok.
     
    82
    Kombinácia Jamieho Vardyho s Jeffom Schluppom na ľavom krídle sa skončila zblokovaným centrom druhého menovaného.
     
    83
    Dlhé autové vhadzovanie Christiana Fuchsa dokázala defenzíva Brúgg odvrátiť len k Jeffovi Schluppovi, avšak jeho strelecký pokus bol mimoriadne nevydarený.
     
    84
    Obrovská príležitosť Brúgg! Hostia vyrazili do rýchleho protúotku, po ktorom rozohrávali rohový kop. Center od pravej rohovej zastávky bol mimoriadne nebezpečný a Benoit Poulain na zadnej žrdi ho minul len veľmi tesne!
     
    85
    Striedanie v tíme Club Brugge KV: z ihriska odchádza Claudemir, prichádza Wesley.
     
    86
    Leicester príliš nezvláda záver tohto stretnutia a necháva sa svojim súperom stále viac dostávať pod tlak. Po ďalšom rohovom kope opäť zakončoval jeden z hostí a jeho strelu dokázala defenzíva The Foxes zblokovať len na ďalší roh.
     
    87
    Christian Fuchs musel poriadne zabojovať proti dobiedzajúcemu Anthonymu Limbombemu a odkopnúť pred ním loptu do bezpečia. V opačnom prípade by sa hráč hostí dostal do jasnej príležitosti na skórovanie.
     
    88
    Striedajúci Wesley to teraz proti Dannymu Drinkwaterovi v snahe získať loptu prrehnal s aktivitou, a tak rozohrávať bude opať Leicester.
     
    89
    Tak tejto akcii chýbal už len gól. Leicester predviedol nádhernú spoluprácu na jeden dotyk, Jamie Vardy sklepol loptu na Demaraia Graya, avšak mladík v drese domácich v zakončení proti gólmanovi Butellemu zaváhal!
    89. Daniel Amartey (LEC)
     
    90
    Jelle Vossen triafa o pár sekúnd len bočnú sieť, Ron-Robert Zieler sa nikam neponáhľa a napokon inkasuje aj žltú kartu.
     
    90
    Nadstavovať sa budú tri minúty.
     
    90+1
    V prvej minúte nadstaveného času sa nič zvláštne neudialo, loptu držali hráči Leicestru na polovici súpera, k ničomu nebezpečnému sa však nedostali.
     
    90+2
    Daniel Amartey sa prebíjal po ľavej strane, v rozhodujúcom momente ho však od lopty odstavil Brandon Mechele.
     
    90+3
    Veľká príležitosť pre Demaraia Graya! Leicester predviedol ďalší rýchly protiútok, po ktorom sa cez Jeffa Schluppa lopta dostala až ku Grayovi, ktorého však opäť vychytal Ludovic Butelle!
     
    90+4
    Koniec zápasu.
     
    Leicester City postupuje do vyraďovacích bojov Ligy majstrov 2016/2017. V základnej G-skupine totiž naďalej ani raz nezaváhal a aj keď inkasoval vôbec prvý gól, Clubbe Bruggy napokon zdolal 2:1. S týmto konštatovaním sa s vami lúčim a prajem vám dobrú noc! (22:39:05)

    Jakub Kocourek

    Góly: 5. Okazaki, 30. Mahrez – 52. Izquierdo

    Karty:   90. Zieler (LEC)


    Držení míče: 51 % : 49 %.
    Střely na branku: 9:3. Střely mimo: 2:4. Rohy: 11:7. Ofsajdy: 2:4. Fauly: 5:9.
    Leicester City: Zieler – Simpson, Huth, Morgan (C), Fuchs – Mahrez (68. Schlupp), A. King, Drinkwater, Albrighton (78. Amartey) – Vardy, Okazaki (68. Gray).
    Náhradníci: Hamer – Amartey, Gray, L. Hernández, A. Musa, Schlupp, Ulloa.

    Club Bruggy KV: Butelle – Cools, Poulain, Mechele, De Bock (71. van Rhijn) – Claudemir (85. Wesley), Simons (C), Pina (61. Limbombe), Vanaken – Vossen, Izquierdo.
    Náhradníci: Bruzzese – Bolingoli-Mbombo, Denswil, Wesley, Gedoz, Limbombe, van Rhijn.

    Rozhodca: Ruddy Buquet