Kazaň – Togliatti 5:3 (kon.) | Viťaz – Jaroslavľ 2:1 (kon.)
koniec
Viťaz Moskovská oblasť
2:1 (0:1, 1:0, 1:0)
Lokomotiv Jaroslavľ
cz Nedeľa 20.11.2016, 15:00 • Viťaz Ice Palace, Podolsk • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    58:45
    Hosté to zkoušejí bez Murygina v bráně a tak uvidíme hru 6 na 5.
     
    53:00
    Hosté teď mají opravdu obrovský tlak, jenže Säteri chytá opravdu skvěle a i s další tvrdou ranou z mezikruží v podání Kozuna si poradil!
     
    52:49
    K opravdu nebezpečné akci se dostal Kronwall, který z pozice beka prokličkoval až před samotného Säteriho, jenže ten se skvěle roztáhl a jeho akci zastavil!
    50:01 Alexej KOPEJKIN - 2:1
     
    50:01
    Viťaz právě vstřelil branku!
    No a je to horší tým, který nakonec jde do vedení! Podolsk rozhodně neměl více ze hry, ale po rychlé akci se dostal k zakončení v tutové pozici přímo před brankou ALEXEJ KOPEJKIN a tvrdou ránou mimo dosah Murygina poslal domácí do vedení! Asistence: Jakub Jeřábek a Mario Kempe.
     
    39:51
    Ale tato velká početní výhoda končí předčasně, vyloučen je totiž i domácí hráč. Nikita Vyglazov se provinil držením.
     
    39:33
    A teď zvonila tyčka za Muryginem! Ke střele se dostal v dobrém prostoru Kempe, ale orazítkoval pouze konstrukci brány.
     
    38:41
    V obrovské šanci byl Kopejkin, který z úhlu cpal puk do branky, už to skoro povedlo, ale z čáry ho nějak vyšťouchnul Murygin svou holí!
     
    38:11
    Pro domácí je to ještě o něco lepší! Hned po bully totiž zezadu na hrazení naremploval kapitán Kronwall a je tu přesilovka 5 na 3. Navíc je tu osobní desetiminutový trest pro švédského beka.
     
    38:06
    Tak uvidíme do konce třetiny ještě minimálě jednu přesilovku – Petri Kontiola hodně nešikovně podrazil svého soupeře a Lokomotiv jde do čtyřech.
     
    37:29
    Na druhé straně se dostal do obrovské šance Mosaljov, které byl ve výborné pozici na střelu, kterou také vyslal, ale puk se zastavil o tyčku Säteriho brány!
     
    28:01
    Domácí ale jdou do dalšího oslabení, na trestnou lavici totiž po hře vysokou holí míří Afinogenov.
    25:16 Miro AALTONEN - 1:1
     
    25:16
    Viťaz právě vstřelil branku!
    Tak toto bylo velice rychlé a vyloučení je potrestáno! MIRO AALTONEN dostal dobrý pas z modré čáry a najednou byl v pravém kruhu zcela sám, takže měl dost času na přesnou střelu – tu také vyslal a i díky clonění jednoho ze svých kolegů dokázal propálit bezmocného Murygina! Asistence: Jakub Jeřábek.
     
    24:59
    Opět došlo k mírné potyčce, tentokrát před střídačkou domácího Viťazu, nakonec se to neobejde bez vyloučení – na trestnou lavici si jde sednout Alexandr Kadějkin za vražení na hrazení.
    18:02 Maxime TALBOT - 0:1
     
    18:02
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    No a nakonec je tato početní výhoda už využita! Po nahození Kozuna před branku se nejrychleji zorientoval kanonýr Jaroslavle MAXIME TALBOT, který dokázal nadvakrát puk propasírovat za rozhozeného gólmana Säteriho! Ten toho těžko mohl udělat více. Asistence: Petri Kontiola a Brandon Kozun.
     
    17:00
    Je tu další vyloučení, nedovoleného bránění se totiž před vlastní bránou dopustil Sergej Gimajev a je dnes již podruhé poslán na trestnou lavici.
     
    14:21
    Nakonec je to tedy "jenom" vyloučení, na trestnou lavici na dvě minuty za hákování usedne Vladislav Gavrikov.
     
    14:16
    I po skončení početní výhody puk více drželi hosté, nakonec ale ujel všem Aaltonen, který jel v podstatě sám a byl faulován, otázka tak je, jestli se bude vylučovat nebo se pojede trestné střílení.
     
    11:21
    Nakonec je to vyloučení pouze na jedné straně, nejintenzivněji údery rozdával domácí Sergej Gimajev a je vyloučen na dvě minuty za hrubost.
     
    07:25
    Do hodně dobré šance se teď hnal domácí Afinogenov, který ze strany jel skoro sám na Murygina, jenže zvolil důraz na úkor přesnosti a bránu tak o kousek přestřelil!
     
    02:57
    Tak toto byla obrovská šance domácího Podolsku! Před bránu Jaroslavle se natlačilo hned několik hráčů a Murygin musel čarovat na čáře, aby vyrazil postupně pokusy jak Aaltonena, tak i Kopejkina!
     
    01:30
    Hned v úvodu je tu ale komplikace pro hosty, vyloučen je totiž ani ne po dvou minutých Michajl Pašnin, který se provinil podražením.

    Ondřej Hradecký

    Góly a asistencie: 26. M. Aaltonen (Jeřábek), 51. Kopejkin (Jeřábek, Kempe) – 19. Talbot (Kontiola, Kozun)


    Viťaz Moskovská oblasť: Säteri – Katičev, Jeřábek, Golovkov, Semionov (C), Berďukov, S. Romanov, Gimajev, Jepišin – Kopejkin, M. Aaltonen, Kempe – Afinogenov, Nikulin, Makejev – Vyglazov, Horák, A. Černov – Soloduchin, Abdullin, Cyganov.
    Lokomotiv Jaroslavľ: Murygin – Kronwall (C), Manuchov, Gavrikov, Pašnin, Ljubuškin, Koledov, Čerepanov, Iljenko – Kozun, Kontiola, Talbot – Apalkov, Kadejkin, Mosaljov – Kartajev, Loktionov, Čistov – Polunin, Kraskovskij, Korškov.

    Rozhodca: Konc, Cyplakov – Sirotkin, Šichanov