K. Vary – Třinec 0:3 (kon.) | Litvínov – Mladá Boleslav 3:2 (kon.) | Plzeň – Zlín 1:3 (kon.)
Pardubice – Hradec Králové 3:4 (kon.)
koniec
HC Dynamo Pardubice
3:4 (1:2, 1:1, 1:1)
Mountfield HK
cz Streda 09.11.2016, 18:00 • Tipsport arena • Tipsport extraliga (ČR) • 18. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
    53:42 Blaž GREGORC - 3:4
    Zdroj: Hokejka TV
     
    53:42
    Hradec právě vstřelil branku!
    Královéhradečtí se usadili v útočném pásmu a jejich tlak vyústil až ve vstřelenou branku! Jaroslav Bednář posunul puk na modrou na BLAŽE GREGORCE, který přesnou střelou příklepem poslal svůj tým do vedení. Asistence: Jaroslav Bednář.
    41:12 Petr ČÁSLAVA - 3:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    41:12
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Diváci na gól příliš dlouho nemuseli čekat ani ve třetí třetině. Patrik Rybár měl zakrytý výhled, čehož využil PETR ČÁSLAVA a po Klimentově přihrávce vyslal přesnou střelu od modré! Asistence: Tomáš Klimenta.
    31:40 Lukáš NAHODIL - 2:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    31:40
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Pardubice nepohrdly a nabídnutou šanci využily doslova bleskurychle! LUKÁŠ NAHODIL se prostě a jednoduše dostal ke kotouči přímo před Rybárem a bez váhání napálil puk pod víko hradecké branky! Asistence: Tomáš Rolinek a Tyler Redenbach.
    28:04 Bedřich KÖHLER - 1:3
    Zdroj: Hokejka TV
     
    28:04
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hosté se usadili v útočném pásmu a nakonec je z toho odskok do dvoubrankového vedení! Tomáš Knotek vypálil od modré a v chumlu před Maxwellem se nejlépe zorientoval BEDŘICH KÖHLER, jenž hbitě umístil kotouč mezi betony pardubického brankáře! Asistence: Tomáš Knotek a Martin Pláněk.
    13:57 Richard JARŮŠEK - 1:2
    Zdroj: Hokejka TV
     
    13:57
    Hradec právě vstřelil branku!
    Královéhradečtí hokejisté se dostávají do vedení! Jiří Šimánek vybojoval puk za bránou Dynama a poté jej okamžitě naservíroval na hůl RICHARDU JARŮŠKOVI, který střelou švihem překonal Maxwella. Asistence: Jiří Šimánek, Michal Dragoun.
    01:33 Rudolf ČERVENÝ - 1:1
    Zdroj: Hokejka TV
     
    01:33
    Hradec právě vstřelil branku!
    Ale Hradec záhy vyrovnává! RUDOLF ČERVENÝ nic složitého nevymýšlel a od levého kruhu pro vhazování vyslal na Maxwella jedovatou střelu zápěstím. Lapačka amerického gólmana selhala a puk zapadl do pardubické brány. Asistence: Martin Pláněk, René Vydarený.
    01:10 Lukáš NAHODIL - 1:0
    Zdroj: Hokejka TV
     
    01:10
    Dynamo právě vstřelilo branku!
    Po minutě a deseti vteřinách domácí otevírají skóre osmnáctého derby! Kapitán Dynama Tomáš Rolinek dojel v rohu kluziště volný kotouč a poslal jej před hradeckou branku, odkud jej za Rybárova záda tečoval LUKÁŠ NAHODIL. Asistence: Tomáš Rolinek a Tomáš Klimenta.

    Marek Votke

    Robert Novotný

    Góly a asistencie: 2. Nahodil (Rolinek, Klimenta), 32. Nahodil (Rolinek, Redenbach), 42. Čáslava (Klimenta) – 2. Červený (Pláněk, Vydarený), 14. Jarůšek (Šimánek, Dragoun), 29. Köhler (T. Knotek, Pláněk), 54. Gregorc (Bednář)


    HC Dynamo Pardubice: Maxwell – Schaus, Ščotka, Nedbal, Čáslava, Bokroš, Leduc – P. Sýkora, Redenbach, Hubáček – Klimenta, Nahodil, Rolinek – Bárta, Tomášek, H. Zohorna – Poulíček, T. Kaut, Panna – Rohlík.
    Mountfield HK: Rybár – Štajnoch, Newton, Gregorc, Dietz, Pláněk, Vydarený, Čáp – Jarůšek, Dragoun, Šimánek – Bednář, Kukumberg, Dej – Köhler, T. Knotek, Červený – R. Pavlík, Nedvídek, Bulík.

    Rozhodca: Hodek, Šír – Barvíř, Blümel

    Diváci: 10194