Motor ČB – Prostějov 9:1 (kon.)
koniec
Banes Motor České Budějovice
9:1 (4:0, 4:0, 1:1)
LHK Jestřábi Prostějov
cz Pondelok 07.11.2016, 17:10 • Budvar aréna – 70 let (kapacita: 6 421) • Chance Liga (CZ) • 22. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    56:43
    Tak pozor, velmi zajímavá situace v Budvar aréně. Sudí velmi sporně vylučoval českobudějovického Lukáše Zíba, načež hostující borec sportovně přiznal, že se o faul nejednalo. Ze strany Jestřábů to bylo parádní fair-play gesto!
     
    52:36
    Vyloučení v týmu LHK Jestřábi Prostějov (Lubomír Korhoň – 2 min., hákování).
     
    46:51
    Jestřábi právě vstřelili branku!
    Jako blesk z čistého nebe přichází první gól Prostějova! S nadsázkou by se dalo říci, že Prostějovští zabloudili do útočného pásma a MATĚJ ZABLOUDIL přesným zásahem z mezikruží překonal Gábu. Ten si tak dnes čisté konto nepřipíše. Jestřábi tak zaznamenali aspoň čestný zásah. Asistence: Jiří Půhoný.
     
    44:19
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Prostějov přichází i o svůj devátý život! Českobudějovičtí nakonec využívají pětiminutovou přesilovou hru střelou osvědčeného dělostřelce minulosti LUKÁŠE ZÍBA. Ten chytl v poslední době vynikající formu a zaznamenává už svůj sedmý bod v osmém zápase sezony. Tentokrát si s pukem sjel až téměř mezi kruhu a zamířil přesně nad vyrážečku Neužila. Asistence: Martin Mazanec a Jakub Babka.
     
    42:57
    Čaroděj Neužil v brance Jestřábů! Luboš Rob byl před ním úplně osamocený a forhendovým blafákem se pokoušel zasunout kotouč do odkryté klece, vtom mu ale prostějovský brankář vložil do střely beton.
     
    39:51
    Vyloučení v týmu LHK Jestřábi Prostějov (Daniel Kolář – 5 min., zásah do hlavy nebo krku + osobní trest do konce utkání, zásah do hlavy nebo krku).
     
    39:51
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Roman Vráblík – 2 min., hrubost).
    Vyloučení v týmu LHK Jestřábi Prostějov (Daniel Kolář – 2 min., hrubost).
     
    38:46
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    To už snad ani nepotřebuje komentář. Českobudějovičtí střílí osmou branku a opět to byla nádherná trefa. JAKUB BABKA zachoval klid na levém kruhu a přes obránce poslal střelu tahem přímo pod horní tyč! Neužil neměl šanci tuto jedovku lapit. Asistence: David Kuchejda.
     
    35:56
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Sedm kulí jako v Sarajevu! Českobudějovický Motor je v laufu a v početní výhodě střílí dnes již sedmou branku. DAVID KUCHEJDA se dostal k puku před brankovou Prostějova a bekhendem se mu podařilo překovat brankáře Jestřábů. Jeden z obránců Prostějova si puk pravděpodobně ztečoval do brány. Bez asistence.
     
    32:44
    Obránce Mazanec chyboval na polovině hřiště a do samostatného úniku šel Lukáš Luňák. Útočník Prostějova zkoušel na malého čaroděje vyzrát bekhendovým blafákem, ale gólman Jihočechů jeho úmysl přečetl.
     
    31:59
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Domácí využívají další přesilovou hru a jejich náskok už je nedostižný. Motor výborně zakombinoval, Rob zpoza branky našel MILOSLAVA ČERMÁKA, který se mezitím uvolnil v mezikruží, a přesnou ranou z první prostřelil bezmocného Neužila. Čermák se tak prozatím s jedenácti góly stává nejlepším střelcem Motoru. Asistence: Luboš Rob a Michal Chovan.
     
    31:11
    Vyloučení v týmu LHK Jestřábi Prostějov (Matouš Venkrbec – 2 min., podražení).
     
    20:47
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Pátá právě teď odbila! To byl skutečný bonbónek, který teď předvedli Jihočeši. Dvojice Čermák–Rob předvedla učebnicově sehrané přečíslení dva na jednoho. Rob na levé straně nejprve našel Čermáka, který už sice byl v ideální střelecké pozici, přesto ještě vrátil puk před odkrytou klec LUBOŠI ROBOVI. Ten tak vstřelil desátou branku v sezoně, čímž se v klubových statistikách vyrovnal právě Čermákovi. Asistence: Miloslav Čermák.
     
    19:47
    Tak pozor, hosté mohli snížit! Aleš Holík dostal ideální přihrávku, do které šikovně vložil hůl. Gába na poslední chvíli sklapl betony.
     
    17:49
    Motor je neskutečně při chuti! Lukáš Žálčík svůj útočný výpad ještě nezakončil přesně, ale následně se v brankovišti Prostějova sjelo hejno domácích hokejistů, z kterého vybruslil s pukem na holi Šulek. Mladý útočník Motoru ovšem nezvládl dopravit puk přes beton Neužila do odkryté klece.
     
    15:01
    Vladimír Škoda měl na hokejce čtvrtou branku, jeho rána se však otřela o tyčku! To je opravdu impozantní, co českobudějovický forvard dnes předvádí...
     
    12:37
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Michal Chovan – 2 min., hákování).
     
    11:53
    Střídání v týmu LHK Jestřábi Prostějov: ze hřiště odchází Pavel Kantor, přichází Jakub Neužil.
     
    11:53
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Tak se ji skutečně podařilo ukojit, a to velmi rychle! LUKÁŠ ŽÁLČÍK obkroužil branku a napálil puk do horního rohu, Kantor se snažil puk hokejkou vyrazit, ale místo toho si kotouč pouze srazil za svá záda. Bývalý českobudějovický brankář prožívá velmi hořký začátek zápasu, a dokonce míří na střídačku. Asistence: Ondřej Šulek.
     
    08:01
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Neuvěřitelné! Pouhých osm minut stačilo českobudějovického VLADIMÍRU ŠKODOVI, aby vstřelil v dnešním utkání hattrick! Hlavní zásluhu na gólu tentokrát nese obránce Žovinec, který našel svého spoluhráče ideální diagonální přihrávkou od levého mantinelu. Škoda zachoval klid a osamocený před brankou Kantora jednoduše prostřelil. S osmi góly už je třetím nejlepším střelcem Jihočechů. Asistence: Dušan Žovinec.
     
    05:22
    Vyloučení v týmu ČEZ Motor České Budějovice (Miloslav Čermák – 2 min., sekání).
     
    04:23
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    To je hráč! Motor využívá početní výhodu opět zásluhou VLADIMÍRA ŠKODY a rychle vede o dva góly! Pavlinovu střelu od modré dokázal ještě Kantor zneškodnit, ale českobudějovický útočník následně zachoval klidnou hlavu a dovezl puk až za ležícího brankáře hostů. Asistence: Žiga Pavlin a Tomáš Nouza.
     
    02:32
    Vyloučení v týmu LHK Jestřábi Prostějov (Marek Švec – 2 min. + 10 min. osobní trest, naražení zezadu). Trest odpyká Vojtěch Augustin.
     
    02:02
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    První trefa sledovaného duelu je na světě! Zkušený centr VLADIMÍR ŠKODA ukazuje, proč si jej Motor nechal před začátkem ročníku v sestavě. Šikovný forvard obkroužil branku Prostějova a bekhendem zakončil přesně pod horní tyč! Asistence: Žiga Pavlin.
     
    01:55
    Z vrcholu kruhů Roman Vráblík trefuje tyčku!

    Matěj Mayer

    Góly a asistencie: 3. Škoda (Pavlin), 5. Škoda (Pavlin, Nouza), 9. Škoda (Žovinec), 12. Žálčík (Šulek), 21. Rob (Čermák, Chovan), 32. Čermák (Rob, Chovan), 36. Kuchejda, 39. Babka (Kuchejda), 45. Zíb (Mazanec, Babka) – 47. Zabloudil (Půhoný)


    Banes Motor České Budějovice: Gába – Suchánek, Žovinec, Pavlin, Vráblík, Mazanec, Zíb, Mucha – Chovan, Rob, Čermák – Nouza, Škoda, Heřman – Kuchejda, Babka, L. Květoň – Šulek, Točík, Žálčík – Doktor.
    LHK Jestřábi Prostějov: Kantor (12. Neužil) – A. Holík, Vokurka, Protivný, D. Kolář, Grebeňuk, V. Zadražil, Kaluža – Luňák, Venkrbec, Rudovský – Martin Novák, Moskal, Půhoný – Švec, Šlahař, J. Káňa – Zabloudil, Augustin, Korhoň.

    Rozhodca: Doležal – Křivohlavý, Špringl

    Diváci: 6 018