Česko – Nemecko 1:5 (kon.)
koniec
Česko
1:5 (1:1, 0:1, 0:3)
Nemecko
cz Sobota 05.11.2016, 14:00 • Zimní stadion Varnsdorf • Reprezentace žen U-15
Partner:
     
    59:38
    Německo právě vstřelilo branku!
    Tohle je už ale neskutečně kruté. Za českou obranou zůstala volná RONJA HARKOVÁ a z brejku českou brankářku prostřelila po ledě – 1:5. Asistence: Nina Christofová.
     
    57:26
    Německo právě vstřelilo branku!
    Je konec. Bohužel. Volný kotouč v českém brankovišti dojížděla NINA CHRISTOFOVÁ, které se snažila v dorážce zabránit česká obránkyně. Jenže společně v pádu nějak dovezly puk do sítě – 1:4. Bez asistence.
     
    52:08
    Německo právě vstřelilo branku!
    Teď už je na světě třetí gól v naší síti a Němky se přibližují k nečekanému vítězství. Po akci Bartellové se vrátil puk před branku, AMELIE CYRULIESOVÁ byla ve velkém úhlu, ovšem její střela propadla Julii Pejšové za čáru – 1:3. Asistence: Lea-Marleen Bartellová.
     
    29:47
    Německo právě vstřelilo branku!
    Vzápětí už jsou ale velké problémy pro český tým na světě. Lea-Marleen Bartellová viděla od hrazení, že před branku si jí sjíždějí dvě nepokryté spoluhráčky. Její nabídku poslala přesně pod břevno LISA HEINZOVÁ a poprvé v zápase prohráváme – 1:2. Asistence: Lea-Marleen Bartellová, Lola Liangová.
     
    06:31
    Německo právě vstřelilo branku!
    Navzdory pokračujícím českým šancím máme po necelých sedmi minutách hry vyrovnáno! Ránu Cyruliesové z levého kruhu Pejšová vyrazila, ale obránkyně pak nedůrazně dojížděly JENNIFER MILLEROVOU, která dorážku procedila za záda české gólmanky – 1:1. Asistence: Amelie Cyruliesová.
     
    00:59
    Česko právě vstřelilo branku!
    Ani jsme se nenadáli a stadion ve Varnsdorfu je po 59 sekundách pokřtěn první českou brankou! Jak je to jednoduhé, ukázala SÁRA ČAJANOVÁ. Projela s pukem z vlastního pásma, udělala kličku obránkyni a pak překonala i gólmanku Uhrmannovou – 1:0! Bez asistence.

    Martin Voltr

    Góly a asistencie: 1. Čajanová – 7. Millerová (Cyruliesová), 30. Heinzová (Bartellová, Liangová), 53. Cyruliesová (Bartellová), 58. Christofová, 60. Harková (Christofová)


    Česko: J. Pejšová (57. Punčochářová) – G. Horáková, D. Pejšová, Kučerová, Chladová, Habartová, Hanzlíková (A), Vaněčková, Suchánková – Čajanová (A), Kaltounková (C), Petřeková – Mazancová, Škorpíková, Černá – Bartáková, Sýkorová, Chwastková – Svatošová, T. Horáková, Gruntová. Trenér: Pavel Zuziak.
    Nemecko: Uhrmannová (Laueová) – Baduraová, Raschkeová (C), Kohbergová, Heinzová, Mayerová, Fuchsová, Königová, Strompfová – Harková, Gruchotová (A), Christofová – Liangová, Bartellová, Levringhausová (A) – Sterziková, Cyruliesová, Voigtová – Millerová, Kaiserová, Böttcherová. Trenér: Florian Neumeyer.

    Rozhodca: Růžičková – Svobodová, Košťálová.