Montpellier – Marseille 3:1 (kon.)
koniec
HSC Montpellier
3:1 (2:0)
Olympique Marseille
cz Piatok 04.11.2016, 20:45 • Stade de la Mosson • Ligue 1 Uber Eats • 12. kolo
Predzápasové kurzy
     
    To je pro tuto chvíli ode mne vše. Přeji hezký zbytek pátečního večera a u dalších online přenosů z fotbalu se budu těšit na shledanou. (22:43:01)
     
    Držení míče: 32 % : 68 %.
    Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 6:7. Rohy: 1:5. Ofsajdy: 1:10. Fauly: 10:9.
     
    Je dobojováno. Domác Montpellier nakonec vítězí o dvě branky a připisuje si do tabulky tři body. Hosté naopak odjedou s prázdnou. Viděli jsme pohledné utkání, zejména domácí fotbalisté svému soupeři ve velkém vápně dost zatápěli, ale brankář Pelé více branek nepovolil.
     
    90+5
    Konec zápasu.
     
    90+5
    Pelé odkopne míč od své branky a bude to zřejmě poslední dotyk s míčem hostujícího celku. Poté hlavní rozhodčí ukončí tento zápas.
     
    90+4
    Hosté jsou na polovině Marseille a Sakaj centroval míč do pokutového území, ale nikoho tam neměl. Nicméně Marseille u míče ještě zůstane.
     
    90+3
    Patičkou to zkoušel Maxime López, ale u něho byl dříve obránce domácích Nicolas Saint-Ruf a míč mu sebral. Domácí tak nyní půjdou do útoku a budou co nejdéle držet míč daleko od své brány.
     
    90+2
    Hosté se snažili překvapit brankáře Pionniera, když na něho poslali střelu z úhlu, domácí se však zaskočit nenechali a snahu hostů překazili.
     
    90+1
    Střídání v týmu Montpellier HSC: ze hřiště odchází Ryad Boudebouz, přichází Joris Marveaux.
     
    90
    Druhý poločas bude nastaven o čtyři minuty.
     
    90
    Morgan Sanson si nabíhal na míč, který mířil do velkého vápna, ale nakonec na něho domácí hráč nedosáhl. Nyní půjdou do útoku hosté.
     
    89
    Střídání v týmu Montpellier HSC: ze hřiště odchází Mathieu Deplagne, přichází Anthony Vanden Borre.
     
    87
    Deplagne v souboji o míč inkasoval ránu loktem do obličeje a domácí hráč se tak skácel k zemi. V obličeji má krvavý šrám a přišel také o svůj zub. Nyní dochází k jeho ošetření.
     
    86
    Zmatky v pokutovém území domácího celku. Thauvin ale nedokázal doklepnout míč za záda Pionniera, a tak bude on sám posílat míč zpět do hry.
     
    84
    Zápas jde pomalu do finiše. Hostům už moc času na srovnání stavu skóre nezbývá. Navíc domácí drží stále míč daleko od své branky a Marseille to tak bude mít hodně těžké.
    82. Šance Sakaje skončila mimo tři tyče.
     
    82
    Hiroki Sakai si zpracoval míč v pokutovém území, poté následně levou nohou pálil na Pionniera, ale nakonec jeho střela šla mimo. Byla to ale další větší šance hostů ve druhé půli.
     
    81
    Romain Alessandrini se napřáhl k mohutné střele z hranice velkého vápna, ale obrana Montpellieru byla pozorná a odvrátila míč do bezpečí.
     
    79
    Nyní hosté zvýšili své tempo a už znovu hrozili před Pionnierem, který si tak připisuje další přesný zákrok.

    Vendula Zdražilová

    Góly: 4. Boudebouz, 36. Boudebouz (Camara), 58. Mounié (M. Sanson) – 53. Pionnier (vla.)

    Karty:   69. Deplagne (MON) – 28. Maxime López (OMA)


    Držení míče: 32 % : 68 %.
    Střely na branku: 4:2. Střely mimo: 6:7. Rohy: 1:5. Ofsajdy: 1:10. Fauly: 10:9.
    HSC Montpellier: Pionnier – Deplagne (89. Vanden Borre), Hilton (C), Saint-Ruf, Roussillon – Sessègnon, Skhiri – M. Sanson, Boudebouz (90+1. J. Marveaux), Camara (62. Lasne) – Mounié.
    Náhradníci: Ligali – Bérigaud, Lasne, J. Marveaux, Mongongu, Poaty, Vanden Borre.

    Olympique Marseille: Pelé – Fanni (46. Sakaj), Rolando (C), M. Dória, Bedimo – Maxime López, Diarra, Cabella (46. Zambo Anguissa) – Thauvin, N'Jie (75. Rabillard), Alessandrini.
    Náhradníci: Samba – Machach, Rabillard, Rekik, Sakaj, B. Sarr, Zambo Anguissa.

    Rozhodca: Gautier – Annonier, Jeanne