Olomouc – Chodov 0:9 (kon.) | Vítkovice – Bohemians - NE 8:1 (kon.) | Liberec – Královské Vinohrady 5:3 (kon.)
koniec
1. SC TEMPISH Vítkovice
8:1 (3:0, 3:1, 2:0)
FbŠ pipni.cz Bohemians
cz Piatok 28.10.2016, 15:15 • SC Dubina Ostrava • ČEZ Extraliga žen (CZ) • 8. kolo
     
    58:55
    Gólmanka hostů reflexivně vychytala Kláru Kociánovou, čímž překazila tutovku vítkovického celku!
     
    54:39
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    ANNA NIEMCOVÁ se prosazuje nedlouho po první neúspěšné akci. Zatímco před chvilkou minula odkrytý horní růžek, tentokrát vystřelila přesně. Asistence: Adéla Pantělejevová.
     
    45:07
    Družstvo Bohemians bylo kousek od vstřelení druhé branky v utkání, Vávrové však pomohlo břevno její svatyně!
     
    41:23
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    ZUZANA HALFAROVÁ završila hattrick, a to gólem v oslabení! Kombinace Bohemians nevyšla podle představ hostujících hráček a střelkyně se trefila z navazujícího brejku. Bez asistence.
     
    40:14
    Vyloučení v týmu 1. SC TEMPISH Vítkovice (Katarina Klapitová – 2 minuty).
     
    39:24
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Gól do šatny přidává ROMANA KIECKOVÁ, jež se trefila přízemní střelou z přečíslení. Perfektně vyřešená situace v podání Vítkovic. Asistence: Klára Kociánová.
     
    38:42
    Volný prostor se otevřel před Halfarovou, ta ale zahodila další slibnou příležitost k dokonání hattricku.
     
    35:06
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Za klecí Bohemians se uvolnila Veronika Enenkelová, jejíž nahrávka směřovala na čepel ROMANY KIECKOVÉ. Její projektil končí v síti. Asistence: Veronika Enenkelová.
     
    31:31
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Pražské obránkyně si nedaly pozor na DENISU RATAJOVOU, která střelou z voleje zaskočila brankářku soupeře. Asistence: Denisa Ferenčíková.
     
    28:10
    Bohemians právě vstřelilo branku!
    NELA HAVLÍKOVÁ doběhla odražený míček po střele Anety Šmídové a s ledovým klidem překonala Vávrovou. Jak se gólová situace projeví na hře Bohemians? Asistence: Aneta Šmídová.
     
    15:52
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Vítkovice si připisují dva slepené góly během jedné minuty, když se již podruhé v tomto utkání prosadila ZUZANA HALFAROVÁ. Asistence: Katarína Klapitová.
     
    15:18
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    Domácí florbalistky zužitkovaly svoji aktivitu. IVANA ŠUPÁKOVÁ dorazila míček z předbrankového prostoru a vylepšuje herní pozici Vítkovic. Asistence: Adéla Pantělejevová.
     
    09:33
    Vítkovice právě vstřelily branku!
    ZUZANA HALFAROVÁ se trefila po výborně zorganizovaném protiútoku, a otevírá tak skóre dnešního střetnutí. Asistence: Denisa Ferenčíková.
     
    02:43
    O dorážku do odkryté branky se pokoušela Zuzana Halfarová, ta ale míček ve skvělé pozici před brankovou čárou nezasáhla.

    Tadeáš Mima

    Góly a asistencie: 10. Halfarová (Ferenčíková), 16. Šupáková (Pantělejevová), 16. Halfarová (Klapitová), 32. Ratajová (Ferenčíková), 36. Kiecková (Enenkelová), 40. Kiecková (K. Kociánová), 42. Halfarová, 55. Niemcová (Pantělejevová) – 29. N. Havlíková (A. Šmídová)


    1. SC TEMPISH Vítkovice: Š. Vávrová – Hložánková, Halfarová, Niemcová, Klapitová, Mandátová, Černá, Theimerová – M. Šponiarová, Pantělejevová, Kiecková – Ferenčíková, Z. Šponiarová, Enenkelová – K. Kociánová, Ratajová, Šupáková – Paloncyová, Hanzlíková.
    FbŠ pipni.cz Bohemians: Omelková – N. Havlíková, Rybíčková, Nová, Patakyová, Šindelářová – Chvátalová, A. Šmídová, Hyršlová – Preisslerová, Kalecká, Semeráková – Bočanová, Kašparová, Slavíková – Poláková.

    Rozhodca: Martin Both, Vladimír Černín

    Diváci: 134