Pardubice – Chodov 5:7 (kon.) | Kladno – Sparta 8:7 (kon.) | Vítkovice – Bohemians 13:9 (kon.)
Liberec – Mladá Boleslav 1:11 (kon.) | Bulldogs – Ostrava 1:5 (kon.)
koniec
Kanonýři Kladno
8:7 (4:3, 3:2, 1:2)
ACEMA Sparta Praha
cz Piatok 28.10.2016, 18:00 • SH BIOS Kladno • Livesport Superliga (CZ) • 8. kolo
Predzápasové kurzy
     
    59:10
    Sparťané hráli ve více lidech, než povolují pravidla. Rozhodčí si toho ale nevšimli a vylučovat se nebude.
     
    58:24
    Sparťané teď až moc překombinovali svou akci. Přívara následně o centimetry netrefil prázdnou branku.
     
    56:30
    Sparta jde do risku a hraje bez brankáře.
     
    51:36
    Kladno právě vstřelilo branku!
    TOMÁŠ NUSHART předvedl přesný kladenský slogan, že se za Kladno nehraje, ale bojuje, poněvadž jaký důraz nyní předvedl na velkém brankovišti, se jen tak nevidí. Ač v obležení a v pádu, tak nakonec dokázal dostat míček pod břevno. Asistence: Michal Klápa.
     
    49:14
    Sparta právě vstřelila branku!
    Necelých jedenáct minut před koncem základní hrací doby je opět srovnání. JAN MARVÁNEK napřáhl ze střední vzdálenosti a trefil se přesně pod břevno na bližší tyč. Asistence: Ondřej Kadoch.
     
    43:22
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pražané se nehodlají vzdát naděje na bodový zisk z Kladna. Kalaš našel na brankovišti MILANA BÍNU, který neměl problém trefit odkrytou klec. Asistence: Daniel Kalaš.
     
    39:01
    V době, kdy běží poslední minuta prostřední periody je vyloučen i Riebauer (KLA), jenž zahrál ve velkém brankovišti vysokou holí.
     
    38:16
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Naopak se mu daří navýšit skóre před odchodem do šaten a znovu v tom měl prsty Louvar, který připravil gólovou šanci pro DUŠANA PŘÍVARU. Asistence: Jan Louvar.
     
    33:55
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Lacko si kličkou položil soupeře na zem a založil útočnou akci, na jejíž konci byl JAN LOUVAR, jenž zakončoval do prázdné branky. Asistence: Marek Mendler.
     
    29:38
    Atmosféra v kladenské hale začíná býti hodně vypjatá. Louvar (KLA) s Ježkem (SPA) se do sebe vzájemně pustili a rozhodčí posílají oba borce uklidnit se na trestnou lavici.
     
    28:29
    Sparta právě vstřelila branku!
    Poprvé krosová přihrávka přes brankoviště hostům nevyšla, ale Svatoš vydržel a jeho druhá přihrávka našla LUKU ČASARA, který srovnává skóre. Asistence: Ondřej Svatoš.
     
    27:31
    Louvar (KLA) je vyloučen za zdržování hry a první přesilovou hru si vyzkouší také Sparta.
     
    23:59
    Sparta právě vstřelila branku!
    Pražané se vrací zpátky do zápasu díky JAROSLAVU JAROŠOVI, jehož střela zapadla přesně ke vzdálenější tyči. Asistence: David Ježek.
     
    20:45
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Sotva se vrátil Časar na hřiště, Kanonýři skórují. Nushart přihrál do strany MICHALOVI KLÁPOVI, který přízemní střelou navyšuje kladenské vedení. Asistence: Tomáš Nushart.
     
    18:42
    Prvním vyloučeným je Časar (SPA) za blokování hole.
     
    16:20
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Tentokrát už Kotouček kapituluje. Z předbrankového prostoru se prosazuje TOMÁŠ RICHTR. Asistence: Ondřej Slivka.
     
    13:19
    Sparta právě vstřelila branku!
    Ani domácím vedení moc dlouho nevydrželo. Bína vyslal slovinský expres LUKU ČASARA, který si kličkou poradil s Pechem a poslal míček do branky. Asistence: Milan Bína.
     
    11:41
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Kanonýři otáčí skóre. Slivka mel dobré oči a nahrál DOMINIKU ŠTĚCHMÜLLEROVI, jenž zaznamenává první gól v dospělé kategorii. Asistence: Ondřej Slivka.
     
    09:19
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Klápa s Ribeaurem ale opět rychle srovnávají. Prvně jmenovaný sice v souboji upadl, ale k míčku se dostal ONDŘEJ RIEBAUER, který na nic nečekal a trefil přímo protější roh branky. Asistence: Michal Klápa.
     
    09:04
    Sparta právě vstřelila branku!
    Hosté standardní situaci proměňují. Košir priťukl ONDŘEJI SVATOŠOVI, který střelou tahem překonal Pecha. Asistence: Robert Košir.
     
    04:19
    Kladno právě vstřelilo branku!
    Udeřilo na druhé straně. Klápa so vyběhl zpoza branky a přihrávkou přes malé brankoviště oslovil ONDŘEJE RIEBAUERA, jenž měl lehkou úlohu poslat míček do prázdné branky. Asistence: Michal Klápa.
     
    01:12
    Sparta právě vstřelila branku!
    Další Poku už ale končí za zády Pecha. Bína našel na druhé straně volného MATĚJE PRUNERA, který dostal míček do kladenské branky. Asistence: Milan Bína.

    Ondřej Jícha

    Góly a asistencie: 5. Riebauer (Klápa), 10. Riebauer (Klápa), 12. Štechmüller (Slivka), 17. Richtr (Slivka), 21. Klápa (Nushart), 34. Louvar (Mendler), 39. Přívara (Louvar), 52. Nushart (Klápa) – 2. Pruner (Bína), 10. Svatoš (Košir), 14. Časar (Bína), 24. Jaroš (Ježek), 29. Časar (Svatoš), 44. Bína (Kalaš), 50. Marvánek (Kadoch)


    Kanonýři Kladno: Pech – Richtr (C), Burian, Holčák – Klápa, Linhart, Mendler – Novák, Nushart, Petrlík – Přívara, Riebauer, Richtr – Schuller, Slivka, Štechmüller – Cvrček, Louvar, Lacko.
    ACEMA Sparta Praha: Kotouček – Ježek, Kadoch (C), Marvánek, Mart. Rebro – Bína, Časar, Hartman – Jaroš, Kalaš, Kareš – Košir, Krejča, Pruner – Rodina, Svatoš, Ujhelyi – Vrána, Zouzal.

    Rozhodca: Filip Drápal, Jaroslav Pospíšil