Metallurg Magnitogorsk – Novosibirsk 3:2 (kon.) | Čeljabinsk – Omsk 3:1 (kon.) | Ufa – Novokuzneck 4:3 (kon.)
Viťaz – Riga 3:2 (kon.) | D. Moskva – Helsinki 3:0 (kon.)
koniec
Traktor Čeljabinsk
3:1 (0:0, 1:1, 2:0)
Avangard Omsk
cz Piatok 28.10.2016, 16:00 • Traktor Arena, Čeljabinsk • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Utkání začíná v 16:00.
     
    Čeljabinsk vyhrál čtyři z posledních pěti zápasů a do střetnutí proti Avangardu Omsk bude vstupovat se sérií tří výher v řadě. Zatímco domácím hokejistům Traktoru se daří, hosté z Omsku mají co zlepšovat, když vyhráli pouze dva z posledních šesti zápasů, přesto jim ale ve východní konferenci patří druhé místo. Traktor je ve stejné konferenci aktuálně šestý.
     
    Traktor Čeljabinsk

    Traktor Čelajbinsk bude chtít proti Avangardu Omsk prodloužil sérii tří výher v řadě. V bráně domácího celku se představí brankář Vasilij Děmčenko, kterému bude krýt záda Pavel Francouz. Zatímco český brankář je připraven alespoň na střídačce, do dnešního zápasu určitě nezasáhne jeho krajan a útočník Michal Birner. Litoměřický rodák během letošní sezóny přihrál na jeden gól a v tabulce pravdy má čtyři minusové body.
     
    Avangard Omsk

    Zatímco v sestavě domácího Traktoru dnes nezačne ani jeden ze dvou českých zástupců, v bráně Avangardu Omsk budeme sledovat od začátku Dominika Furcha, který má v úvodu sezóny velmi slušná čísla. Český brankář, jenž začínal s hokejem v sedmi letech v pražské Kobře, letos zasáhl do 25 zápasů a má úspěšnost zákroků 93,2%. V útoku se představí český útočník Vladimír Sobotka, který během letošní sezóny zaznamenal v dresu Avangardu sedm kanadských bodů za tři góly a čtyři asistence.
     
    Vzájemné zápasy

    01.10.16 Avangard Omsk – Traktor Čeljabinsk 3:1
     
    Česká stopa v utkání

    Pavel Francouz (TRK) 8 zápasů, 178 zákroků, 8 gólů, úspěšnost zákroků 95,7%
    Michal Birner (TRK) 0+1, +/- -4
    Dominik Furch (AVG) 25 zápasů, 627 zákroků, 46 gólů, úspěšnost zákroků 93,2%
    Vladimír Sobotka (AVG) 3+4, +/- +5
     
    Úvodní sestavy:

    Traktor Čeljabinsk: Děmčenko (Francouz) – Borodkin, N. Bělov, Děnisov (C), Kolcov, A. Petrov, Klimontov, Mamajev – Jakuceňa, Szczechura, Kručinin – J. Petrov, Černikov, Pankov – Pestunov, Peňkovskij, Afonasjevskij – Gubarev, Šarov, Šolochov – Zinovjev.

    Avangard Omsk: Furch (Šilin) – Gustafsson, Ahnelöv, J. Medveděv (C), Martynov, Nikitin, Lisov, Děrvuk – Sobotka, Pestuško, Pjanov – Paršin, Lemťugov, Zubov – Kučerjavenko, Roy, Pěrežogin – I. Michejev, Juňkov, Fiščenko.

    Rozhodčí: Daniel Konc, Maxim Sidorenko. Čároví: Alexander Sirotkin, Eduard Metalnikov.
     
    Traktor Arena je zahalena do tmy, tu ovšem alespoň částečně zmírnili diváci, kteří rozsvítili hlediště pomocí mobilních zařízení a vytvořili v domácím prostředí skvělou atmosféru, až vánoční, nebojím se říci.
    Anton Glinkin opustil Traktor a přestoupil do Ak Barsu Kazaň.

     
    Polární medvěd, maskot domácího Traktoru, se postavil do středového kruhu, stejně jako hráči, oba realizační týmy a diváci v hledišti, aby společně vyslechli ruskou národní hymnu. Do začátku utkání mezi Čeljabinskem a Omskem zbývá pár okamžiků.
     
    00:01
    Utkání právě začalo.
     
    00:41
    Domácí hokejisté se po pravém křídle vydali do první útočné akce, Dominik Furch byl ale připravený a jejich nahození od mantinelu v pohodě vyrazil.
     
    01:58
    Konstantin Klimontov se na vrcholu prostoru mezi kruhy pro vhazování ocitl ve slibné střelecké pozici, jeho následný pokus zápěstím byl ale zablokován.
     
    02:29
    Derek Roy se s tím nepáral a po levé straně rychle zavezl puk do útočného pásma, kde se z vrcholu kruhu pro vhazování pokusil zamířit mezi betony Vasilije Děmčenka, ten byl ovšem připraven a jeho střelu zápěstím přes obránce ukryl ve svém náručí.
     
    04:03
    Traktor vstoupil do utkání dobře a byl aktivnější, nyní si ale začínají vytvářet velkou převahu hráči Avangardu Omsk. Dokonale to dokumentovala střela Iljy Michejeva z levého křídla, která z ostrého úhlu zamířila do náruče Vasilije Děmčenka.
     
    04:27
    Čeljabinsku se vzápětí nepodařilo rozehrát po pravé straně a puk zamířil na zakázané uvolnění. Hra se vrátila zpět před Vasilije Děmčenka, který si nemůže ani na chvíli vydechnout a neustále musí být na pozoru.
     
    05:02
    Nikolaj Bělov dostal za vlastní bránou jednoho z protihráčů pod tlak a útok Avangardu Omsk vzápětí zastavila nepřesná zpětná přihrávka podél hrazení.
     
    06:14
    Alexandr Pankov se pokusil na pravém křídle založit ojedinělý útok domácího Čeljabinsku, jenže měl příliš velkou rychlost a jeho spoluhráči ho po brzkém přechodu modré čáry vystavili do postavení mimo hru.
     
    07:33
    Ilja Zinovjev v pravém kruhu pro vhazování krásně vypálil přes obránce mezi betony Dominika Furcha, kterému střela prošla mezi betony, a bývalý brankář měl vzápětí co dělat, aby puk vleže dokázal před brankovou čárou zastavit!
     
    08:01
    Vladimír Sobotka u střídaček nechtěl pustit do útočného pásma rozjetého Alexeje Kručinina, kterého přistrčil, a za nedovolené bránění usedl na trestnou lavici.
     
    09:49
    Před pár okamžiky faulovaný Alexej Kručinin byl zřejmě tím hráčem, který na levém křídle nebezpečně vypálil z úhlu a po zákroku Dominika Furcha hrudí se domácí dostali k dorážce, i s tou si ale rodák z Prahy dokázal poradit, když ji levým betonem vyrazil!
     
    10:01
    Vyloučený Vladimír Sobotka se vrátil zpět na ledovou plochu a Avangard Omsk v polovině první třetiny úspěšně přečkal první oslabení.
     
    11:59
    Ilja Michejev spěchal na levém křídle za prudkým kotoučem, jenže blíže k němu měl jeden z hráčů Čeljabinsku, který vzápětí po oblouku za vlastní bránu v klidu rozehrál.
     
    13:19
    Maxim Jakuceňa si na pravém křídle krásně vybruslil z kruhu ledové plochy do prostoru a na vrcholu kruhu pro vhazování se pokusil z otočky vypálit zápěstím, jeho pokus nebyl vůbec špatný, na přední tyči ho ovšem hráči Avangardu srazili za bránu.
     
    14:12
    Danil Gubarev dostal na pravém křídle příliš mnoho prostoru a mohl se pokusit vypálit od mantinelu, jenže místo toho poslal puk podél hrazení za bránu a následná akce Traktoru nic nepřinesla.
     
    14:49
    Dominik Furch si hravě poradil s nahozením Traktoru z pravého křídla a po ukrytí puku ve své výstroji hru přerušil. Avangard trošku přestal hrát a domácí se snaží hrozit po pravém křídle.
     
    15:28
    Dmitrij Pestunov za bránou Avangardu zbytečně atakoval jednoho z protihráčů zezadu krosčekem a zcela po zásluze si šel sednout na dvě minuty na trestnou lavici.
     
    16:00
    Avangard má s blížícím se závěrem první třetiny k dispozici první přesilovou hru a šanci prolomit bezbrankové skóre.
     
    16:52
    Hráči Avangardu rozestavili v útočném pásmu svou přesilovkovou formaci, zatím se ovšem neprokombinovali k nějaké nebezpečné střele.
     
    17:07
    Avangard prudce vypálil z pravého kruhu pro vhazování na přední tyč, tam byl ovšem připravený Vasilij Děmčenko, který puk hrudí vyrazil do rohu ledové plochy.
     
    17:29
    Traktor strávil v obranném pásmu téměř celé dvě minuty, Vasilij Děmčenko ale nemusel řešit žádnou nebezpečnou situaci. Omsk se během početní převahy dostal pouze ke dvěma střelám.
     
    19:00
    Do konce první části utkání zbývá odehrát 1 minuta.
     
    19:16
    Nikita Lisov na pravém křídle nedokázal dobruslit prudký kotouč, který zamířil na zakázané uvolnění, a po krátké konverzaci s jedním z rozhodčích odjel na střídačku.
     
    19:52
    Danil Gubarev v obranném pásmu téměř zastavil a v samostatném závěru úvodní třetiny zápasu puk o mantinel, kde jsou střídačky, nahodil do útočného pásma.
     
    20:00
    První třetina skončila.
     
    Oba týmy si během úvodní třetiny utkání zahrály přesilovou hru, ani jednomu z nich se ji ale nepodařilo využít, navzdory tomu, že Avangard strávil v útočném pásmu téměř celé dvě minuty. Největší šanci utkání měl na holi Ilja Zinovjev, který v osmé minutě střelou z pravého kruhu pro vhazování propálil Dominika Furcha mezi betony, český brankář ale dokázal puk vzápětí těsně před brankovou čárou zalehnout. Skóre po první třetině. Traktor Čeljabinsk 0 Avangard Omsk 0.
    Skupinka fanoušků Avangardu se vydala podpořit svůj tým.

     
    Druhá třetina začne přibližně v 16:51.
     
    Statistiky první třetiny: Střely: 16-20; Střely na bránu: 9-12; Vhazování: 7-10; Zablokované střely: 0-4; Hity: 3-2; Fauly: 1-1; Trestné minuty: 2-2.
     
    20:01
    Začala druhá třetina.
     
    20:12
    V Traktor Areně právě začala prostřední část utkání a formace Vladimíra Sobotky se může pokusit prolomit bezbrankové skóre, na kterém má velkou zásluhu jeho krajan Dominik Furch.
     
    21:46
    Alexandr Kučerjavenko na pravém křídle nahodil puk z ostrého úhlu před bránu, kde hledal Ilju Michejeva, ten byl ale podražen a místo puku skončil v bráně on i s Vasilijem Děmčenkem.
     
    21:46
    Jurij Petrov před pár okamžiky podrazil ve svém brankovišti Ilju Michejeva a za nedovolené bránění nakonec usedl na trestnou lavici.
     
    22:13
    Avangard právě vstřelil branku!
    JONAS AHNELÖV si v levém kruhu pro vhazování najel na zpětnou přihrávku Maxima Pestuška zpoza brány a tvrdou střelou s příklepem bez přípravy zamířil v přesilové hře mezi betony Vasilije Děmčenka. Asistence: Maxim Pestuško a Vladimír Sobotka.
    22:13 Jonas AHNELÖV - 0:1
     
    24:00
    Vladimír Sobotka toho během první třetiny příliš mnoho nepředvedl a byl naopak vyloučen, hned v úvodu prostředního dějství ale založil v početní výhodě gólovou situaci a připsal si druhou asistenci na brance Jonase Ahnelöva.
     
    25:45
    Ačkoliv před úvodním gólem zápasu Avangardu měl největší šanci utkání domácí Traktor, hosté se zcela po zásluze zasloužili vedení. Omsk byl po většinu právě probíhajícího zápasu aktivnější.
     
    26:49
    Fanoušci Čeljabinsku vědí, že jejich tým potřebuje povzbudit, a začali v hledišti hlasitě skandovat.
     
    27:55
    Ilja Zubov si srovnal puk na hůl ve středu útočného pásma a v blízkosti modré čáry se pokusil vypálit zápěstím, jeho následná táhlá střela ale byla mezi kruhy pro vhazování zablokována.
     
    28:20
    Hráči Traktoru začali po inkasovaném gólu rychleji bruslit, přesto jsou ale u puků pozdě a dohánějí hru tvrdými a zároveň čistými hity. Z pohledu domácího týmu je to hodně fyzický hokej.
     
    29:31
    Hráčská lavice Avangardu Omsk špatně střídala a dostala trest za příliš mnoho hráčů na ledě, který odjel na trestnou lavici odpykat Denis Paršin.
     
    30:16
    Konstantin Klimontov si v pravém kruhu pro vhazování řekl o přihrávku a bez přípravy napřáhl k dělové ráně s příklepem, která proletěla těsně nad horní tyčí!
     
    31:06
    Domácí z pravého křídla nahodili puk před bránu, Jurij Petrov se ale do zakončení nedostal a Avangard Omsk vzápětí vyhodil kotouč až za bránu Vasilije Děmčenka, který se ujal rozehrávky.
     
    32:08
    Špatné střídání hostujícího Avangardu Omsk zůstalo nepotrestáno a Denis Paršin se před okamžiky vrátil zpět na ledovou plochu.
     
    32:40
    Alexej Kručinin si z levého rohu útočného pásma krásně vybruslil obloukem před bránu, kde se snažil puk zasunout z blízkosti mezi betony Dominika Furcha, ten je ovšem včas sklapl a připsal si další fantastický zákrok!
     
    33:19
    Alexandr Pěrežogin se hnal v blízkosti levé tyče za nahozeným kotoučem, Vasilij Děmčenko byl ovšem pozorný a těsně před ním puk přikryl na ledě lapačkou.
     
    33:29
    Ilja Michejev se ihned po vhazování na pravém křídle útočného pásma pokusil vypálit z vrcholu kruhu pro vhazování, jeho následná prudká střela zápěstím ale zamířila nad a skončila na ochranném skle.
     
    34:29
    Denis Paršin se snažil na levém křídle v souboji s Danilem Gubarevem vybojovat puk, jenže svého protihráče zasáhl holí do obličeje.
     
    34:55
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    DMITRIJ PESTUNOV se v blízkosti pravé tyče nádhernou stahovačkou zbavil Nikity Nikitina a na hranici brankoviště poté puk nadvakrát propasíroval pod pravým betonem Dominika Furcha do brány. Dmitrij Pestunov v přesilové hře vstřelil svůj čtvrtý gól v letošní sezóny KHL a vyrovnal stav utkání na 1:1!
    34:55 Dmitrij PESTUNOV - 1:1
     
    35:59
    Alexandr Pěrežogin předvedl v útočném pásmu nádherný oblouk a z pravého kruhu pro vhazování se pokusil bekhendem zamířit pod horní tyč, Vasilij Děmčenko byl ovšem na místě a po dobrém zákroku hru přerušil.
     
    36:46
    Denis Paršin zůstal v levém rohu útočného pásma ležet na ledě poté, co mu jeden z protihráčů nepříjemně přišlápl bruslí nohu. Hra byla přerušena, aby mohlo dojít ošetření.
     
    37:45
    Ošetření nakonec nebylo potřeba. Denis Peršin se po pár sekundách zvedl sám na nohy a po svých odjel na střídačku. Útočník Avangardu dnes neprožívá vůbec dobrý zápas.
    První Číňan, který skóroval v KHL!

    Zach Jüe je prvním Číňanem, který skóroval v KHL???????????????? #repost @khl

    Fotka zveřejněná uživatelem CCM Hockey Czech Republic (@ccmhockeyczechrepublic),


     
    38:12
    Dominik Furch vyrazil nahození Traktoru z pravého kruhu pro vhazování vyrážečkou mimo a poté byl nepříjemně atakován Semjonem Afonasjevskim, který ve velké rychlosti ztratil stabilitu. Hra byla kvůli posunuté bráně přerušena.
     
    39:00
    Do konce druhé třetiny zbývá odehrát 1 minuta.
     
    39:47
    Nikolaj Lemťugov od modré čáry nahodil puk směrem na bránu a po snadném zákroku Vasilije Děmčenka se ve druhé třetině, během které jsme byli svědky dvou gólů, už zřejmě nic nestane.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    Zatímco v první třetině ani na jedné straně skóre nepohnuly, v druhé části rozhodovaly právě přesilové hry, kterou nejprve v dresu Avangardu využil v úvodu druhé třetiny Jonas Ahnelöv a necelých šest minut před druhou přestávkou na opačné straně Dmitrij Pestunov, jenž skóroval po nádherné stahovačce. Zatím sledujeme velice vyrovnané utkání. Skóre po druhé třetině. Traktor Čeljabinsk 1 Avangard Omsk.
     
    Třetí třetina začne přibližně v 17:43.
     
    Statistiky po druhé třetině: Střely: 32-37; Střely na bránu: 18-19; Vhazování: 13-24; Zablokované střely: 4-10; Hity: 10-7; Fauly: 2-2; Trestné min.: 4-6.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    40:08
    Ilja Zubov vyhrál úvodní vhazování třetí třetiny a poté sám po pravé straně nahodil puk do útočného pásma, za kotoučem se ale nevydal žádný z jeho spoluhráčů a Traktor mohl v klidu rozehrát.
     
    41:02
    Avangard Omsk byl v první i druhé třetině střelecky aktivnější, jenže ze své převahy dokázal vytěžit pouze jeden gól, stejně jako na domácí straně z menšího počtu střel Traktor Čeljabinsk.
     
    41:40
    Alexandr Pěrežogin zabrzdil těsně před bránou a schválně osprchoval sněhem z ledu brankáře Vasilije Děmčenka, což mu okamžitě za bránou vyčinil Konstantin Klimontov.
     
    42:10
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Paul Szczechura v blízkosti levé tyče krásně zamíchal s pukem a zpoza brány poté zpětnou bekhendovou přihrávkou našel ARŤOMA BORODKINA, který na vzdálenější pravé tyči střelou bez přípravy zamířil nad levý beton přesouvajícího se Dominika Furcha. Traktor využívá v dnešním zápase druhou přesilovou hru a za stavu 2:1 míří za čtvrtým vítězstvím v řadě! Asistence: Paul Szczechura a Alexej Kručinin.
    42:10 Arťom BORODKIN - 2:1
     
    43:38
    Ilja Zubov nabral na levém křídle rychlost a od modré čáry nahodil puk směrem na bránu, kde ho ve stoje v pohodě ukryl ve svém náručí připravený Vasilij Děmčenko. Za bránou Avangardu vzápětí opět vznikla menší šarvátka, tentokrát se po ní ale nevylučovalo.
     
    45:21
    Před bránou Dominika Furcha vznikl obrovský závar, o který se postaral po vybruslení zpoza brány v blízkosti pravé tyče nejprve Alexandr Pankov, mezi betony českého brankáře se mu ale puk zasunout nepodařilo! Z levého kruhu pro vhazování to vzápětí zkoušel Alexej Petrov, ani on ale na bývalého brankáře Slavie, která v současnosti bojuje o přežití, nevyzrál.
     
    46:04
    Zápas v závěrečné části nabral velký náboj a ani jeden z týmů dnes nechce prohrát. Traktor Čeljabinsk byl dnes na rozdíl od svého soupeře efektivnější, když využil dvě přesilové hry a díky nim míří za vítězstvím.
     
    47:52
    Dnešní utkání sleduje 7500 diváků.
     
    48:02
    Alexej Kručinin se v blízkosti pravé tyče ocitl ve slibné střelecké pozici a mohl navýšit jednobrankové vedení svého týmu, jeho následná střela ale na překonání rodáka z Prahy, který začínal s hokejem v sedmi letech, nestačila.
     
    49:09
    Ilja Michejev šel u pravé tyče důrazně do zakončení, Vasilije Děmčenka ale nepřekonal a po přerušení hry se pustil do konverzace s jedním z rozhodčích.
     
    50:02
    Arťom Borodkin v levém rohu obranného pásma Traktoru krásně dohrál čistým hitem Valentina Pjanova, který ztratil kontrolu nad pukem a domácím se pokusilo hrozící nebezpečí po sražené střele od modré čáry zažehnat.
     
    51:30
    Derek Roy si mezi kruhy pro vhazování najel na odražený volný puk a nikým neatakovaný mohl vyrovnat na 2:2, jenže jeho následná střela bez přípravy vůbec netrefila bránu a zamířila vedle levé tyče! To byla obrovská příležitost.
     
    52:58
    Fanoušci Traktoru jsou pochopitelně s dosavadním průběhem zápasu spokojeni a zpíváním chorálů, které se hlasitě rozléhají Traktor Arenou, ženou svůj tým za výhrou.
     
    54:19
    Nikolaj Lemťugov se snažil mezi kruhy pro vhazování dostat do zakončení, jenže prudký kotouč nedokázal zpracovat a jeden z hráčů Traktoru ho zavezl za bránu, aby mohl rozehrát. Jediné, na co se vzápětí útočník Avangardu zmohl, bylo praštění holí o led.
     
    55:13
    Avangard má necelých pět minut na to, aby zápas poslal alespoň do prodloužení. Pro hosty s Dominikem Furchem v bráně a Vladimírem Sobotkou v útoku to musí být velice frustrující večer. Hosté byli po většinu zápasu střelecky aktivnější, jenže těsně před koncem stále prohrávají těsně 2:1.
     
    56:31
    Alexandr Pankov ve středním pásmu jasně podrazil zezadu rozjetého Ilju Zubova a Avangard Omsk si v závěru zápasu zahraje přesilovou hru. Ideální možnost vyrovnat.
     
    57:39
    Fanoušci hlasitě tleskají poté, co se domácím hokejistům Traktoru podařilo puk podél střídaček vyhodit do obranného pásma Avangardu, který se nemůže usadit v útočné třetině.
     
    58:49
    Derek Roy se v levém kruhu pro vhazování dokázal protáhnout mezi dvěma protihráči v momentě, kdy Dominik Furch vystartoval na střídačku, jeho následná střela z úhlu ale skončila v náruči výtečného Vasilije Děmčenka! Hosté si vzápětí vzali oddechový čas.
     
    59:11
    Nikolaj Bělov obětavě zablokoval vleže prudkou střelu Avangardu z vrcholu pravého kruhu pro vhazování a zůstal ležet na ledě. Traktor se zuby nehty snaží ustrážit jednobrankové vedení a daří se mu to.
     
    59:21
    Čeljabinsk právě vstřelil branku!
    Paul Szczechura na levé straně obranného pásma vybojoval puk a poté poslal do úniku NIKOJALE BĚLOVA, který před pár okamžiky skončil na ledě po zablokování tvrdé střely a nyní ze středního pásma pokusem po ledě poslal kotouč do prázdné brány. V Traktor Areně je vymalováno! Asistence: Paul Szczechura.
    59:21 Nikolaj BĚLOV - 3:1
     
    59:32
    Útok Avangardu Omsk zastavilo postavení mimo hru a je jasné, že během závěrečných 28 sekund už se jim horko těžko podaří vstřelit v rychlém sledu dva góly.
     
    Konec zápasu.
     
    Traktor Čeljabinsk sice po brance Jonase Ahnelöva z přesilové hry prohrával, jenže vzápětí dokázal sám dvě početní výhody využít a zásluhou Dmitrije Pestunova a Arťoma Borodkina otočil zápas na svou stranu. Český brankář Dominik Furch v závěru opustil svou bránu a střelou do prázdné klece udělal razítko za výhrou Traktoru Nikolaj Bělov, který jen pár okamžiků předtím zablokoval vpádu tvrdou střelu a zůstal ležet na hrací ploše. Domácí hráči zvítězili počtvrté v řadě a pokračují ve skvělé sérii. Konečný výsledek. Traktor Čeljabinsk 3 Avangard Omsk 1.
    Nadšení fanoušci Traktoru v hledišti rozjeli mexickou vlnu.

     
    Statistiky Střely: 45-54; Střely na bránu: 29-26; Vhazování: 25-30; Zablokované střely: 11-12; Hity: 12-9; Fauly: 3-3; Trestné minuty: 8-10.
     
    Česká stopa v utkání

    Dominik Furch (AVG) 26 zák., 3 góly
    Vladimír Sobotka (AVG) 0+1, 2 střely, čas na ledě 16:24 (18:27:55)

    Tomáš Reiner

    Góly a asistencie: 35. Pestunov, 43. Borodkin (Szczechura, Kručinin), 60. Belov (Szczechura) – 23. Ahnelöv (Pestuško, Sobotka)


    Traktor Čeljabinsk: Demčenko – Borodkin, Belov, Děnisov (C), Kolcov, A. Petrov, Klimontov, Mamajev – Jakuceňa, Szczechura, Kručinin – J. Petrov, , – Pestunov, Penkovskij, Afonasjevskij – Gubarev, , Šolochov – .
    Avangard Omsk: Furch – Gustafsson, Ahnelöv, Medvedev (C), Martynov, Nikitin, Lisov, Děrvuk – Sobotka, Pestuško, Pjanov – Paršin, Lemťugov, – Kučeriavenko, Roy, Perežogin – , Juňkov, Fiščenko.

    Rozhodca: Daniel Konc, Maxim Sidorenko. Čároví: Alexander Sirotkin, Eduard Metalnikov

    Diváci: 7500