Metallurg Magnitogorsk – Novosibirsk 3:2 (kon.) | Čeljabinsk – Omsk 3:1 (kon.) | Ufa – Novokuzneck 4:3 (kon.)
Viťaz – Riga 3:2 (kon.) | D. Moskva – Helsinki 3:0 (kon.)
koniec
Metallurg Magnitogorsk
3:2 (3:0, 0:2, 0:0)
HC Sibir Novosibirsk
cz Piatok 28.10.2016, 16:00 • Arena Metallurg • KHL
Predzápasové kurzy
Partner:
    38:15 Arťom VOROŠILO - 3:2
     
    38:15
    Sibir právě vstřelil branku!
    Kontaktní gól Novosibirsku je na světě! U pravého mantinelu ztratil puk Oskar Osala, kus černé gumy se následně dostal před bránu na hůl ARŤOMA VOROŠILA, jenž chladnokrevně překonává Vasilije Košečkina. Bez asistence.
    22:15 Nikolaj GLUCHOV - 3:1
     
    22:15
    Sibir právě vstřelil branku!
    Hosté bleskově využívají přesilovku a snižují na rozdíl dvou gólů! Adam Polášek našel na levé straně NIKOLAJE GLUCHOVA, jenž tvrdou pumelicí prostřelil všechno, co mu stálo v cestě. Košečkin byl proti jeho dělovce bez šance. Asistence: Adam Polášek, Joonas Kemppainen.
    06:03 Denis KAZIONOV - 3:0
     
    06:03
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Tak to je neskutečný úvod z říše snů pro Magnitku! Mozjakin se vřítil do pásma po levé straně a poté servíroval kotouč do druhé vlny jedoucímu DENISI KAZIONOVOVI, jenž povedenou ranou ke vzdálenější tyči přivítal Krasikova v bráně Novosibirsku. Asistence: Sergej Mozjakin, Chris Lee.
    02:31 Jevgenij BIRJUKOV - 2:0
     
    02:31
    Metallurg právě vstřelil branku!
    A než se stačili hosté rozkoukat, prohrávají již o dva góly! Zpoza brány našel Zaripov v prostoru levého kruhu JEVGENIJE BIRJUKOVA, jenž krásnou střelou do vzdálenější šibenice překonává Taylora podruhé. Asistence: Danis Zaripov, Viktor Antipin.
    01:33 Jevgenij TIMKIN - 1:0
     
    01:33
    Metallurg právě vstřelil branku!
    Domácí se v úvodu utkání ujímají vedení! Taylor se snažil kotouč vyhodit po mantinelu, ale k vlastní smůle svou rozehrávkou našel pouze hůl Kaletnika, který puk nahodil před bránu přímo do jízdy JEVGENIJ TIMKINOVI, jenž neměl problém trefit odkrytou klec Sibiru. Asistence: Vladislav Kaletnik.

    Radomír Fukala

    Góly a asistencie: 2. Timkin (Kaletnik), 3. J. Birjukov (Zaripov, Antipin), 7. De. Kazionov (Mozjakin, Lee) – 23. N. Gluchov (Polášek, Kemppainen), 39. Vorošilo


    Metallurg Magnitogorsk: Košečkin – J. Birjukov, Antipin, Bereglazov, Lee, Chabarov, S. Těreščenko, Dronov – Zaripov, Jan Kovář, Mozjakin (C) – A. Sjomin, Filippi, Osala – Timkin, Kaletnik, Kosov – De. Kazionov, Dm. Kazionov, Platonov – Švyrjov.
    HC Sibir Novosibirsk: Taylor (3. Krasikov) – Mišarin, Beľakov, Polášek, Vereščagin, N. Gluchov, Naumov, D. Lukin, Sergijenko – Arťuchin (C), Kemppainen, – Boychuk, Okulov, Šumakov – , Fefelov, Děrgunov – Tkačenko, Vorošilo, A. Jakovlev.

    Rozhodca: Jeřábek, Soin – Lazarev, Šeljanin

    Diváci: 7 327