Pittsburgh – Florida 3:2 (kon.) | NJ Devils – Arizona 5:3 (kon.) | Boston – Minnesota 0:5 (kon.)
Detroit – Carolina 4:2 (kon.) | Philadelphia – Buffalo 4:3 (2:0 po s.n.) | Toronto – Tampa Bay 3:7 (kon.)
St. Louis – Calgary 1:4 (kon.) | Dallas – Winnipeg 3:2 (kon.) | Vancouver – Ottawa 0:3 (kon.)
San Jose – Anaheim 2:1 (po pr.) | LA Kings – Columbus 3:2 (po pr.)
koniec
Toronto Maple Leafs
3:7 (0:3, 1:1, 2:3)
Tampa Bay Lightning
cz Streda 26.10.2016, 01:40 • Air Canada Centre, Toronto • NHL
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:30
    Nazem Kadri (TOR) se tomu strašně diví, ale ono není vůbec čemu. Zbytečné oplácení a trošku frustrace hráče domácích, takže dvě minuty za sekání.
     
    53:26
    Ale tohle je velká škoda pro domácí. Protože Mitchell Marner (TOR) dostává čtyři minuty za vysokou hůl. Teď skončila hokejka hráče Toronta v obličeji Fina Valterriho Fillpuly.
     
    51:12
    A zajímavé to bude také v dalších dvou minutách. Jason Garrison (TBL) si přidržel Jamese Riemsdyka, autora jedné trefy Toronta v dnešním zápase a půjde na dvě minuty na trestnou lavici!
     
    41:47
    Nikita Nestěrov (TBL) dostává dvě minuty za podražení a domácí hokejisté mají k dispozici přesilovou hru na úvodu třetí třetiny zápasu s Tampou Bay.
     
    37:41
    William Nylander byl faulovaný Nikitou Nestěrovem (TBL) v útočném pásmu Toronta. Jsou z toho dvě minuty za držení hole pro hráče Tampy.
     
    22:26
    Tak přesilovka Toronta skončila, ale naopak začne Maple Leafs oslabení. Trest za hráčskou lavici odpyká Peter Holland (TOR).
     
    20:16
    Tak druhá třetina začíná moc hezky pro Tampu. Valtteri Fillpula (TBL) byl při napadání tak aktivní až hákoval soupeře, takže dvě minuty pro Fina a první přesilovka zápasu!

    Vít Muzikář

    Góly a asistencie: 40. W. Nylander (Kadri, Matthews), 49. J. van Riemsdyk (N. Zajcev, Rielly), 50. Matthews (W. Nylander) – 2. Stamkos (Šustr), 8. Killorn (Coburn, Point), 18. Stamkos (Šustr, Kučerov), 28. Hedman (Stamkos, Naměstnikov), 47. Kučerov (Stamkos, Naměstnikov), 56. Naměstnikov (Strålman, T. Johnson), 56. Drouin (Kučerov)


    Toronto Maple Leafs: Andersen – Rielly, N. Zajcev, Gardiner, R. Polák, Hunwick, C. Carrick – Hyman, Matthews, W. Nylander – J. van Riemsdyk, Bozak, Marner – Co. Brown, Kadri, Komarov – M. Martin, Ben Smith, Holland.
    Tampa Bay Lightning: Bishop – Hedman, Strålman, Garrison, Šustr, Nestěrov, Coburn – Naměstnikov, Stamkos, Kučerov – Palát, T. Johnson, Drouin – Killorn, Filppula, Point – Paquette, Boyle, J.T. Brown.

    Rozhodca: Nicholson, O´Rourke – Cherrey, Knorr