Banská Bystrica – Akademici Plzeň 6:2 (kon.)
koniec
UMB Banská Bystrica
6:2 (2:1, 1:1, 3:0)
Akademici Plzeň
cz Pondelok 24.10.2016, 18:30European University Hockey League
Partner:
     
    58:19
    Tým Banská Bystrica právě vstřelil branku!
    Ještě se ale znovu prosazují. V přečíslení tři na jednoho se dokázal prosadit MATEJ MAJLING, jenž připisuje dnes už svůj druhý gól – 6:2. Asistence: Tomáš Málus, Martin Indrych.
     
    53:45
    Tým Banská Bystrica právě vstřelil branku!
    Prakticky hned po vhazování si ze středního pásma nabruslil až před hostující branku MATÚŠ KAMZÍK, který svou bekhendovou střelou dokázal obelstít Frčka a jeho tým vede už o tři góly – 5:2. Asistence: Ivan Janečko, Michal Žáčik.
     
    53:03
    Tým Banská Bystrica právě vstřelil branku!
    Před hostující brankou došlo ke skrumáži, ve které se nejlépe zorientoval JURAJ ŠELIGA, jenž dokázal protlačit kotouč do poloodkryté klece hostů. Necelých sedm minut před koncem třetí třetiny tak mají domácí hráči znovu náskok o dvě branky – 4:2. Asistence: Denis Brnčal.
     
    31:41
    Tým Akademici Plzeň právě vstřelil branku!
    Znovu přichází kontaktní branka pro hosty. Střelu z dálky tečoval před Korytárem nad jeho lapačku DANIEL SVOBODA, který tak opět snižuje na rozdíl jediné branky – 3:2. Asistence: Filip Malota, Jan Baxa.
     
    22:05
    Tým Banská Bystrica právě vstřelil branku!
    Domácí jdou znovu do dvoubrankového náskoku. MATEJ MAJLING z levé strany střílel z otočky a jeho bombu neměl šanci Frček zachytit – 3:1. Asistence: Filip Kandra.
     
    18:32
    Tým Akademici Plzeň právě vstřelil branku!
    Kontaktní branka Akademiků přichází v pravý čas. V závěru první třetiny dostal na levou stranu přesnou přihrávku VÁCLAV POLÍVKA, který jedovatou střelou nedal Korytárovi vůbec žádnou šanci – 2:1. Asistence: Jakub Faschingbauer, Martin Muchka.
     
    08:52
    Tým Banská Bystrica právě vstřelil branku!
    Domácí hokejisté přidávají další přesný zásah. Těsně před brankou Plzně byl dobře postavený MICHAL ŽÁČIK, který zasunul kotouč za záda Frčka. Hosté tak budou muset dohánět dvoubrankové manko – 2:0. Asistence: Juraj Šeliga, Filip Bednarčík.
     
    03:00
    Tým Banská Bystrica právě vstřelil branku!
    Překrásná akce na straně domácího celku. Matúš Kamzík našel z levé strany na pravém kruhu úplně volného DENISE BRNČALA, který v brance Plzně propálil vše, co mu stálo v cestě – 1:0. Asistence: Matúš Kamzík, Michal Michalčík.

    Vendula Zdražilová

    Góly a asistencie: 3. Brnčal (Kamzík, Michalčík), 9. Žáčik (Šeliga, Bednarčík), 23. Majling (Kandra), 54. Šeliga (Brnčal), 54. Kamzík (Janečko, Žáčik), 59. Majling (Málus, Indrych) – 19. Polívka (Faschingbauer, Muchka), 32. Svoboda (Malota, Baxa)


    UMB Banská Bystrica: Korytár (Malatinec) – Janečko, Michalčík, Ferletjak, Šeliga, Knut, Málus, Kamzík, Brnčal, Kandra, Majling, Žáčik, Tenkel, Indrych, Nociar, Studený, Bednarčík, Kasanický, Janák, Mendel, Koch
    Akademici Plzeň: Frček (Smejkal) – Muchka, Kala, Malota, Synek, Škarka – Polívka, Sequens, Faschingbauer. Franěk, Svoboda, Baxa. Ryba, Pondělík, Fiala, Dědič