Ústí n/L – Litoměřice 3:4 (po pr.) | Frýdek-M. – Přerov 2:6 (kon.) | Kadaň – Prostějov 2:5 (kon.)
Most – Motor ČB 3:4 (kon.) | Třebíč – Benátky n/J 1:2 (kon.) | Jihlava – Havířov 3:2 (po pr.)
Slavia – Kladno 4:2 (kon.)
koniec
HC Most
3:4 (2:2, 0:1, 1:1)
Banes Motor České Budějovice
cz Sobota 22.10.2016, 17:30 • ZS Most • Chance Liga (CZ) • 17. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    45:28
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Branka v oslabení. Domácí přišli ve středním pásmu lacino o puk, ke kterému se dostal TOMÁŠ NOUZA, který zakončil svoje sólo precizně provedeným bekhendovým blafákem 3:4. Asistence: Martin Heřman.
     
    42:20
    Most právě vstřelil branku!
    Blesk z čistého nebe. Hora našel na modré čáře JAROSLAVA ŠIMEČKA, který se protáhl přes Vráblíka a z mezikruží trefuje přesně do levého horního rohu Bláhovy branky 3:3. Asistence: Daniel Hora.
     
    21:36
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Suchánek střílel od modré nepřesně, ale puk se po odrazu od zadního mantinelu vrátil na brankoviště, kde ho nikým nepokrytý MILOSLAV ČERMÁK pohodlně poslal do branky 2:3. Asistence: Jakub Suchánek, Mitch Fillman.
     
    15:16
    Most právě vstřelil branku!
    Přečíslení 2/1. T. Doležal předložil přes obránce puk zcela volnému VOJTĚCHU KUBINČÁKOVI, který do odkryté branky srovnává na 2:2, Bláha se nestihl přemístit. Asistence: Tomáš Doležal, Jiří Doležal.
     
    12:25
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Chovan našel přihrávkou zpoza branky na brankovišti MARTINA HEŘMANA, který střelou k tyči posílá Motor do vedení 1:2. Asistence: Michal Chovan.
     
    11:08
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Zaváhání v obraně se teď Mostu vymstilo. Hosté se dostali před mosteckou branku k puku, Střelu Nouzy dokázal Pinc ještě vyrazit, ale z druhé vlny najíždějící MILOSLAV ČERMÁK vrátil puk do branky 1:1. Asistence: Tomáš Nouza.
     
    04:08
    Most právě vstřelil branku!
    Zpoza kruhu pálil Charousek a před brankou ještě dokázal šikovně jeho střelu tečovat TOMÁŠ ROD 1:0. Asistence: Kamil Charousek, Bohumil Slavíček.

    Jiří Rybář

    Góly a asistencie: 5. Rod (Charousek, Slavíček), 16. Kubinčák (J. Doležal), 43. J. Šimeček (Hora) – 12. Čermák (Nouza), 13. Heřman (Chovan), 22. Čermák (Suchánek, Fillman), 46. Nouza (Heřman)


    HC Most: Pinc – K. Černý, Charousek, Šesták, Strejček, Rulík, Hora, Bednárik – Rod, Alinč, Slavíček – J. Doležal, Kubinčák, Mical – Trübenekr, J. Šimeček, Dufek.
    Banes Motor České Budějovice: Bláha – Suchánek, Vráblík, Pavlin, Pýcha, Fillman, Žovinec, Mazanec, Zíb – Nouza, Rob, Čermák – Kuchejda, Škoda, Babka – Chovan, Pajič, Heřman – Šulek, Žálčík.

    Rozhodca: Würtherle – Čížek, Svobodová

    Diváci: 324