Jihlava – Č. Budějovice 3:2 (po pr.) | Olomouc – Pardubice 4:1 (kon.) | Zlín – Hradec Králové 1:2 (kon.)
HC Plzeň – HC Litvínov 5:3 (kon.) | Třinec – Liberec 5:3 (kon.) | K. Vary – Chomutov 2:7 (kon.)
Kometa Brno – Sparta Praha 4:1 (kon.) | Vítkovice – Mladá Boleslav 4:3 (kon.)
koniec
HC Oceláři Třinec
5:3 (0:0, 1:3, 4:0)
Bílí Tygři Liberec
cz Sobota 22.10.2016, 16:00 • MINI WERK ARENA • DHL Extraliga juniorů (CZ) • 16. kolo
Predzápasové kurzy
Partner:
     
    59:09
    Třinec právě vstřelil branku!
    Puk klouže do prázdné klece a je zřejmě definitivně rozhodnuto. Gól je připsán JAKUBU LACKOVI, jenž tak kompletuje hattrick. Asistence: David Janiczek.
     
    56:58
    Třinec právě vstřelil branku!
    Janiczek předal na modré čáře kotouč Bartkovi, jenž pálil na branku. Tuto střelu těsně před Žajdlíkem tečoval JAKUB LACKA a po tomto zásahu puk pomalu prošel za čáru. Asistence: Jan Bartko, David Janiczek.
     
    45:59
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oba hráči si své role vzápětí vyměnili a společnými silami srovnávají. Proti střele Stuchlíka ještě stačil Žajdlík jakžtakž zasáhnout, na dorážku JAKUBA LACKY u opačné tyče už byl ale krátký. Asistence: Kryštof Stuchlík, Adam Flok.
     
    44:25
    Třinec právě vstřelil branku!
    Domácí snižují na rozdíl jediné trefy. Lacka předal těsně před brankou kotouč KRYŠTOFU STUCHLÍKOVI a ten jej zasunul za záda Žajdlíka. Asistence: Jakub Lacka.
     
    37:07
    Liberec právě vstřelil branku!
    Oceláři nedokázali vyvézt puk z pásma a za tuto chybu hosté trestají. Nezbeda předal puk na hůl LUKÁŠE BERANA, jenž usměrnil puk pod horní tyč Hlaváčovy branky. Asistence: Tomáš Nezbeda.
     
    25:17
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tygři si ale berou své vedení rychle zpět. Na pokus MATOUŠE BĚLOHORSKÉHO z mezikruží si sice Hlaváč sáhl, kotouči už ale v cestě do sítě nezabránil. Asistence: Filip Chlum.
     
    23:47
    Třinec právě vstřelil branku!
    První využitá početní výhoda a je srovnáno. Na klec Žajdlíka pálil JAN HLADONIK a i s pomocí brankové konstrukce dostal nejproduktivnější hráč Ocelářů puk do sítě. Asistence: Filip Haman.
     
    20:14
    Liberec právě vstřelil branku!
    Tak tenhle gól si Hlaváč za rámeček rozhodě nedá. MATYÁŠ KAČÍREK pouze nahazoval puk ze středního pásma, třinecký gólman jej ovšem nechal propadnout za svá záda. Bez asistence.

    Martina Sikorová

    Góly a asistencie: 24. Hladonik (Haman), 45. Stuchlík (Lacka), 46. Lacka (Stuchlík, Flok), 57. Lacka (Bartko, Janiczek), 60. Lacka (Janiczek) – 21. Kačírek, 26. Bělohorský (Chlum), 38. Beran (Nezbeda)


    HC Oceláři Třinec: Hlaváč (41. Loubal) – Janiczek, Bartko, G. Radzienciak, J. Adámek, Haman, Imrich -Stuchlík, Plitko, Mach, Flok, Hrehorčák, Kvasnica, Irgl, Hladonik, Lacka, Kalus
    Bílí Tygři Liberec: Žajdlík (Petruželka) – Bednář, Turek, Klinger, Benák, Kunst, Korecký, Starosta – Janele, Průžek, Rubeš, Beran, Wiencek, Jeník, Nezbeda, Jursa, Kačírek, Chlum, Bělohorský